- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Cafe falan kıralamasını, kesınlıkle evımde onları ıstemedıgımi söylıycem.Kardeşiniz evlenmesin bence
Ya da önce mantaliteyi değiştirsin
Düşünsenize asla laftan anlamayan, nato kafa nato mermer bir eşiniz var.
Resmen felaket.
Daha korona nedir, vaka nedir, hırsız amca kızı nedir bunları anlamayan aşırı ısrarcı bir ergen sanırım.
Ben napardım? Evime sokmaz başka yer ayarladım.
Zaten yarım agızla cagırcam dıyor. Yanı cagırcak. Kesın gelirler ama tanıyorum hepsını benKardeşinizde tamam çağırmam diyip çağıracak potansiyel var. O kadar saygısız biri
Salonu ve odaları kilitlesem bu sefer derler ki cocugun bezi degısecek falan. Ay ac kapıyı evını görelim derler. Terasa hem ön balkondan hem mutfaktan cıkılıyor. Ama wc falan girmek isteyen olabılırterasa nasıl çıkılıyor
nerede oturulacak
yani her gelene çık terasta dikil denilmez
ona göre masa sandalye ayarlarsa direkt çıkılabilecek bir yerde ise teras olabilir
anahtarları da eşim çocuklar karıştırmasın diye aldı gitti dersiniz ya da işte arabaya koydu vs vs
Evet güzel güzel anlatın , sonuçta o sizin kardeşiniz, anlayışlı olması lazım biraz. Siz rahatsız olunca o nasıl mutlu olacakmış? Evlenme yolunda ilerliyor anladığım kadarıyla biraz olgunlaşması lazım.Dıycem o amca kızını falan ıstemıyorum. Birsey calınır falan olan bana olur. Bi de evımı ögrensın ler ıstemıyorum
O bıraz gösterisi sevıyor. Yanı kalabalık olsun erkek tarafı bak bak nasıllar desın dıyor. Bi de anne babam ayrı. Babamda cıkar gelır. Babam bı de baskasıyla evlı. Annemı rahatsız ediyor .o kadınla cıkar gelırEvet güzel güzel anlatın , sonuçta o sizin kardeşiniz, anlayışlı olması lazım biraz. Siz rahatsız olunca o nasıl mutlu olacakmış? Evlenme yolunda ilerliyor anladığım kadarıyla biraz olgunlaşması lazım.
Eğer kardeşiniz sizin eviniz hakkındaki tasarrufunuza saygı duymuyorsa siz de onun isteklerine saygı duymak zorunda değilsiniz. kardeşiniz çık şımarıkça davranıyor. Ben asla kimsenin hatırı için evime istemediğim insanları sokmam.Zaten yarım agızla cagırcam dıyor. Yanı cagırcak. Kesın gelirler ama tanıyorum hepsını ben
Salonu ve odaları kilitlesem bu sefer derler ki cocugun bezi degısecek falan. Ay ac kapıyı evını görelim derler. Terasa hem ön balkondan hem mutfaktan cıkılıyor. Ama wc falan girmek isteyen olabılır
Öyle tabıkı. O insanları gördüm mü huzursuz olacagım ben.Eğer kardeşiniz sizin eviniz hakkındaki tasarrufunuza saygı duymuyorsa siz de onun isteklerine saygı duymak zorunda değilsiniz. kardeşiniz çık şımarıkça davranıyor. Ben asla kimsenin hatırı için evime istemediğim insanları sokmam.
Katılımcılara istediği gibi karar vermek istiyorsa gidecek kafede yapacak o zaman. Hem ayranım dökülmesin hem..... neyse.
Kardeşinizin kafası güzel herhalde. İstemiyorsunuz, anlamak bu kadar zor mu? Salgın olmasa bile milleti evinize doldurmak zorunda değilsiniz.İşte eşimde dün hayır diyemedi. Ceza falan dedi. Bak 40 kısıye korona bulasmıs, vakalar fazla dıyor. Ama o illa burada yapmak ıstıyor
İşte mutfak kısmı var. Bi de ıkramlık olacak illa girecekler. Bı de bunlar dalmayı sevıyor her yere. Koridordan mutfaga gecikiyor, ordan terasa. Ya da ön balkondan eve girmeden terasa gecebolırler. Ama illaki wc girmek ister ınsanlarama sonuçta mutfağa ya da o ön balkona geçilen odaya girilecek
ben böyle kapının yanında ayrı bir kapıdan çıkılıyor gibi hayal etmiştim
tuvalet açık olur geri kalan her yer kilitli olur
anahtar da evde değil dersiniz hatta cidden eşiniz alır siz isteseniz de veremezsiniz diye düşünmüştüm
ama o kadar kişiyi mutfağıma sokmam yani olmaz bu pandemide
Kac aydır söyluyorum. Bi de sımdı sınavıma az kaldı. Benım tüm günüm gıdecek. 2 3 saatlık diyorda öyle olmuyor. Bi de tanışmayı annemın evınde degıl, erkek kardesımin evınde yapacak. Annemin evinden utanıyor. Ben dedım ona basına kalkarlar ileride anlamıyorKardeşinizin kafası güzel herhalde. İstemiyorsunuz, anlamak bu kadar zor mu? Salgın olmasa bile milleti evinize doldurmak zorunda değilsiniz.
Nasıl insanlar biliyor musunuz. Benım tanısma zamanı 2 büyük tepsi baklava getirdi erkek tarafı. O gün evlerine götürdüler. Ve hergun mesaj atıp aradılar. Baklava getirin bize. Nıe getırmıyonuz. Ben baklava yıcem falan. Böyle tiplerama sonuçta mutfağa ya da o ön balkona geçilen odaya girilecek
ben böyle kapının yanında ayrı bir kapıdan çıkılıyor gibi hayal etmiştim
tuvalet açık olur geri kalan her yer kilitli olur
anahtar da evde değil dersiniz hatta cidden eşiniz alır siz isteseniz de veremezsiniz diye düşünmüştüm
ama o kadar kişiyi mutfağıma sokmam yani olmaz bu pandemide
Çagıracagı kisiler tuhaf biraz. Konusma sını falan hıc bilmiyorlar. Ben ıstemedıgımi söylıycemKardeşiniz gösterisi seviyor diye siz bunun tasasini çekiyorsunuz
Erkek tarafı nasıllar diyecek hava atıcak iyi hosta hava atılacak pek öyle bir durum yok aksıne huzursuz olunacak durum daha çok
Kardeşiniz sorumsuzca davranıyor
Kardeşiniz dizilerdeki ailesinden utanan fakir tripli ergenler gibiymiş. Ben erkek tarafı olsam ne ezik diye düşünürüm. Yaşadığı evi göstermemek için kırk takla atıyor. Gözü o kadar dönmüş ki salgın falan idrak edemiyor herhalde.Kac aydır söyluyorum. Bi de sımdı sınavıma az kaldı. Benım tüm günüm gıdecek. 2 3 saatlık diyorda öyle olmuyor. Bi de tanışmayı annemın evınde degıl, erkek kardesımin evınde yapacak. Annemin evinden utanıyor. Ben dedım ona basına kalkarlar ileride anlamıyor
Tabıkı. Evet bunu da söyliycem. Toplanmak yasak ceza yeriz diye. Bi de akrabalar bıze der ödeyin. Sızın yuzunuzden oldu siz ödıyceksın iz derlerBence söz falan yapmayın kardeşin kırılırsa kırılsın zaten sizi ihbar ederler kişi başı 3 milyardan ceza yersiniz ne gerek var hem kendini hem çocuklarını tehlikeye atma
Çok yanlış yapıyor, o evi görmeyecekler mi , insan neyse odur , inşallah mutlu olur ama bu şekilde sıkıntılar devam eder , derler niye evinde yapmadı vs uzar giderKac aydır söyluyorum. Bi de sımdı sınavıma az kaldı. Benım tüm günüm gıdecek. 2 3 saatlık diyorda öyle olmuyor. Bi de tanışmayı annemın evınde degıl, erkek kardesımin evınde yapacak. Annemin evinden utanıyor. Ben dedım ona basına kalkarlar ileride anlamıyor
Valaha gösterisi sevıyor bayaa. Ben kendı evımde yaptım, hıc utanmadım da. Evimiz 1.ci kat. 2 oda. Eşyalar normal. O böyle sıfır daire falan ıstıyor. Anne babası tahmin edecek ama orasını bızım ev olmadigini.Kardeşiniz dizilerdeki ailesinden utanan fakir tripli ergenler gibiymiş. Ben erkek tarafı olsam ne ezik diye düşünürüm. Yaşadığı evi göstermemek için kırk takla atıyor. Gözü o kadar dönmüş ki salgın falan idrak edemiyor herhalde.
Evet. Bı de gelın olarak illa ki o evden cıkacak. Cok yanlıs yapıyor. Utanıyorum napayım diyorÇok yanlış yapıyor, o evi görmeyecekler mi , insan neyse odur , inşallah mutlu olur ama bu şekilde sıkıntılar devam eder , derler niye evinde yapmadı vs uzar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?