Yüzüne doblo hifu yaptiran var mi?

Henn

Henüz hiçbişey yaptıramadım. Halen araştırıyorum. Ama sanırım önce saten yüz germe, sonrasında biraz yanak dolgusu yaptırıcam.
Kaliciligi ne kadar saten yuz germenin.fiyat birde.dolgular cok kisa surede kayboluyor.o yuzden istemiyorum.surekli yaptirma imkaniniz var mi

Kaliciligi ne kadar saten yuz germenin.fiyat birde.dolgular cok kisa surede kayboluyor.o yuzden istemiyorum.surekli yaptirma imkaniniz var mi
1 -1,5 yıl kalıyormuş. Bu perşembe günü ilk seansım olacak. 4 seans yapılıyor. 2 ay sonra tam etkisi görülüyormuş. Etkisine bağlı olarak karar vericem 2 yılda 1 yaptırabilirim belki. Benim yüzüm çok zayıf. O yüzden germe tek başına etkili olmayacak. Dolgu şart.

Ben ultherapy yaptırdım, 2 ay oluyor yaptıralı ve çok memnunum. Ya bu iş şans işi ya da kötü günlerim mi gelecek acaba bilemiyorum, postlarınızı okuduktan sonra çok tırstım açıkçası.
Yağ enjeksiyonu 3,5 ayda eriyor, özellikle yüz, yapılan işlemin %10’u kalıyor benim gözlemlediğim kadarıyla.

Fokus ultraso mu yani yaptirdiniz.bende de buldok yanak var hafif.etki eder mi.ne kadara yaptirdiniz.

Ben 1 bucuk yil once yaptirmistim bugün tekrar yaptirdim arkadaslar farkli bir mezkezde. Yapan kişi doktor önceki esteyisyendi. Oncesinde olumlu yada olumsuz bi fark hissetmemistim. Tabi bu işlemlerde soyle bi handikap var sonucunu hemen gorrmemeniz. 3 ay sonra sonuçlari belli oluyomus yavas yavas bir degisim oldugu icin anlayamiyor insan (yani ben)

Merhaba ben annem için hifu islemi yaptırdım daha once ama cihaz sıkıntıliydi sonuc qlinmadi tek seans olmasina rağmen kendi hataları olduğu icin ikinci kez uygulma yapıldı. Sonra biz başka bir yer bulduk ultraformer diye bir markanın hifu cihazi tabii önce cok tedirgin oldum ama sonra başka bir şansım olmadığı için yaptırmaya karar verdik. Islem olduktan sonra fark görüldü sonra ki 3 ay inanılmaz güzeldi cene hatti çıktı annemin o kadın gitti baska bir kadın geldi yanağında ki yağlar erimedi ama gidi eridi bunun sebebi ise yanağa uygulanan başlıkla cene başlığı ayrı imiş. Islerinde cok profesyoneller yaptırmadan önce bir araştırın bence biz cok memnun kaldık. Yaptırdığım yer bir poliklinikti leventte Lea diye yanlış hatırlamıyorsam cok nezih ve uygun fiyatliydi

Merhaba söylediğimiz işlem hifu mu? yani yüzümü eritti dediğiniz uygulama Doblo hifu uygulaması mi acaba?

Ben yaptirali 1 ay oldu daha bi degisiklik goremedim. 3 ayi bekliyorum . Guya 3 ay sonra belli oluyomus sonuclari

Benimde ertme isleminden sonra yanagim eridi yuzunuz duzeldimi

Hifu yaptirdim ama faydasi yok hiçe yakın hemde boşa para ve zaman. Bir de 3D hifu çıkmış daha iddialı onuda deneyesim var

Merhaba yüz ovalimde biraz bozulma nazolobial çizgilerinde belirginleşme var. Ameliyat yada dolgu düşünmüyorum. Doblo hifu yu(yüksek fokuslu ultrason) cok övdüler güzellik merkezinde. Yaptiran var mi acaba
3D HİFU YAPAN VARMİ

Benimde ertme isleminden sonra yanagim eridi yuzunuz duzeldimi
malesef duzelmiyor. Eriyen yag geri gelmesi icin ben kilo almistim geri gelmedi. 7 kilo yla fark edilmesi gerekirdi ama insanlar hala cok zayifsin diyordular. Yapacaginiz en iyi sey ama emin degilm yag enjeksiyonu ama oda eriyor ve seceginiz doktor cok iyi arastirip secmeniz gerekiyor. Cunku yag enjeksiyonu cok riskli bir islem. Iyi yapilmazsa o zaman asimetri olusabilir, cikintilar, cukurlar ve yag kemikten daha sert olabilir. Bu yuzden cok yetenekli bir doktor secmelisiniz. Ve bir defa yeterli olmaz, 3 yada 4 kere yapmak gerekebilir cunku yaglar eriyor. Doktor size yuzde 70 kaliyor derse inanmayim, yuzde 40 bile kalmiyor. Ben yaptirdim ama nerdeyse kalmadi, su an tam 3 ay oldu yaptirali.

Peki sikinti oldumu kirisiklik sarkma veya pismanmisiniz yaptirdiginiza dolgudan

Ben yaptirali 1 bucuk ay oldu hicbir degisiklik yok. Bu 2. yaptirisim. 2. kez pismanim parami cope attim diye. Bundan sonra yaptirirsam jawline dolgu yaptircam sarkmayi be gidiyi guzel kamufle ediyor. Bir-kac sene sonrada direk yuz germe ameliyati dusunuyorum

sanslisiniz keske benimde sizin gibi birsey yasamasaydim. Simdi daha fazla zarardayim hem maddi hemde manevi. Bu ameliyatsiz yuz germeleri cok ise yaramiyor, ya zarar ya fark yok yada daha sansli olan gecici olarak keyfini cikarabilir. Bence en matikli karar ameliyatli yuz germe ama doktor cok onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…