- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Hiç kasmayın . Yüzyüze görüşün ısınırsanız olur. Yoksa herkes kendi yoluna....Biriyle tanıştım henüz yüzyüze görüşmedik ama çok güzel bir frekans yakaladık...Çok güzel şeyler hisettim. Kendisi iyi ve kibar biri..Ancak ben yüzyüze görüşmeden ona çok ümit vermek istemedim. Kendisi kaptırmış gidiyor ama ben temkinliyim...
Aramızda 10 yaş var benden büyük
Zaten fotoğraflarımızı tabiki gördük...Bana fiziki görünüşe onem vermediğini, görüşsek te o anda karşışına bambaşka çıksam da hislerinin değişmeyeceğini söyledi..Ama ben yüzyüze görüştüğümüzde tam olarak anlarız elektriğimizin işte uyumun herneyse tam olarak tuttuğunu dedim, sonucta karsıdaki insanın dokunusu ya da kokusu bile onemli dedim diye çok bozuldu....Şimdi ben bu kadar içimde sevgi büyütücem ama sen görüşünce beğenmedim deyip gidebilirsin dedi...
Ben bu düşüncemin gayet normal olduğunu bozulacak bişey olmadığını, yüzyüze görüşmeden ha tamam biz olduk diyemeyeceğimi söyledim...Ve onun bozulması bana normal gelmiyor açıkcası...Haklısın tabi diyeceğine tripsel bi tavır ve üzüldüğünü söyledi ve bu tavır o kadar güzel giden dialogumuz içinde bana onun normal olmadıgını düşündürttü bilemiyorum...
Siz ne diyorsunuz, ben mi yanlış düşünüyorum?
Nasıl davranmalıyım?
Bu zamanda bu derece duygusal abiyi saygıyla selamlıyorum :)
Ponçiğe bak hele..
Sevgi büyütcek görmeden ve hiç değişmeyecek çok emin he..
Vay arkadaş!
Tabiki görüşmeden karar veremezsiniz bence anormal bir durum var dikkat edin lütfen...Biriyle tanıştım henüz yüzyüze görüşmedik ama çok güzel bir frekans yakaladık...Çok güzel şeyler hisettim. Kendisi iyi ve kibar biri..Ancak ben yüzyüze görüşmeden ona çok ümit vermek istemedim. Kendisi kaptırmış gidiyor ama ben temkinliyim...
Zaten fotoğraflarımızı tabiki gördük...Bana fiziki görünüşe onem vermediğini, görüşsek te o anda karşışına bambaşka çıksam da hislerinin değişmeyeceğini söyledi..Ama ben yüzyüze görüştüğümüzde tam olarak anlarız elektriğimizin işte uyumun herneyse tam olarak tuttuğunu dedim, sonucta karsıdaki insanın dokunusu ya da kokusu bile onemli dedim diye çok bozuldu....Şimdi ben bu kadar içimde sevgi büyütücem ama sen görüşünce beğenmedim deyip gidebilirsin dedi...
Ben bu düşüncemin gayet normal olduğunu bozulacak bişey olmadığını, yüzyüze görüşmeden ha tamam biz olduk diyemeyeceğimi söyledim...Ve onun bozulması bana normal gelmiyor açıkcası...Haklısın tabi diyeceğine tripsel bi tavır ve üzüldüğünü söyledi ve bu tavır o kadar güzel giden dialogumuz içinde bana onun normal olmadıgını düşündürttü bilemiyorum...
Nasıl davranmalıyım?
10 yaş fark çok değilmi yaHem niye bozuluyor ki bi tuhaflık var.Siz haklısınız tabiki
Öğrenciyken internetten tanıştığım bir çocukla görüşmüştüm ama çocuğun yüzü bebek gamzeli,sarışın, güleryüzlü... herneyse 2 kere buluştuk ve o kadar sık takıntılı gibi ıslak mendil kullanıyordu ki soğudumya...resmen ıslak mendil kokuyordu adam :) yani yüzyüze görüşmeden bilemezsin
Sizinki yine iyiymiş. Bana gitarıyla karizma ve kaslı haliyle, entelektüel görüntülü fotolar gönderen biriyle buluşmuştum.
-Gitarı daha yeni öğrenmeye başlamış, zaten gitar onun değilmiş
-Kısa kollu kahveye giden emmi gömleği giymişti
-Kaslı beklerken bir deri bir kemik birisi geldi
-Entel demiştim ya, tam kıraathane kafalı
-Şöyle bakımlıyım, böyle bakımlıyım diyen adam hem de ilk (ve son) buluşmaya leşşş gibi ter kokan halde gelmişti
Sonra diyo ki beni beğenmedin galibaLan resmen başka birisin üzerine mi atlayacaktım
Haftalar önce aynı şeyleri yaşadım. Hatta okudukça birebir dedim hatta. Yaşlar dahi tutuyo. Bizde şehirler ayrıydı.Oda resimler attı kendi işim var falan filan1 ay içinde birbirimizi görmeden evleniyoduk az kalsın. Ben senn gbi temkinliydim. O ise aynı sennki gbiydi. En son senin yanında nasıl durucam çok güzelsin demeye başladı. Sonra başka sapkınlıkları ortaya çıktı. Tekmeyi yedi.anlıcan sen dogru yoldasın. Kendine güveni olmayan ve karşısındakini güzel görüp kaçırmiyim hemen kafesliyim modundaki erkekler genelde böyleler..
Yok foto doğru anlık ta cekip gonderiyor falan...hatta ailesinin fotolarını falan da attı
Ailesinin fotolari ne alaka ya? Daha yüz yüz görüsmediniz, niye aileyi ortaya atiyor 40 yasindaki bir adam.
Yani kusura bakma fakat böyle cahil bir adam ile nasil frekansiniz tutuyor? Daha önce dedigim gibi, kesinlikle uzaklasman lazimsin bu adamdan.
O zaman gitsin telefonundaki konuşan asistanla da ilişki yürütmeye çalışsın, madem yüz yüze görüşmeden de aşık olunabiliyormuş.Biriyle tanıştım henüz yüzyüze görüşmedik ama çok güzel bir frekans yakaladık...Çok güzel şeyler hisettim. Kendisi iyi ve kibar biri..Ancak ben yüzyüze görüşmeden ona çok ümit vermek istemedim. Kendisi kaptırmış gidiyor ama ben temkinliyim...
Nasıl davranmalıyım?
Ya kendini tanıtıo işte ailem bunlar vs annesi falan
Merak ettim ayni kisi miOzel msj attım aynı kişi olmasın sakın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?