z Anneleri biz de burada bulualm

allah nasip ederse bende iki oğlan bi kız istiyom aslında kızları çok seviyorumda bu devirde kendime güvenemiyorum

Mide bulantılarım geçti sayılır arkadaşlar.Ara sıra oluyor yine.Genellikle yemekten sonra tek tük.Bunada şükür.Oda zamanla geçer inş.Nil benimde şu an için tabii daha çok erken ama üçüde kız gibi.Artık bilmiyorum,nazmı yapıcaz :))

kızlar göbek resmimi profilime koydum..göremeyen arkadaşlar için...sizlerinkini de merakla bekliyorum..

harıkasın..............masallah..................bende sımcık öle gobuş yok..............olanlar kosun ..............

zemuszemus demek üç küçük adam yolda maşallah nilcim

kızlar havalar çok sıcak bende hergün duş alıyorum ama soğuğa yakn suyla teyzemde kasların gevşer çok sk yıkanırsan doğumu tetiklersin dedi böyle bişey olabilirmi acaba siz ne kadar zamanda bir yıkanıyorsunuz

genelde sıcak su olmaması daha ıyı arkadaslar ................ıkıl ve sguk ols...............ınş bı sıkıntı olmaz olmaz ama gevsettığı doğru..................havalar cok sıcak ya

seybay canım göbeğini gördüm 28. haftaya göre gayet iyi kilo almışssın bence, seninle ortak bir yanımız var benimde 2 kese tek yumurta ikizi ve ayrı bir bebiş söz konusu inşallah sorunsuz alırız yavrularımızı elimize...

selam . bebeklerini kucağına sağlıkla almanı dilerim.
dediğin hastaneyi bende araştırmıştım. yenidoğan bakım ünitesi mevcut ve ssk anlaşmalı . para ödemiyorsun. sadece sezeryana bir miktar ödeme yapıyorsun.
orda doğuran bildiklerim var.

kızlar ben dun hastanede kaldım yoğun kanamam oldu ..........yenı geldım eve bebişler ıyı çok şukur ama düşük tehlıkesı var yatıcam evde iğne verdı yenıden.............ınş gecer...........

ah cnm muallim çok geçmiş olsun

çok çok dikkat et bol bol dinlen senin başka yapacak işin yok sadece bebeklerini düşün cnm

herşey güzel olacak

el mualllim acil şifalar diliyorum..tekrarlamaz dilerim..

kızlar benim karnım maşallah hiç çatlamadı..göğüslerim çatladı onun yerine..bu haftalardan sonra ne olur bilemem ama..bugün dr.a gidiyoruz birazdan yani..güzel haberlerle döneyim inşallah..

seybay canım güzel hberler alacaksın bizimle paylaşacaksın senle birlikte bende gün sayar oldum heyecanlanıyorum :)) sıra geliyor gibi bize doğru ondan heralde :)))
bu arada maşallah diyelim ttüütütütüttü nazar değmesin çatlamaylım sarkmayalım :)))

el muallim canım geçmiş olsun bu aralar oturma bile artık ne diyelim bunlar bir önlem ayaklarını uzat hep dinlen eskilerde hep öyle derlerdi inan ben ilk 3 ayı sorun çıkmadığı halde yatarak geçirdim

Teşekkür ederim iyi dileklerine Açelya. Merak eetim orada doğum yapan arkadaşların arasında çoğul gebelik olan varmıydı yani yoğun bakımda bebeği yatan memnun kalmışlarmıydı acaba ben pazartesi gideceğim o hastaneye gidip görmek istiyorum.

geçmiş olsun el muallim inşallah sorunsuz atlatırsın bende yaşadım 11. hafta da yoğun kanama iğne oldum 3 -4 gün sonra kesildi şimdi yine ufak ufak var bakalım pazartesi doktoruma sorucam tekrar geçmiş olsun

El muallim geçmiş olsun canım.1 Ay önce aynı sıkıntıyı bende yaşadım.Allah'a şükür atlattım,ama her an bir korku içimde.Çok dikkatli ol.Mümkün olduğunca hiçbir yere çıkma.ınş. en kısa sürede atlatırsın.

geçmiş olsun el muallim inşallah tekrarlamaz canım acil şifalar diliyorum hep yat canım tehlikeye atma minikleri

seybaycım kontrolün iyi geçer inşallah canım az kaldı senin doguma

ah cnm muallim çok geçmiş olsun

çok çok dikkat et bol bol dinlen senin başka yapacak işin yok sadece bebeklerini düşün cnm

herşey güzel olacak
canım mumu bıtanem çok sağol............ınş canım ..ıyı olur hersey

ınş guzel haberle don cok sağol canım

haklısın yatmam lazım canım

geçmiş olsun el muallim inşallah sorunsuz atlatırsın bende yaşadım 11. hafta da yoğun kanama iğne oldum 3 -4 gün sonra kesildi şimdi yine ufak ufak var bakalım pazartesi doktoruma sorucam tekrar geçmiş olsun
ınş sende bende yasamayız bı daha canım rabbım herkese kolayluık versın............ınş canım

ınş canım bı daha yasamayyız..........çok sağol
geçmiş olsun el muallim inşallah tekrarlamaz canım acil şifalar diliyorum hep yat canım tehlikeye atma minikleriınş canım

seybaycım kontrolün iyi geçer inşallah canım az kaldı senin doguma

ınşşşşşşşşş canım

kızlar cok sağolun bu surec zorlu bılıyorum...............ınşşşşşşşşş rabbım kolaylaştırsın..........ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…