z Anneleri biz de burada bulualm

slm kızlar nasıl gidyor bebişler ve anneleri iyimi
ben yaramazlarımla uğraşıp duruyorum.gündüzleri neredeyse hiç uyumuyorlar koştur dur.bence bol bol dinlenin.bende ilginç bir topuk ağrısı başladı.yorgunluktan sanırım.
seybaycım sanırım sıradaki sensin.benim göbüşte 30. haftadan sonra çatladı.sarkma falan yok bende.inanın tek doğum yapmış bayanlarla aynıyım.ama sarksamda hiç önemli olmazdı.bebişlerime baktıkça hala onları dünyaya getirdiğime, karnımda taşıdığım bebişlerin onlar olduğuna inanamıyorm.Allahımın mucizesi bu, onlar için herşeye değer.sizlerde sağlıkla kucaklarsınız inşallah bebişlerinizi.öpüldünüz kızlar.

Mehlika senin ve bebişlerinin iyi olmanıza sevindim.Artık bebişlerinle vakit geçiriyorsun,ne güzel.Allah'ım o günleri bizede nasip etsin inş.

senin ve bebişlerinin iyi olmasına sevindim veeeeee inan içimizi rahatlattın canm

merhaba kızlar
el muallim geçmişolsun tatlıminş tekrarlamaz yine sakın korkma genelde bu tarz sorunlar yaşanıyor dualarım seninle

mehlikacım iyi olmanıza sevindim ergüder ve hazalaslıdanda haber alamadk ne zamandır
seybay maşallah inş çatlamazsın benim heryerim çatladı karnımda güzel haberlerini bekliyoruz

Dr.umun acil ameliyatı çıktı gittiğimizde..gittiğimizle geldiğimiz bir oldu..yarın öğlen gidicem nasipse..

Mehlikacıım hatrımızı soruyor olman bile güzel..Allah bize de senin yaşadığın güzel günleri yaşatsın inşallah..Doğum yapan arakadaşlara hak vermek gerek..telaş ..yoğunluk..mutluluk..vakit bulamıyorlardır..yine de hazalaslı ve erguderi merak ediyorum..

Belki 30 dan sonra çatlarım ben de..Birden sabah uyandığımda çatlamış şekilde bulabilirim kendimi..çatlamasam da şaşırırım zaten..ha bi de benim göğüslerden sıvı geliyo akıyo..1 -2 haftadır ara ara..

Arkadaşlar hep birlikte gebeliklerimizi sağlıkla tamamlayacağız inşallah..İnanın yeter..

benimde o sıvıdan ara ara gelmeye başladı çok fazla değil ama inş çatlamazsın maşallah diyelim bende cumartesi gidicem inş doktora çok merak ediyorum bebişlerimi günler hiç geçmiyor

günaydın kızlar
el muallim geçmiş olsun canım...dinlen bol bol..
ben de yatarak geçiriyorum günleri...
çok sıkıldım şimdiden ama bebekler iyi neyseki...
tek duam 30. haftayı geçmek....çok pimpirikli oldum kasılmalarım epeyce azaldı..hiç olmaması beklenmiyormuş zaten...sizde de oldumu bu haftalarda...sürekli kendmi dinlemeye başladım ...hiç iyi değil bu tabi ama elimde değil napayım...

çokn sagolun kızlar......................ınş ıyı olur yatıyorum..................azcık bazen gelıyo gıbı...........ınş tamamen kesılır..................ınş herkese rabbım yardım ets hepımıze.................

Kızlar hepinizle ayrı ayrı sohbet etmek isterdim ama inanın vakit nakit benim için.Ama hepiniz aklımdasınız, ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı.Doğumu yaklaşanları daha bi heycanla takip ediyorum.
benim bebişler 18 temmuzda 6. aya girecekler.yaklaşık 7 kilo civarındalar üçüde.Ali en küçükleriydi hala en küçük o.Açığı kapatamıyor ama bir yaramaz sormayın.kucağıma almazsam kıçını kaldırıp kaldırıp yere vuruyor.hala emiyorlar ama sütüm azalıyor gibi.açıkçası yorgunluktan ben de pek fazla emzirmiyorum.emzirmek çok sıkıyo beni.inşallah siz öyle hissetmezsiniz.tabi yinede elimden geldiğince sıkıyorum kendimi.emdikleri sürece devam etmek istiyorum.ama ancak günde 2 şer kez emebiliyorlar.
kızlar sizin için yeni resimlerini eklicem miniklerimin.hepinize hayırlı doğumlar.sormak istediğiniz şeyler olursa elimden geldiğince cevaplarım.

nehircim bende geçen hafta bişiler oldu bende panik yapıp nstye girdim ara ara kasılmam çıktı rutin dendi ama ben bebek hareketide olabilir diye düşündüm hala ne oldugunu tam emin değilim akşamları yine oluyor orada sertlik hissediyorum bebek dönüyor galiba kasılma ike karıştırıyor olabilirim

el muallim allah yarıdmcın olsun inşş gececek herşey güzel olacak olumsuz düşünmek yok

seybay iyi haberlerini bekliyoruzzz

mehlika hg canım iyi olmanıza sevindim nazar etmiyim ama maşallah dimi bu zaman a kadar anne sütü almışlar ben korkuyom 1 ay emzirebilsem diye dua ediyorumdemekki süt oluyor yani ek gıda veriyormusun canım

nehircim bu haftalarda rahim kasılmaları oluyor vücud kendini doğuma hzırlıyormuş kasılmaların sıklığı şiddeti kasılmalar sırasında akıntının yoğunluğu renginin değişikliği çok önemli kasılmalar olunca bol sıvı tükaterek sol yanına yat ayağınn arasınada minder koy eğer sıklaşan ve şiddetlenen ağrı olursa yada yukarda yazdğım şeyler olursa hemen doktorunu ara inş olmaz canım bu tarz sorunlar bende çok pimpiriğimdir kasılmalar bendede oluyor ama regli ağrısı şeklinde iki üç satte bir yokluyor aklıma getirmiyim dedikçe hepten aklmdan çıkmıyor
rabbim bebişlerimizi korusun

kızlar sizler göğüsden gelen sıvıdan bahsetmişsiniz doğumdan hemen sonra emzirebileceksiniz ne güzel sizin adınıza sevindim birde doğumdan hemen sonra süt olayı psikolojikmiş sütüm olmıcak diyedüşünmemek lazımmış ama ben düşünüyorum sizin dediğiniz sıvı kaçıncı hafftada geliyor bende öyle bişi yok henüz

dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr özledim seni pişti olamadık bugünlerde nasılsn ördeklerin nasılllllll opuyorumnanaktan

mehlika maşallah anlattıkça gözümün önüne geldiler çıldırdım mıncıklamak istiyorum onlar allah sanada kolaylık versin tatlm kolay değildir elbette iyi olmanıza çok sevindm

el muallim bol bol dinlen tatlm dua ediyorum sana rahim boyun ölçüldümü peki

:dance: :dance: iyiyim canım dünürüm kaydirigubbakcemile3 ne hikmetse bugun iyi uyudum şaşırdım akşamları bir huzursuzluk ne oturabiliyorum ne ayakta nolacak bilmem dünürcümm:))) kaydirigubbakcemile3 ben bu hamilelik günlerimi özlemem heralde :1no2:
yarın bende gidicem doktora bakalım ne kadar büyümüş benim vakvaklar delikafadulden

nilcim önceden sıvı gelmesiyle alakası yok sanırım benim yengem pedsiz gezemezdi aa doğumdan sonra hiç sütü olmadı benim kesildi mesela şuan hiç yok 3 kez falan geldi stres herşeyi etkiler hali,yle düşünme sen yinede etkiliyebilir

evet kafaya koydum anacım en az 6 ay emzirmek için elimden geleni yapacam eşim diyorki 1 sene emzirirsin diyor bende ordan hollanda ineği gibimi görünüyorum diyorum :mymeka:-tatlicadiarzu- ah keşke öyle olsa dimi

özge zümra nasılsın ne yaptın canm haber vermedin ? inş sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…