- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evet kesinlikle ıstemedıgımi,nişan günü sabahtan annemın falan benım evıme gelmesini söyliycem. Cunku annemın evinden gelirlerse peşlerıne takılırlar.Sırf eş ailesine güçlü gözükmek için hırsız dedikoducu kuzenlerine kadar davet götüren kardeşin sana küsmez merak etme. Yarım ağzı falan yok, hiç çağırmasın, sen de bu şartla evinde nişanı yaptır.
Ben ıstemıyorum.bende dıkkat edıyorum. Ama kardes olunca mecbur böyle ortama girmek zorunda kalıyorumBen şuan koronayım, maske mesafe herşeye uydum, işyerinde çapsızın biri yüzünden bulaştı, herneyse bu hastalık çok kötü senin olmayan bir nişan söz için yataklarda inlemeye değer mi
Ayrıca yüzük kesmek diye bir tabiri ilk kez duydum ve şaşırdım
Akraba seçmek olmaz asıl o zaman ayıp olur. Evinizde yaptirmayacaksiniz.Kafe dıyordu. Daha önce konustuk, kesınlıkle ıstemıyorum dedım. Yapması problem degılde o akrabaları ıstemıyorum
Çocuk dıyormus ki ben eve daha rahat gırerım arada yüzük olursa
Çoluk çocuk evleniyor arkadaş. Ne sanıyor acaba, kocası anasının evini hiç görmeyecek mi?Hangi eve? Annenizin evinden utanıyormuş sizin evinize mi ?
Annemın evıne. Cocuk annemın evını bılıyor. Ama aılesı bilmiyor. Tanısmayı erkek kardesımın evınde yapacak. Ama her yer de onların fotografi olacak. İlla ki anlasılırHangi eve? Annenizin evinden utanıyormuş sizin evinize mi ?
Evlenecegı kısı bılıyor. Ama aılesı bilmeyecek. Annemden de utanıyor. Arkadaslar im bu evı girmesin dıyorÇoluk çocuk evleniyor arkadaş. Ne sanıyor acaba, kocası anasının evini hiç görmeyecek mi?
Çocuk annemı ve evı bılıyor. Aılesı bilmiyor. Aılesıne güzel göstermeye calısıyorHangi eve kız daha annesinin evine sokmamış adamı bence damat herşeyin farkında kardeşin ava giderken avlanıyor haberin olsun
Valla önce can sonra cananBen ıstemıyorum.bende dıkkat edıyorum. Ama kardes olunca mecbur böyle ortama girmek zorunda kalıyorum
Ne farkeder? Ömür boyu eşinin ailesinden saklayabileceğini mi sanıyor?Evlenecegı kısı bılıyor. Ama aılesı bilmeyecek. Annemden de utanıyor. Arkadaslar im bu evı girmesin dıyor
Evinden utanıyorsa nişanlısı Eve daha rahat girsin çıksın nasıl yani utanıyo madem burayı anlamadım? Ayrıca bu ortamda böyle bişeye gerçekten gerek Yok. İlla söz olacaksa sadece anne baba kardeşlerle yüzük takın kardeşinizin yaşadığı evde bitsin gitsin. Kardeş olunca mecbur falan da değil ayrıca içinde bulunduğumuz dönem kardeş mardeş dinlemiyo valla. Eşim müsade etmiyo böyl bişye diyinBen ıstemıyorum.bende dıkkat edıyorum. Ama kardes olunca mecbur böyle ortama girmek zorunda kalıyorum
Çocuk annemın evini bılıyor. Çocugun ailesi bilmiyor. Şimdi yüzük takılırsa çocuk bisey oldugunda daha rahat gırerım dıyor annemın evıneEvinden utanıyorsa nişanlısı Eve daha rahat girsin çıksın nasıl yani utanıyo madem burayı anlamadım? Ayrıca bu ortamda böyle bişeye gerçekten gerek Yok. İlla söz olacaksa sadece anne baba kardeşlerle yüzük takın kardeşinizin yaşadığı evde bitsin gitsin. Kardeş olunca mecbur falan da değil ayrıca içinde bulunduğumuz dönem kardeş mardeş dinlemiyo valla. Eşim müsade etmiyo böyl bişye diyin
Kardeşiniz bence saf birisi kendini akıllı sana bir saf damat şimdilik susar ama o nikahtan sonra kendi anasına kendi söyler kardeşini bir güzel ezerler ve manipüle ile kaynana ve kaynataya bedava hizmetçi olarak atanır kusura bakmayın durum bunu gösteriyorÇocuk annemı ve evı bılıyor. Aılesı bilmiyor. Aılesıne güzel göstermeye calısıyor
Onlar zorla kapıyı actırır lar. Ben oturduğum evı görmesınler ıstıyorum. Babamda ögrenecek evımı sonradegerli esyalarinizi yatak odaniza koyup kilitleyin cikma saatinden bikac saat once toplanilirsa yuzuk takip fotograf cekip dagilirlar zaten.
Ailesine iyi göstermeye calısıyor. Damat iyi biri. Babamı falan biliyor. Huyunu kötü oldugunu, annemı aldattığını bılıyor. Benım eşimde bılıyor. Eşim başıma kalkmadı. Ama eşimin annesı 3 4 kez başıma kalktı bu durumu. Eşin aılesının bilmemesi gerek. Ben eşimin aılesıne babamın aldattığını, tekrar evlendıgını falan söylemedim. Ama babam arayıp söyluyor eşimin aılesıne.Kardeşiniz bence saf birisi kendini akıllı sana bir saf damat şimdilik susar ama o nikahtan sonra kendi anasına kendi söyler kardeşini bir güzel ezerler ve manipüle ile kaynana ve kaynataya bedava hizmetçi olarak atanır kusura bakmayın durum bunu gösteriyor
O gösterisi sevıyor. Annemden utandıgı ıcın annesıyle annemı tanıstırmadıHe bir de evi mevi geçtim benim kardeşim benim annemden utanıyorsa onu ben bi benzetirdim yani. Ne demek anneden utanmak ya kusura bakma annesinden utanan yarın senden de utanır.
İllaki ögrenecek ler. Cok farklı dusunuyor oNe farkeder? Ömür boyu eşinin ailesinden saklayabileceğini mi sanıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?