evet hareketlendiler bu çikolata ve enerjili yiyecekler yiyince daha çok hareket oluyor seninkilerin kemikleri iyice sertleşmiştir ondan acıtıyordur henüz benimkiler acıtmıyor ama sağdaki bebeğim çokmu dönüyor bir yerinimi dayıyor yada ben kasılıyormuyum hala çözemedim çıldırcam yaa
Merhaba arkadaşlar;
Bebişlerinizin hareketlerini kaçıncı haftalarda hissetmeye başladınız?Ben daha pek hissedemiyorum.
pitoş canım geçmiş olsun burun kanaman için önlem ne aldın doktorun ne önerdi lotusta krem spreyden bahsetmişti burun kanaması için kan lazım kuzum bize olanınıda akıtmayalım benim henüz yok ama hamileliğim başından bu yana burnumu sildiğimde çok minik lekelenme oluyor o kadar ....
açelya bir nevi rahtladım inan bunları düşünürken bile kasılmam oluyor bak gene oldu şimdi ....
canım açelya seninde az kaldı sen tehlikeyi atlattın canım alalh kurtarsın seni ve bebişlerini heyecan başalamıştır artık birde bebeklerin için ciğer geliştirici iğne önerdimi doktor genelde erken doğum risikimiz oldugundan bu zamanlarda yapıyorlar ya hatta bizim üçüz hamiş seybaya da onu soracaktım onunda yaklaştı artık ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?