- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
fotoğraftaki o değil de zemin mi hazırlıyor acabaBiriyle tanıştım henüz yüzyüze görüşmedik ama çok güzel bir frekans yakaladık...Çok güzel şeyler hisettim. Kendisi iyi ve kibar biri..Ancak ben yüzyüze görüşmeden ona çok ümit vermek istemedim. Kendisi kaptırmış gidiyor ama ben temkinliyim...
Zaten fotoğraflarımızı tabiki gördük...Bana fiziki görünüşe onem vermediğini, görüşsek te o anda karşışına bambaşka çıksam da hislerinin değişmeyeceğini söyledi..Ama ben yüzyüze görüştüğümüzde tam olarak anlarız elektriğimizin işte uyumun herneyse tam olarak tuttuğunu dedim, sonucta karsıdaki insanın dokunusu ya da kokusu bile onemli dedim diye çok bozuldu....Şimdi ben bu kadar içimde sevgi büyütücem ama sen görüşünce beğenmedim deyip gidebilirsin dedi...
Ben bu düşüncemin gayet normal olduğunu bozulacak bişey olmadığını, yüzyüze görüşmeden ha tamam biz olduk diyemeyeceğimi söyledim...Ve onun bozulması bana normal gelmiyor açıkcası...Haklısın tabi diyeceğine tripsel bi tavır ve üzüldüğünü söyledi ve bu tavır o kadar güzel giden dialogumuz içinde bana onun normal olmadıgını düşündürttü bilemiyorum...
Siz ne diyorsunuz, ben mi yanlış düşünüyorum?
Özgüvensiz. Fiziksel olarak kendini beğenmiyor sanırım. Görüşmeden aşık etmeye çalışan tiplerden. O kadar güveniyorsa kendine görüşünce bile seni etkileyeceğini düşünür. Hadi herşeyi geç saygı duyması lazım. İçinde o kadar büyütmeden görüşün madem. Eğer görüşünce beğenmezsen başını ağrıtacak gibi duruyor.
fotoğraftaki o değil de zemin mi hazırlıyor acaba
Kesinlikle haklısınız
İlk buluşmada seçilen yer, oturması kalkması, hatta garsonlara davranışı, yanınızda davranışı vs çok önemli. Neden yüz yüze görüşmede sırf fizik olarak algılar anlamıyorum.
Yaşlarınız kaç? Mesleği ne bu kişinin
Bir an önce yüzyüze görüşün diyeceğim ama şu dönemde imkansız. Görüntülü görüşme yapın isterseniz. Ama yapacak bir şey yok kararına saygı duyması lazım gerçekten yüzyüze görüşmedeki elektrik çok farklı. Sen net ol işine gelmiyorsa kendi bilir. Kendisini gerçekten seven biriyle mi olmak ister yoksa o kadar konuştuk ayıp olmasın kalbi kırılmasın diye düşünen kendisini sevmeyen biriyle mi olmak ister? Böyle sormayı dene istersen. Adama kalsa görüşmeden nikah bile kıyar sanaAramızda 10 yaş var ondan boyle sanırım ama bu kadar büyütecek ne var dediğimi...nasıl davranmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?