- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Allah korusun yarın ilk iş cildiyeye gidin başka şeyler sürmeden.. Bi yöntemi ilacı vardır belki.
Ya dışarı çıkabilecek durumda değilim ki.
Rengi çıksın diye çaresizce bekliyorum sadece..sadece suyla yıkıyorum yatarken de terramycin süreceğim
Mecbur bir şekilde çıkın.. Cevizin yeşil kabuğunun lekesi uzun süre çıkmıyor diye biliyorum ben.. Ceviz toplayanlarınn ellerinde kahverengi lekeler olur..
Pirinç ununu sütle karıştırıp krem kıvamına getirip maske yapın hızlandırabilir belki .
Birde yüzü beyazlatan canlandıran patates maskesi var etkisi kısa süreli gerçi onu da deneyebilirsiniz .
Patates maskesini de deneyin cildi inanılmaz parlatıyor en azından lekeleri azda olsa açabilir . Denediğim gün cildim aydınlanmıştı .Pirinç ununu bugün yaptım. Sütle değil de suyla karıştırdım ben.bir değişiklik olmadı.. Yarın da pirinci sıcak suda yumuşatıp kaşıkla ezip krem şeklinde yüzüme sürmeyi düşünüyorum.. pirinç şu aşamada zarar verecek bir şey değildir sanırım.. bilmiyorum inşallah geçer, en kısa sürede
Yüzüm öyle bir tahriş olmuş ki.. şimdi sebamed sabunla yıkadım, resmen çene etrafım yandı.. sirke limon yaka kavurur şuan.. sigara külünü hiç duymadım,ama saç İçin kullanmış,deride nasıl bir reaksiyona sebep olur ki..Saç boyasını sigara külü baya çıkarıyor. Bu da saç boyası gibi olduğu için işe yarayabilir biraz. Sigara içmiyorsanız da bir paket alın yakın külünü kullanın tek tek bir saate bir silersiniz nemlendirirsiniz. Baya işe yarar diye düşünüyorum.
Olur bazen öyle saçmalamalar. Geçer gider çok sıkmayın canınızı.
Sirkeli ya da limonlu su ile pamukla da silin.
Bi sekilde doktora gidin yuzunuzu tahris edersiniz cok sey karistirip surmeyin bence..fondoten pudra vs surerek çıkın..yolda sorana alerji oldum dersiniz..kursada rahatsizim diyip erteletin..aklima baskada bise gelmiyo gecmis olsun olacagi varmis sıkmayın caninizi...
Yıllar once bende tuy sararticiyi yuzumde cok bekletmisim bi yıkadım yuzum kapkaraaa:)))) hatrladigim kadariyla bir haftaya gecmisti sadece suyla yikayip isim vermiyim ama şu bilindik be..hntn kremi surmustum sabah aksam
Kusura bakmayın ama gulesim geldi
Limonun icerisinde asit var lutfen direk bunlari yzunuze surmeyin...dr git kesinlikle...sonucta netten arattigin sey basina bela olmus ve yine netten care ariyosun..Sivilcelerimi kurutması için ve yüzümü beyazlatması için limon sürüyorum yüzümde kuruduktan sonra yıkıyorum.
Aşırı hassas değilse yada küçük bir bölgede bu şekilde deneyebilirsin.
Limon çok iyi bu konuda.
Burda onu sur bunu sur diyenler cok fakat bence yanlis ustune yanlis yapiyorsunuz. Cildiniz cok kotu durumda olsa bile bir dermatologa gitmelisiniz ya daha da kotuye giderse. Sebamed ile yikiyorum demissiniz, icindekilere hic baktiniz mi? Sodium laureth sulfate, C14-16 olefin sulfonate, disodium laureth sulfosuccinate iceriyor ve bunlar oncelikli kullanilan maddeler. Yuzunuzu bununla yikayarak cildinizin bariyerini daha da inceltiyorsunuz. Dolayisiyla kizarikligi daha da arttiriyorsunuz. Icinde sabun yok diye satiyorlar ama milleti kandiriyorlar. Asiri hassas bir cilde sahip oldugum icin bu konularda cok arastirma yaptim uygun urunu bulabilmek icin. Bu temizleyiciyi kullanmanizi hic tavsiye etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?