Yüzyüze görüşmeden karar veremeyiz dedim diye

Hiç kasmayın . Yüzyüze görüşün ısınırsanız olur. Yoksa herkes kendi yoluna....
Zorla aşık etmedinizya kendinize. Reddedilmek üzersede onun sorunu. Kendi duyguları yoğun diye sizdende aynısını bekleyemez. Hem belkide istemeyen o olacak. Çok büyük konuşuyor bence.

Tabiki görüşmeden karar veremezsiniz bence anormal bir durum var dikkat edin lütfen...

Sizinki yine iyiymiş. Bana gitarıyla karizma ve kaslı haliyle, entelektüel görüntülü fotolar gönderen biriyle buluşmuştum.

-Gitarı daha yeni öğrenmeye başlamış, zaten gitar onun değilmiş

-Kısa kollu kahveye giden emmi gömleği giymişti

-Kaslı beklerken bir deri bir kemik birisi geldi

-Entel demiştim ya, tam kıraathane kafalı

-Şöyle bakımlıyım, böyle bakımlıyım diyen adam hem de ilk (ve son) buluşmaya leşşş gibi ter kokan halde gelmişti

Sonra diyo ki beni beğenmedin galiba Lan resmen başka birisin üzerine mi atlayacaktım

Nasıl kaslı cıkmıs acaba fotoda

Haftalar önce aynı şeyleri yaşadım. Hatta okudukça birebir dedim hatta. Yaşlar dahi tutuyo. Bizde şehirler ayrıydı.Oda resimler attı kendi işim var falan filan1 ay içinde birbirimizi görmeden evleniyoduk az kalsın. Ben senn gbi temkinliydim. O ise aynı sennki gbiydi. En son senin yanında nasıl durucam çok güzelsin demeye başladı. Sonra başka sapkınlıkları ortaya çıktı. Tekmeyi yedi. anlıcan sen dogru yoldasın. Kendine güveni olmayan ve karşısındakini güzel görüp kaçırmiyim hemen kafesliyim modundaki erkekler genelde böyleler..

O zaman ayni frekansta degilsiniz. Görüsmeden asik olmak isteyen birine ergen derim ben. Senden üstelik 10 yas büyükmüs. Hiçmi bu konularda tecrübesi yok? Tabiki insanin gülüsü, dokunusu, kokusu,.. herseyi belirler.

Yoksa kimse bulusmasin, sadece telefon ile görüssün ve öyle evlensin

Yerinde olsam bu sahistan uzaklasirdim. Ergen davranislari var. Bos yere trip atmalar. Hiç çekilcek dert degil gerçekten.

Ozel msj attım aynı kişi olmasın sakın?

Yok foto doğru anlık ta cekip gonderiyor falan...hatta ailesinin fotolarını falan da attı

Ailesinin fotolari ne alaka ya? Daha yüz yüz görüsmediniz, niye aileyi ortaya atiyor 40 yasindaki bir adam.

Yani kusura bakma fakat böyle cahil bir adam ile nasil frekansiniz tutuyor? Daha önce dedigim gibi, kesinlikle uzaklasman lazimsin bu adamdan.

Ya kendini tanıtıo işte ailem bunlar vs annesi falan

yüzyüze görüşmeden insanların birbirini tanıyacağını zannetmiyorum düşüncelerini telefonla konuşarak mesajlaşarak öğrenebiliriz (dürüst ise tabi ) ama çok şey eksik kalır çekim olacak mı oturuş kalkış hal hareket ler bunlar da bir iki görmeyle olacak şeyler değil ki ya ama sağlam referanslar varsa bir nebze kurtarır

O zaman gitsin telefonundaki konuşan asistanla da ilişki yürütmeye çalışsın, madem yüz yüze görüşmeden de aşık olunabiliyormuş.
Ne saçma kafalar var, hey Allahım ya.

Ya kendini tanıtıo işte ailem bunlar vs annesi falan

Kendini tanitinca ailesini niye tanitma mecburiyetinde olsun? Annesinin su süreçte daha ne önemi var?

Ne bilim renkler ve zevkler tartisilmaz derler fakat senin anlattiklarindan, ben öyle bir adam ile asla konusamazdim bile. Özgüvensiz, aileci bir tip. Iliskinin, ten uyumunun ne oldugunu bile bilmiyor, 40 yasindaki adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…