z Anneleri biz de burada bulualm

canım açelyanın dr.u gibi benim dr.. da ciğer geliştirici iğne konusunda
yani acele etmiyo..sanırım daha sonra vuracak...biz de kabullendik..

canım açelyanın dr.u gibi benim dr.. da ciğer geliştirici iğne konusunda
yani acele etmiyo..sanırım daha sonra vuracak...biz de kabullendik..

kızlar bu ciğer geliştirici iğne kaç kere yapılıyo üçüzlerde 1 kere yeterlimi bide 28. haftadan sonra yapılıyo heralde demi

arkadaşlar epeydir giremiyorum görümcemler geldi ev kalabalık günler artık daha rahat geçiyor sanki yalnız olunca insan kafayı yiyormuş herkesin ii olmasına çoook sevindim çok şükür

Edika evet epeydir yazmadın merak etmiştim ben de..iyisin ne güzel..

Benim gebelikten önce kilom 63 tü..Boyum 1,68..

Ciğer geliştirici iğne hakkında çok bilgim yok ..netten bilgi alabilirsin..kimi dr.25.haftada da vuruyor kimisi 28 den sonra kimisi de benim dr.gibi doğuma daha yakın olunacak zamanlarda..

nasıl bir akıntı canım akıntı hep oluyor az az kokusuz su gibi yada beyaz renkli oluyor ben hamile kaldığım günden bu yanaa?? seninki ne renk

nilcim doktoruma söylemiştim burun kanamam olduğunu ilaç vermiycem bunun için demişti bende bidaha soramdım şimdi sık değil ilk zamanlar neydi ya burun deliklerim büyüdü resmen selpak sokmaktan kaydirigubbakcemile3
sen bugün doktora gitmiycekmiydim ben okumadımmı yoksa

papatya akıntın ne renk

bugun gidecektim de doktorum yarın gel dedi bende yarın gidicem..... ama öğlen saat 1 den bu yana karnım geriliyor gitsemmi gitmesemmi acile diye düşünüyorum şaştım kaldım yaa

günaydın kızlar
papatyacım akıntın yoğun sümüksü kanlı tuhaf renkte kokulu olursa tehlikeli

el muallim iyi olamana sevindim
kızlar benimde akşam kasılmalarm oldu sanki ok korktum şuan iyiyim ama cmrtesi olan randevuyu bu güne alıcaz inş sorun yoktur

dün benim saat 1 de başladı gece 12 ye kadar kasılmamı gerilmemi anlayamadımki ne oldugun bir bilsek değilmi ona göre hareket edeceğiz ben bugun öğleden sonra doktoruma soracağım onu ama çok huzursuz etti beni

aynen nilcim akşam sinirim bozuldu eşim zor sakinleştirdi bugün gidelim içim rahatlasın ya neyse ona göre bilir rahatlarz

sorma ya eşim akşam beni aldı karşısına biz naparsak napalım onların kaderleri yazıldı diye beni sakinleştirmeye çalıştı bazen ağlayınca rahatlıyorum sankii

öyle sonuçta yapabilcek bişey yok kaderde ne varsa o ama insan içinde bir canlının tuhaf hareketleri karşısında çok geriliyor rabbim kötüyle karşılaştırmasın randevun kaçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…