Yüzüm mahvoldu,lütfen bir fikir verin..

Ya dışarı çıkabilecek durumda değilim ki.
Rengi çıksın diye çaresizce bekliyorum sadece..sadece suyla yıkıyorum yatarken de terramycin süreceğim

Mecbur bir şekilde çıkın.. Cevizin yeşil kabuğunun lekesi uzun süre çıkmıyor diye biliyorum ben.. Ceviz toplayanlarınn ellerinde kahverengi lekeler olur..

Mecbur bir şekilde çıkın.. Cevizin yeşil kabuğunun lekesi uzun süre çıkmıyor diye biliyorum ben.. Ceviz toplayanlarınn ellerinde kahverengi lekeler olur..

Evet maalesef benim de en çok çene kısmımda var o lekelerden..
Birkaç sivilceyi sorun edip ne hale getirdim yüzümü

Yüzdeki lekeleri açmak için pirinç suyu veya lapası kullanilıyordu.Onu araştırıp su yerine onunla yıkasanız daha iyi olur belki.Yine de araştırın öyle uygulayın.

Pirinç ununu sütle karıştırıp krem kıvamına getirip maske yapın hızlandırabilir belki .
Birde yüzü beyazlatan canlandıran patates maskesi var etkisi kısa süreli gerçi onu da deneyebilirsiniz .

Pirinç ununu sütle karıştırıp krem kıvamına getirip maske yapın hızlandırabilir belki .
Birde yüzü beyazlatan canlandıran patates maskesi var etkisi kısa süreli gerçi onu da deneyebilirsiniz .

Pirinç ununu bugün yaptım. Sütle değil de suyla karıştırdım ben.bir değişiklik olmadı.. Yarın da pirinci sıcak suda yumuşatıp kaşıkla ezip krem şeklinde yüzüme sürmeyi düşünüyorum.. pirinç şu aşamada zarar verecek bir şey değildir sanırım.. bilmiyorum inşallah geçer, en kısa sürede

Patates maskesini de deneyin cildi inanılmaz parlatıyor en azından lekeleri azda olsa açabilir . Denediğim gün cildim aydınlanmıştı .

Ceviz kabuğu zaten bazı tariflerde doğal saç boyası olarak kullanılır. Korkarım yapacak fazla bir şey yok. Günde bir kez abartmadan ipek keseyle temizlenmek çıkmasını belki hızlandırabilir ama. Süreceğiniz bir maddenin çok fayda edeceğini sanmıyorum.

Arkadaş yüze herşey sürülür mü ya. Kusura bakma okuyunca güldüm buda sana ders olsun. Inş en yakin zamanda gecer bide yogurt dene.yengem tenini beyazlatmak için surerdi hem zararida olmaz.

Saç boyasını sigara külü baya çıkarıyor. Bu da saç boyası gibi olduğu için işe yarayabilir biraz. Sigara içmiyorsanız da bir paket alın yakın külünü kullanın tek tek bir saate bir silersiniz nemlendirirsiniz. Baya işe yarar diye düşünüyorum.
Olur bazen öyle saçmalamalar. Geçer gider çok sıkmayın canınızı.

Sirkeli ya da limonlu su ile pamukla da silin.

Bi sekilde doktora gidin yuzunuzu tahris edersiniz cok sey karistirip surmeyin bence..fondoten pudra vs surerek çıkın..yolda sorana alerji oldum dersiniz..kursada rahatsizim diyip erteletin..aklima baskada bise gelmiyo gecmis olsun olacagi varmis sıkmayın caninizi...

Yıllar once bende tuy sararticiyi yuzumde cok bekletmisim bi yıkadım yuzum kapkaraaa:)))) hatrladigim kadariyla bir haftaya gecmisti sadece suyla yikayip isim vermiyim ama şu bilindik be..hntn kremi surmustum sabah aksam

Yüzüm öyle bir tahriş olmuş ki.. şimdi sebamed sabunla yıkadım, resmen çene etrafım yandı.. sirke limon yaka kavurur şuan.. sigara külünü hiç duymadım,ama saç İçin kullanmış,deride nasıl bir reaksiyona sebep olur ki..

Ben de şimdi sebamed ile yıkayıp,teramycin sürdüm.. ama resmen acıyor ya çene kısmım çenemden yanaklarıma uzanan kısım..
İnşallah geçer bir an önce

Canım o iz nasıl çıkar hiç bilmiyorum ama sivilceler ile ilgili ben ergenlik döneminde ne zaman sivilce problemi yaşasam,bebek pudrasıyla gül suyunu avucumun içinde karıştırıp krem gibi yapıp yüzüme sürüyodum.Kuruyunca bembeyaz oluyodu,1 saat filan bekliyodum öyle.Çok iyi geliyodu.Kuruyordu sivilceler ve yüzüm pamuk gibi oluyordu.Üstüste birkaç gün yapıyordum bunu.

Burda onu sur bunu sur diyenler cok fakat bence yanlis ustune yanlis yapiyorsunuz. Cildiniz cok kotu durumda olsa bile bir dermatologa gitmelisiniz ya daha da kotuye giderse. Sebamed ile yikiyorum demissiniz, icindekilere hic baktiniz mi? Sodium laureth sulfate, C14-16 olefin sulfonate, disodium laureth sulfosuccinate iceriyor ve bunlar oncelikli kullanilan maddeler. Yuzunuzu bununla yikayarak cildinizin bariyerini daha da inceltiyorsunuz. Dolayisiyla kizarikligi daha da arttiriyorsunuz. Icinde sabun yok diye satiyorlar ama milleti kandiriyorlar. Asiri hassas bir cilde sahip oldugum icin bu konularda cok arastirma yaptim uygun urunu bulabilmek icin. Bu temizleyiciyi kullanmanizi hic tavsiye etmem.

Limonun icerisinde asit var lutfen direk bunlari yzunuze surmeyin...dr git kesinlikle...sonucta netten arattigin sey basina bela olmus ve yine netten care ariyosun..

Gerçekten mi..
Sebamed kaliteli bir marka ve bu sabun sivilce için tasarlanmış bir sabun diye kullanıyordum..
Benim cildim de çok hassas,siz ne önerirsiniz peki bana ?

Cilt doktoruna gidin fikir alın. Ben kese yapmıştım :) ultra beyaz hassas tenime kese :))) cilt doktoru sünnet çocuklarına verilen kremi vermişti süreyim diye :)))) toparlanması epey zaman almıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…