- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Kız yağ cöz müüüü? Ciddi misin?alkollü pamukla silseniz ? Bunu ya yağ çöz çözer, ya alkol gibime geliyor. Ama alkol çok kurutur biraz deneyin çıkarmıyorsa sürmeyin. Çünkü çıkaracak şey direk kendini belli ediyor.
Kız yağ cöz müüüü? Ciddi misin?
Ciltten bahsediyor ocak arkasi fayanstan değil
Makyaj temizleme sütü deneyebilirsin. Sivilcen çoksa çok su iç. Yağ ve baharata ara ver .Bende hep işe yarar. Yüzüne de sakin bilmediğin şeyler sürme. Valla güzellik için herşeyin başı kursağından geçen de yatıyorBu aralar sivilce ile başım dertte ve bu sebeple saçan sapan bir hata yaparak , yeşil kabuklu taze cevizin suyunu çıkarıp yüzüme sürdüm..
Nette karşıma çıktı,çok iyi geldiği..
Elden bile uzun düre çıkmadığını bilmeme rağmen o an hangi kafayla yaptım bilmiyorum
Olay dün oldu.. 10 saniye felan durdu ve yaktığı İçin anında gidip yıkadım,ama iş işten geçti.. dün yanıyordu tahriş olmuştu yüzüm,şimdi ise yeşilimsi,kararmış bir şekilde . Çene ve burun kısımlarında var en çok.
İşin kötü tarafı ehliyete yazıldım ve dersler başladı,2 gündür gidemiyorumfondöten sürünce çok aşırı kötü görünüyor,kapkara alttan görünüyor cildim nasıl geçecek ne yapabilirim.. el olsa çamaşır suyu ,sirke vs deneyeceğim ama yüz
Ne olur bir fikir verin bana.. bir an önce düzelmesi lazım..
Ay.kuzuuum sen ne yaptınBu aralar sivilce ile başım dertte ve bu sebeple saçan sapan bir hata yaparak , yeşil kabuklu taze cevizin suyunu çıkarıp yüzüme sürdüm..
Nette karşıma çıktı,çok iyi geldiği..
Elden bile uzun düre çıkmadığını bilmeme rağmen o an hangi kafayla yaptım bilmiyorum
Olay dün oldu.. 10 saniye felan durdu ve yaktığı İçin anında gidip yıkadım,ama iş işten geçti.. dün yanıyordu tahriş olmuştu yüzüm,şimdi ise yeşilimsi,kararmış bir şekilde . Çene ve burun kısımlarında var en çok.
İşin kötü tarafı ehliyete yazıldım ve dersler başladı,2 gündür gidemiyorumfondöten sürünce çok aşırı kötü görünüyor,kapkara alttan görünüyor cildim nasıl geçecek ne yapabilirim.. el olsa çamaşır suyu ,sirke vs deneyeceğim ama yüz
Ne olur bir fikir verin bana.. bir an önce düzelmesi lazım..
Dün anında sızma zeytinyağı sürdüm,pamukla silmeye çalıştım. Ardından vazelin sürdüm silmeye çalıştım, az az pamuğa geldi cevizin rengi ama kalanlar yetti karartmaya, cildim çok acıyor şuan çene kısmım tahriş olmuş durumdadenemek istemiyorum o tarz şeyler aslında
Yanlış anlamayın ama siz de yani... Netten öğrendiğiniz şeyi uyguladığınız için bu başınıza gelmiş ama daha beter her kafadan ses çıkan bir yerde tavsiye istiyorsunuz. Çamaşır suyu yazan da var yağ çöz diyen de. Şuan belki tonik bile zarar verecek ne biliyorsunuz? Sabun bile yakmış cildinizi. Hiç vakit kaybetmeden cilt doktoruna gitmeniz lazım sizin.
Ben taze ceviz nar yediğim de kapkara olurdu ellerim
Ancak çamaşır suyu rengini 3 5 ton açardı
Tabi ki çamaşır suyu kullanın demiyorum ama tek geçiren o
Size sivilce için sgk'nın karşıladığı bir ilaç öneryim
Sabah akşam yıkanmış yüze sürün
1 tane bile sivilce çıkmıyor
Çıkmaya yeltendiği an geri kayboluyor
2 yıldır düzenli kullanıyorum aşırı memnunum
Eki Görüntüle 2188693
Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?