gunaydın kızlar,
nılcım uç oğlan ha....................vayy yandın anam sen.............bıde esın dort.............................dort erkekle uğrascan....................hadı hayırlısı..........kız annelerıne satasma..................ya ben kız ıstıyom ya...........ınş benımkıler kız olur....................
Arkadaşlar hepinize merhaba bende üçüz gebeliğimin 15.haftasındayım Çerkezkoyde ikamet ediyorum.
Benim en çok kafamı yoran doğumu gerçekleştireceğim hastane yaptığım küçük bir araştırma beni Kadıköy Medipol'e yönlendiriyor. Aranızda orada doğum yapan ve ya yapmayı düşünen varmı malum yeni doğan bakım ünitesi bizim için çok önemli,hepimize hayırlı bir doğum nasip olur inşallah....
nilcim senin karnın çatladımı benimki harita gibi oldu resmen ya çok kötü görünüyolar
kızlar ben dun hastanede kaldım yoğun kanamam oldu ..........yenı geldım eve bebişler ıyı çok şukur ama düşük tehlıkesı var yatıcam evde iğne verdı yenıden.............ınş gecer...........
el mualllim acil şifalar diliyorum..tekrarlamaz dilerim..
kızlar benim karnım maşallah hiç çatlamadı..göğüslerim çatladı onun yerine..bu haftalardan sonra ne olur bilemem ama..bugün dr.a gidiyoruz birazdan yani..güzel haberlerle döneyim inşallah..
kızlar ben dun hastanede kaldım yoğun kanamam oldu ..........yenı geldım eve bebişler ıyı çok şukur ama düşük tehlıkesı var yatıcam evde iğne verdı yenıden.............ınş gecer...........
selam . bebeklerini kucağına sağlıkla almanı dilerim.
dediğin hastaneyi bende araştırmıştım. yenidoğan bakım ünitesi mevcut ve ssk anlaşmalı . para ödemiyorsun. sadece sezeryana bir miktar ödeme yapıyorsun.
orda doğuran bildiklerim var.
canım mumu bıtanem çok sağol............ınş canım ..ıyı olur herseyah cnm muallim çok geçmiş olsun
çok çok dikkat et bol bol dinlen senin başka yapacak işin yok sadece bebeklerini düşün cnm
herşey güzel olacak
ınş guzel haberle don cok sağol canımel mualllim acil şifalar diliyorum..tekrarlamaz dilerim..
ınş canım ..........
kızlar benim karnım maşallah hiç çatlamadı..göğüslerim çatladı onun yerine..bu haftalardan sonra ne olur bilemem ama..bugün dr.a gidiyoruz birazdan yani..güzel haberlerle döneyim inşallah..
haklısın yatmam lazım canımseybay canım güzel hberler alacaksın bizimle paylaşacaksın
senle birlikte bende gün sayar oldum heyecanlanıyorum :)) sıra geliyor gibi bize doğru
ondan heralde :)))
bu arada maşallah diyelim ttüütütütüttü nazar değmesin çatlamaylım sarkmayalım :)))
el muallim canım geçmiş olsun bu aralar oturma bile artık ne diyelim bunlar bir önlem ayaklarını uzat hep dinlen eskilerde hep öyle derlerdi inan ben ilk 3 ayı sorun çıkmadığı halde yatarak geçirdim
ınş sende bende yasamayız bı daha canım rabbım herkese kolayluık versın............ınş canımgeçmiş olsun el muallim inşallah sorunsuz atlatırsın bende yaşadım 11. hafta da yoğun kanama iğne oldum 3 -4 gün sonra kesildi şimdi yine ufak ufak var bakalım pazartesi doktoruma sorucam tekrar geçmiş olsun
ınş canım bı daha yasamayyız..........çok sağolEl muallim geçmiş olsun canım.1 Ay önce aynı sıkıntıyı bende yaşadım.Allah'a şükür atlattım,ama her an bir korku içimde.Çok dikkatli ol.Mümkün olduğunca hiçbir yere çıkma.İnş. en kısa sürede atlatırsın.
geçmiş olsun el muallim inşallah tekrarlamaz canım acil şifalar diliyorum hep yat canım tehlikeye atma minikleriınş canım
seybaycım kontrolün iyi geçer inşallah canım az kaldı senin doguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?