slm kızlar nasıl gidyor bebişler ve anneleri iyimi
ben yaramazlarımla uğraşıp duruyorum.gündüzleri neredeyse hiç uyumuyorlar koştur dur.bence bol bol dinlenin.bende ilginç bir topuk ağrısı başladı.yorgunluktan sanırım.
seybaycım sanırım sıradaki sensin.benim göbüşte 30. haftadan sonra çatladı.sarkma falan yok bende.inanın tek doğum yapmış bayanlarla aynıyım.ama sarksamda hiç önemli olmazdı.bebişlerime baktıkça hala onları dünyaya getirdiğime, karnımda taşıdığım bebişlerin onlar olduğuna inanamıyorm.Allahımın mucizesi bu, onlar için herşeye değer.sizlerde sağlıkla kucaklarsınız inşallah bebişlerinizi.öpüldünüz kızlar.
günaydın kızlar
el muallim geçmiş olsun canım...dinlen bol bol..
ben de yatarak geçiriyorum günleri...
çok sıkıldım şimdiden ama bebekler iyi neyseki...
tek duam 30. haftayı geçmek....çok pimpirikli oldum kasılmalarım epeyce azaldı..hiç olmaması beklenmiyormuş zaten...sizde de oldumu bu haftalarda...sürekli kendmi dinlemeye başladım ...hiç iyi değil bu tabi ama elimde değil napayım...
merhaba üçüz anneleri...bizde 12 haftamızı geride bıraktık ama benim hala ara şiddetli normalde de lekelenmem hiç geçmedi doktorum normal diyor ama napicam bilemiyorum.sürekli korkuyorum bişey olacak die.sürekli istirahat diyor.rahim içi kanama var diyor doktorum.bilmiyorum ne olucak bana akıl verecek destek olucak böle şeyler yaşayan arkadaşlarıma sesleniyorum yardım edin bana kafama çok takıyorum yaaaaaaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?