- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Çok kırılıyor, inanın trıbe gırıyor. Benı anlamıyor. Benım derdım o insanları ıstemıyorum. Zaten kurtuldum kafam rahatEvini,e sokmayin,bir yuzuk icin bu donemde bunca insana ne gerek var ,esimde bende razi degilim,dugune herkesi cagir diyin
Kimsesiz gibi olmayacaksa elini cebine sokacakYarım agızla cagırcam dıyor. Kimsesiz gıbı olmayayım kalabalık olsun dıyor. Ama inanın hırsızlık falan neler neler var.
Iste bende onu dedim covitten dolayı çağıramiyoruz den kimse gelmesinDün cagırma dedım. Yarın agızla cagırcam dıyor. Amca kızı var bı tane. Bunda hırsızlık falan da oldu hatta. Kadın varya sevgi yolunda cocuguna gözlük falan caldırmıs. Siz olsanız evinize sokar mısınız bunları. Bu kadın kesın gelırmıs.
Dıycem o amca kızını falan ıstemıyorum. Birsey calınır falan olan bana olur. Bi de evımı ögrensın ler ıstemıyorumOlan size olacak onu düşünün önce. Dertsiz başınıza dert açacaksınız. Kötü insanları bile bile evime davet etmezdim. Kardeşiniz bugün küser, yarın barışırsınız.
Kadın ve 3 cocugu. Sürekli onları gözetlemem lazım. Kapıyı kilitlesem bahane ile actırır bunlar. Yengem galan meraktan gelirIste bende onu dedim covitten dolayı çağıramiyoruz den kimse gelmesin
Ha illaki olucaksa kadını izlemeye alıcaksınız bütün gece
Kitleyin heryeri
Ben olsam o gecenin bir heycani olucak bide bunlar yuzunden iyice gerilmeye ne gerek var
Böyle akraba olup geliceği yere hiç gelmesin
Ben de sizin gibiydimÇok kırılıyor, inanın trıbe gırıyor. Benı anlamıyor. Benım derdım o insanları ıstemıyorum. Zaten kurtuldum kafam rahat
Cnm ben nasıl kabul edersin kesin bir dille reddet , bu riski alma bence , ayrıca ben öyle insanları evimin değil içinde kapımın önünde bile istemezdim açıkçasıBi de hırsızlık huyları var bunların. Sadece amca kızı falan cocuguna bıseyler caldırdı. Sonra annesının altınlar calındı falan. Hic ıstemıyorum. Eli uzun gercekten
Dün tamam demıstım ama ıcıme sinmiyor. Onları cagırmazsan olur dıycemKırılır iki gün sonra barışır. Asla böyle bir şeye izin vermeyin.
Bunlarda hersey var. Aklınıza gelen herseyı yapabilirler. Elleri uzun. Emınım bırseyler götürürler.Ben de sizin gibiydim
Evlenirken ne cahırdık ne de eşimi ve yeni soyadımı söyledik. Koptu gitti arasa bile bulamazlar artık. Evimi vs de tarif etmelerini yasakladım aileme.
Kardesiniz bu tepkiniz saygı duymak zorunda.
Kapıyı actırır. Yok cocugun bezini degıstırcem falan. Bahane bulur actırır eminim. Şimdi hepsı geldı mı hangı bırını takıp etcem. Meraktan gelirler emınım bunaBu pandemide yüzük kesme?
Kilitle kapilari ayip mayip olmaz
Kusura bakma ama kardeşin çok bencil , yada hala çocukÇok kırılıyor, inanın trıbe gırıyor. Benı anlamıyor. Benım derdım o insanları ıstemıyorum. Zaten kurtuldum kafam rahat
Diyorum vakalar 30 u buldu dıye.2 3 saat kesıp gıdecekler dıyorKızı geç.
Korona var.
Vakalardan haberin yok sanırsam.
O yine bildiğini okur, sakın evde yapmayın.Dün tamam demıstım ama ıcıme sinmiyor. Onları cagırmazsan olur dıycem
Benim bir grup akrabam da kötü kalpli. İşsiz güçsüz aç. Habire borc ister vermez. Ver yiyeyim modunda lar. Babama beni eşime mahcup edemezsin dedim.Bunlarda hersey var. Aklınıza gelen herseyı yapabilirler. Elleri uzun. Emınım bırseyler götürürler.
Kadın ve 3 cocugu. Sürekli onları gözetlemem lazım. Kapıyı kilitlesem bahane ile actırır bunlar. Yengem galan meraktan gelir
Kardeşinizde tamam çağırmam diyip çağıracak potansiyel var. O kadar saygısız biriDıycem o amca kızını falan ıstemıyorum. Birsey calınır falan olan bana olur. Bi de evımı ögrensın ler ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?