Yüzük kesme

Normalde o da korkuyor ama erkek tarafına kalabalık görunmek ıstıyor. Kapı kilitlesemde onlar ılla ac bakalım der
Kapı kilitlemek olmaz, kardesinizin sözü sizin evde yapmak istemesinin özel bi nedeni var mı? Babasının evinde yapsa olmaz mi

Kapı kilitlemek olmaz, kardesinizin sözü sizin evde yapmak istemesinin özel bi nedeni var mı? Babasının evinde yapsa olmaz mi
Babamla görusmuyor o. Hem annemın ev ufak hem bızım teras buyuk genıs bayaa. Kesınlıkle burada yapmak ıstıyor. Kapı kılıtlemezsem bu evden bıseyler kesın gıder

Babamla görusmuyor o. Hem annemın ev ufak hem bızım teras buyuk genıs bayaa. Kesınlıkle burada yapmak ıstıyor. Kapı kılıtlemezsem bu evden bıseyler kesın gıder
Önemli eşyaları yatak odasına toplayıp orayı kilitleyebilirsiniz oraya birşey diyemezler

Kardeşinizin tribi mi sevmediğiniz akrabaların evinize girmesi mi ? Tarafınızı seçin

Ama hırsızlık potansiyeli olan insanlar gelse naparsınız
Siz haklısınız zaten. Ama insanları çağırıp odaları kilitlemek ayıp. 12 yıl önce benim isteme ve söz törenimde sadece halamları çağırmıştık. Evde yapılan bir törenin kalabalık olması sıkıntıdan başka bir şey değil. Hele bu korona virüsü varken bu riske girmezdim. 2-3 saatte bulaşan bulaşır zaten. Kardeşinize bu kadar tolerans vermeyin.

Kapı kilitlemek olur mu hiç?
Ya sizin evde yapmayacaksınız yada akrabalari çağırmayacaksınız.

Karadesinin annenle ilgili de sağlıklı düşünceleri yoktu, baskıcı anneanne teyze yanına göndermek istiyordu kadini.

Alınırsa alınsın şu durumda.

O gösterisi sevıyor. Annemden utandıgı ıcın annesıyle annemı tanıstırmadı
Meraktan soruyorum annenin utanılacak nesi var? 9 ay karnında taşıyan insandan ve evinden utanıyorsa çalışıp para kazanıp annesini daha iyi şartlarda yaşatsaydı.

Ben açıkcası evımı görsünler bilsinler ıstemıyorum bı yandan.Babam da evı ögrenecek. Belkı içip içip buraya gelır sonra
Ohoo hele ki böyle bir ihtimaliniz varsa kesinlikle kabul etmeyin İstersen küs kararımız bu diye söyleyin sizin huzurunuzdan önemli değil
Yahu şu pandemi iyi bir paravan aslında kullansın bunu mis gibi akrabalardan biri atıyorum amcam covid desin kendi kendinize yapın yüzük kesmeyi kalabalık görünse nolcak

İstemiyorsanız mazeret sunmaniza bile gerek yok. Orasi sizin eviniz sizin mülkünüz. Isteyen küssün sizde küsün o zaman böyle bir seyi nasil teklif edersin düşüncesiz davranıyorsun diye.
Ayrıca korona döneminde söz sonrasi evin dezenfektesi söze hazırlığı ikrami derken ohoo oo. Nereden tutsan elinde kalır bu mevzu

Meraktan soruyorum annenin utanılacak nesi var? 9 ay karnında taşıyan insandan ve evinden utanıyorsa çalışıp para kazanıp annesini daha iyi şartlarda yaşatsaydı.
Ben utanmıyorum. Kardeşim utanıyor. Annemın kulagı az duyuyor. Temizlettık falan ama çok anlamıyor. Bi de babam bayaa çöktürdü kadını. Yaşından büyük duruyor.

biri şikayet ederse gözünüzün yaşına bakmaz herkese ceza keserler. hafta sonu babaannemin sene devriyesi önce evde yemek yedirelim dedik sonra aman aman hastalık zamanı diyip lokma da karar kıldık. sokakta dökülsün dedik.

Baba tarafı anormal , ana tarafı anormal, koca tarafı zaten toptan delirmiş. İki tarafın tek normal insanı sizsiniz sanırım
Baba tarafından bi amcam ve cocukları problemli. Dıgerlerını cagirabilir ama onlarda burda degıl. Anne tarafı da uzakta gelmez

Bi de bunlar bize ödetir. Sızın yuzunuzden oldu der. Eşimle konustum.O da bu zamanda olmaz dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…