- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.641
- 348
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kapı kilitlemek olmaz, kardesinizin sözü sizin evde yapmak istemesinin özel bi nedeni var mı? Babasının evinde yapsa olmaz miNormalde o da korkuyor ama erkek tarafına kalabalık görunmek ıstıyor. Kapı kilitlesemde onlar ılla ac bakalım der
Babamla görusmuyor o. Hem annemın ev ufak hem bızım teras buyuk genıs bayaa. Kesınlıkle burada yapmak ıstıyor. Kapı kılıtlemezsem bu evden bıseyler kesın gıderKapı kilitlemek olmaz, kardesinizin sözü sizin evde yapmak istemesinin özel bi nedeni var mı? Babasının evinde yapsa olmaz mi
Kardeşin kendini akıllı sanıyor. Kaynana onu 50 ye katlar 2 ye böler. Asıl bu kadar saklamanın sonrası öğrenirseler sorun çıkar.İllaki ögrenecek ler. Cok farklı dusunuyor o
Cocuk bılıyor herseyı de kardesım ailesinden herseyı saklıyor. Bısey olmaz dıyorKardeşin kendini akıllı sanıyor. Kaynana onu 50 ye katlar 2 ye böler. Asıl bu kadar saklamanın sonrası öğrenirseler sorun çıkar.
Önemli eşyaları yatak odasına toplayıp orayı kilitleyebilirsiniz oraya birşey diyemezlerBabamla görusmuyor o. Hem annemın ev ufak hem bızım teras buyuk genıs bayaa. Kesınlıkle burada yapmak ıstıyor. Kapı kılıtlemezsem bu evden bıseyler kesın gıder
Kardeşinizin tribi mi sevmediğiniz akrabaların evinize girmesi mi ? Tarafınızı seçinDün kardeşim bize geldi.1 2 ay sonra isteme ve yüzük kesmeyi bizim terasta yapmak istiyor. Ama şöyle bir problem var. Babam gelmeyecek zaten. Benim baba tarafı problemli.Amca kızları hem dedikoducu hem tuhaf. Ben hiçbiriyle görüşmüyorum. Kardeşim onların geleceğini söyledi. Onlar aşırı meraklı ve onlarda hırsızlık olayları oldu. Evime sokmak istemiyorum. Şimdi tüm odaları kilitlesem illaki bakmak isteyecekler. Kardeşime onları çagırma diyorum, bi Maca kızları gelecek. Amcaları yarım agızla çağıracağım gelmez diyorlar. Sırf meraktan gelirler eminim. Her odayı yalan edecekler. Çocukları surdan sustan anlamıyor. Bi de bize sormadan evdeki eşya ve yiyecek götürme huyları var. Nikah sonrası hiçbiriyle konusmadım, görüşmedim. Bu yüzük kesme terasta olsun tamam ama onların gelmesini istemiyorum. Her odayı kilitlesem mi. Kardeşime korona var 9 dan sonra yasak diyorum. Sadece yüzük kesilecek diyor. Eşim cezası var falan diyor. Ama heves ediyor oda. Hayır deyince trip atıyor.
Siz haklısınız zaten. Ama insanları çağırıp odaları kilitlemek ayıp. 12 yıl önce benim isteme ve söz törenimde sadece halamları çağırmıştık. Evde yapılan bir törenin kalabalık olması sıkıntıdan başka bir şey değil. Hele bu korona virüsü varken bu riske girmezdim. 2-3 saatte bulaşan bulaşır zaten. Kardeşinize bu kadar tolerans vermeyin.Ama hırsızlık potansiyeli olan insanlar gelse naparsınız
Meraktan soruyorum annenin utanılacak nesi var? 9 ay karnında taşıyan insandan ve evinden utanıyorsa çalışıp para kazanıp annesini daha iyi şartlarda yaşatsaydı.O gösterisi sevıyor. Annemden utandıgı ıcın annesıyle annemı tanıstırmadı
Ohoo hele ki böyle bir ihtimaliniz varsa kesinlikle kabul etmeyin İstersen küs kararımız bu diye söyleyin sizin huzurunuzdan önemli değilBen açıkcası evımı görsünler bilsinler ıstemıyorum bı yandan.Babam da evı ögrenecek. Belkı içip içip buraya gelır sonra
Cocuk gibi kuserek istedigini almaya calisiyor,sizde ona kusunÇok kırılıyor, inanın trıbe gırıyor. Benı anlamıyor. Benım derdım o insanları ıstemıyorum. Zaten kurtuldum kafam rahat
+1 neden annesinden utanıyor?Meraktan soruyorum annenin utanılacak nesi var? 9 ay karnında taşıyan insandan ve evinden utanıyorsa çalışıp para kazanıp annesini daha iyi şartlarda yaşatsaydı.
Ben utanmıyorum. Kardeşim utanıyor. Annemın kulagı az duyuyor. Temizlettık falan ama çok anlamıyor. Bi de babam bayaa çöktürdü kadını. Yaşından büyük duruyor.Meraktan soruyorum annenin utanılacak nesi var? 9 ay karnında taşıyan insandan ve evinden utanıyorsa çalışıp para kazanıp annesini daha iyi şartlarda yaşatsaydı.
Baba tarafından bi amcam ve cocukları problemli. Dıgerlerını cagirabilir ama onlarda burda degıl. Anne tarafı da uzakta gelmezBaba tarafı anormal , ana tarafı anormal, koca tarafı zaten toptan delirmiş. İki tarafın tek normal insanı sizsiniz sanırım
Bi de bunlar bize ödetir. Sızın yuzunuzden oldu der. Eşimle konustum.O da bu zamanda olmaz dıyorbiri şikayet ederse gözünüzün yaşına bakmaz herkese ceza keserler. hafta sonu babaannemin sene devriyesi önce evde yemek yedirelim dedik sonra aman aman hastalık zamanı diyip lokma da karar kıldık. sokakta dökülsün dedik.
olayı eşine pasla. eşim istemiyor katiyen de. taviz verme cnmBi de bunlar bize ödetir. Sızın yuzunuzden oldu der. Eşimle konustum.O da bu zamanda olmaz dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?