- 23 Kasım 2019
- 47
- 26
- 38
- 124
Su an pisman degilim yag enjeksiyondan, cok iyi geldi ama, doktor onemli yag enjeksionda, iyi oldu simdilik sorun yasamadim sadece eridi bu beni uzdu. Yine yaptirmak istiyorum ama baska doktor ariyorum.Peki sikinti oldumu kirisiklik sarkma veya pismanmisiniz yaptirdiginiza dolgudan
Peki kulandiginiz ozel bisey varmiSu an pisman degilim yag enjeksiyondan, cok iyi geldi ama, doktor onemli yag enjeksionda, iyi oldu simdilik sorun yasamadim sadece eridi bu beni uzdu. Yine yaptirmak istiyorum ama baska doktor ariyorum.
Ozel kulandigim birsey yoktu, ameliyatan sonra ama uc gundur kolajen icmeye basladim belki faydasi olur diye. 3/4 ay kulanmayi dusunuyorum. Birde hifudan dolayi yuzun nemlenmesi cok zor oluyor ozelikle kisin. Yaglar, gunes kremi.Peki kulandiginiz ozel bisey varmi
TesekurlerOzel kulandigim birsey yoktu, ameliyatan sonra ama uc gundur kolajen icmeye basladim belki faydasi olur diye. 3/4 ay kulanmayi dusunuyorum. Birde hifudan dolayi yuzun nemlenmesi cok zor oluyor ozelikle kisin. Yaglar, gunes kremi.
Jawline için kimi düşünüyorsunuz ben Mehmet Akgün'e gitmeyi planlıyorumBen yaptirali 1 bucuk ay oldu hicbir degisiklik yok. Bu 2. yaptirisim. 2. kez pismanim parami cope attim diye. Bundan sonra yaptirirsam jawline dolgu yaptircam sarkmayi be gidiyi guzel kamufle ediyor. Bir-kac sene sonrada direk yuz germe ameliyati dusunuyorum
Ben Antalyada yasiyorum burda bi doktor düşünüyorumJawline için kimi düşünüyorsunuz ben Mehmet Akgün'e gitmeyi planlıyorum
Merhaba ben de yaptirdim. Yuzum resmen sarkti zaten ince ve yagsiz yuzum iyice bir garip oldu. Dolgularim eridi ipte yaptirmistim onlarinda bir kismi sqldi bir kismi tutuyor. Estetik cerrahla gorustum minifacelift onerdi. Yag enjeksiyonu vs. Delirmek uzereyim.gercekten hic bir care yok sanirim.di mi?Bna yag onerır mısın daha kotu olcak uzgunum guderek kotulesıyo 2 yıl once hifu gecen yıl yuz germe
Merhaba ip ve dolgu varken hifu yapilmazMerhaba ben de yaptirdim. Yuzum resmen sarkti zaten ince ve yagsiz yuzum iyice bir garip oldu. Dolgularim eridi ipte yaptirmistim onlarinda bir kismi sqldi bir kismi tutuyor. Estetik cerrahla gorustum minifacelift onerdi. Yag enjeksiyonu vs. Delirmek uzereyim.gercekten hic bir care yok sanirim.di mi?
Izmirde dolguyla ipi yapan doktorun kendisi yapti. Yuzume bakiyorum kendimi taniyamiyorum. Aglamaktan uzulmekten psikiatrist arar oldum. Kim nasil duzeltir onu da bilemiyorumMerhaba ip ve dolgu varken hifu yapilmazbunu nasil soylemediler sarkan dolguda olabilir nerde yapfirdiniz dokturmuydu yapan soylemedimi?
Merhaba oncelikle kendini uzme bna inan duzelcek zaman lazim kolejen yaptir yuzune bide biraz zaman gecsin endolift lazer agi izmirdr yapan varmi bak istersen micro plus var onada bak istersenIzmirde dolguyla ipi yapan doktorun kendisi yapti. Yuzume bakiyorum kendimi taniyamiyorum. Aglamaktan uzulmekten psikiatrist arar oldum. Kim nasil duzeltir onu da bilemiyorum(
Kolajen yaptirdim asi. Simdi genclik asisi yaptircam. Zaten hifudan yanak altlarim ve cenemde erime olduMerhaba oncelikle kendini uzme bna inan duzelcek zaman lazim kolejen yaptir yuzune bide biraz zaman gecsin endolift lazer agi izmirdr yapan varmi bak istersen micro plus var onada bak istersen
Ben yaptirali 1 ay oldu daha bi degisiklik goremedim. 3 ayi bekliyorum . Guya 3 ay sonra belli oluyomus sonuclari
yok ne yazikki yaptiramadim dolgu fiyatladi uçmuş. Malum jawline a baya dolgu gidiyorMerhabalar bende Antalyadayım yazılanları görüp hifudan vazgeçtim jawline haptırdınız mı hangi doktoru tercih ediyorsunuz bilgi verirmisiniz
Sormayın geçen gün hifu sordum bende 5 bin dediler yani abartı geldi banayok ne yazikki yaptiramadim dolgu fiyatladi uçmuş. Malum jawline a baya dolgu gidiyor
Evet fiyatlar o kadar abarti ki artik ameliyat olurum diyorum o fiyata. Ki yaptirani tatmin etmeyen degisimler. Sadece yapan doktor degisimi goruyor nedenseSormayın geçen gün hifu sordum bende 5 bin dediler yani abartı geldi bana
Yaptırdım ama Bende bir değişiklik yaratmadı,fazla etkili birşey değil,askı yaptırmak daha mantıklı olabilir,iyice araştırın bence.Arkadaslar kaslarimin ucunun kalkmasini istiyorum botoxla cok mumkun degil cok az iple askilama cok saglikli degil alina ama 2 tane dr hifu ile oluyor dedi sitede bahsedende yoketkilimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?