Yüzük kesme

Benimde aklıma bu geldi, çok doğru tesbit

Her insan bir olmaz ama karşıdaki aileye saf değildir az buçuk anlarlar belki araştırma bile yapmış olabilirler şimdilik susarlar ama evlilikten sonrada gerçek yüzleri çıkar

Değerli eşyaları alacaksanız bi tarafa yatak odası dahil butun odaları kilitleyeceksiniz bir yabancı gibi ağırlayıp göndereceksiniz hepsi bu ayrıca . Bakmak isteyebilirler burası yatak odası kbakmayın diğer odalar içinde dağınık kbakmayın belki başka zaman diyeceksiniz hepsi bu siz açmazsanız zorla açmazlar sonucta. Benm yatak odası hep kapalıdır kapısı yani.. aile haricinde biri açsa tepki veririm . Ayrıca alınan alınsın bu pandemi de umurumda olmaz yani

Kardeşiniz küsse bile (ki hiç hakkı yok buna) hem koronadan dolayı hem de o akrabalarını çağırdığından dolayı net bir şekilde istemediğinizi söyleyin. Evinden, annesinden utanmak ne ayıp ne kırıcı. Hem nişan oldu bitti peki daha sonrasında kimse eve gelmeyecek mi yine görmeyecekler mi sanki evlerini. Evde o insanlar varken, çocuklar yaramazlık yaparken sürekli etrafı kolaçan edeceksiniz, kardeşinizin nişanı sizin için sinir ve stresle geçecek. Hiç huzurunuzu kaçırmayın reddedin.

Çocuğu ailesi demeyecek mi tanışmak için başkasının evi söz için başkasının evi.. sizin eviniz yok mu diye.. kardeşiniz kaç yaşında?

O da dıyor ki benım cevrem var. Kimsesiz gıbı yapmak istemiyorum dıyor.
Cevresi varsa, cevresine cafe kiralasin bir zahmet.

Ben ASLAA kabul etmezdim...

Hayir diyemem diyorsan evdeki tum degerli esyalari yatak odana topla ve o odanin kapisini kilitle. Baska bir oneri gelmedi aklima

Cevresi varsa, cevresine cafe kiralasin bir zahmet.

Ben ASLAA kabul etmezdim...

Hayir diyemem diyorsan evdeki tum degerli esyalari yatak odana topla ve o odanin kapisini kilitle. Baska bir oneri gelmedi aklima
Eşimle konustum sımdı. O da amcanlar falan gelır dıyor. Kardesımle konus ben söylersem kırılır dıyor. Hem cezası var dıyor

Onlar zorla kapıyı actırır lar. Ben oturduğum evı görmesınler ıstıyorum. Babamda ögrenecek evımı sonra
yorumlari yeni okudum kusura bakmayin ama kardesiniz cok bencil. burda yapmak istiyorsan onlari asla cagirmayacaksin. onlari cagiracagim dersen de baska yer bak burada yapamazsin diyeceksin. hatta abart esini one sur. sen ablasin agirligini koymalisin. ama en iyisi evinizi hic bulastirmayin sagdan soldan duyup yine gelebilirler davet edilmeden de. ben normal bir durum icin yazmistim onceki mesajimi

Öyle öyle. İnanın erkek kardesım deyken babam paket böyle kutu kutu kahve yanında cıkolatalar var. O kutulardan evlerine habersiz goturmusler.

Onlardan birine dedım ki ben evımde akraba ıstemıyorum dedim. O da ben gelırım ki dıyor. Yüzsüzler gelırler

Off daha kötü duruma düşecek keşke yapmasa böyle. İnsanların eline koz vermek bu. Okutsana bu konuyu ona belki aklı başına gelir
Akıllanmaz o. Ben o cok akıl verıyorum. Bak koz verme dıye. Annesı cok iyi kalkmaz basıma,bırsey derse damat annesıne kızarmış, dedırtmezmıs

Ben açıkcası evımı görsünler bilsinler ıstemıyorum bı yandan.Babam da evı ögrenecek. Belkı içip içip buraya gelır sonra

Kardeşiniz baba tarafıyla gorusmediginizi bilmiyor mu?
Kapı kilitlemek olmaz, mutfak ve tuvalete mecbur girecekler. Belki yengen ve amcan evi gezmek isteyebilir girme denmez o zaman.
Bence kardeşinize vakaların cok yükseldiğinden dolayı korktugunuzu söyleyin

Normalde o da korkuyor ama erkek tarafına kalabalık görunmek ıstıyor. Kapı kilitlesemde onlar ılla ac bakalım der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…