Yüzyüze görüşmeden karar veremeyiz dedim diye

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.784
388
45
Biriyle tanıştım henüz yüzyüze görüşmedik ama çok güzel bir frekans yakaladık...Çok güzel şeyler hisettim. Kendisi iyi ve kibar biri..Ancak ben yüzyüze görüşmeden ona çok ümit vermek istemedim. Kendisi kaptırmış gidiyor ama ben temkinliyim...
Aramızda 10 yaş var benden büyük

Zaten fotoğraflarımızı tabiki gördük...Bana fiziki görünüşe onem vermediğini, görüşsek te o anda karşışına bambaşka çıksam da hislerinin değişmeyeceğini söyledi..Ama ben yüzyüze görüştüğümüzde tam olarak anlarız elektriğimizin işte uyumun herneyse tam olarak tuttuğunu dedim, sonucta karsıdaki insanın dokunusu ya da kokusu bile onemli dedim diye çok bozuldu....Şimdi ben bu kadar içimde sevgi büyütücem ama sen görüşünce beğenmedim deyip gidebilirsin dedi...

Ben bu düşüncemin gayet normal olduğunu bozulacak bişey olmadığını, yüzyüze görüşmeden ha tamam biz olduk diyemeyeceğimi söyledim...Ve onun bozulması bana normal gelmiyor açıkcası...Haklısın tabi diyeceğine tripsel bi tavır ve üzüldüğünü söyledi ve bu tavır o kadar güzel giden dialogumuz içinde bana onun normal olmadıgını düşündürttü bilemiyorum...

Siz ne diyorsunuz, ben mi yanlış düşünüyorum?
Nasıl davranmalıyım?

Son düzenleme:
Özgüvensiz. Fiziksel olarak kendini beğenmiyor sanırım. Görüşmeden aşık etmeye çalışan tiplerden. O kadar güveniyorsa kendine görüşünce bile seni etkileyeceğini düşünür. Hadi herşeyi geç saygı duyması lazım. İçinde o kadar büyütmeden görüşün madem. Eğer görüşünce beğenmezsen başını ağrıtacak gibi duruyor.

fotoğraftaki o değil de zemin mi hazırlıyor acaba

Aramızda 10 yaş var ondan boyle sanırım ama bu kadar büyütecek ne var dediğimi...nasıl davranmalıyım

Öyle deyince de ben oturmasını kalkmasını bilirim merak etme diyor sanki aşağılıyormusum gibi..böyle diyecek yani cunku benzer bişi dedim boyle cvp aldım

Haklısınız. 'Niye öyle bir tepki verdi?' Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi özgüvensiz olabilir. Reddedilme korkusu yaşıyordur. Vs vs.. Ama geri adım atmamanızı öneririm. Yani fotoğrafta görmek, telefonda konuşmak yetmez ki.. Tabii ki yüz yüze görüşmeniz lazım. Sözlerini, davranışlarını vs tartmanız lazım. Sadece telefonda uyum yakalamış olmanız yetmez, yüz yüzeyken muhabbetiniz nasıl olacak acaba? Sonuçta konuşmanız evlenince telefonla devam etmeyecek, aynı evde yaşayıp yüz yüze bakacaksınız.

Aramızda 10 yaş var ondan boyle sanırım ama bu kadar büyütecek ne var dediğimi...nasıl davranmalıyım
Bir an önce yüzyüze görüşün diyeceğim ama şu dönemde imkansız. Görüntülü görüşme yapın isterseniz. Ama yapacak bir şey yok kararına saygı duyması lazım gerçekten yüzyüze görüşmedeki elektrik çok farklı. Sen net ol işine gelmiyorsa kendi bilir. Kendisini gerçekten seven biriyle mi olmak ister yoksa o kadar konuştuk ayıp olmasın kalbi kırılmasın diye düşünen kendisini sevmeyen biriyle mi olmak ister? Böyle sormayı dene istersen. Adama kalsa görüşmeden nikah bile kıyar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…