z Anneleri biz de burada bulualm

nilcim muhabbetimize turp sıkıldı kayınvalidem baskın yaptı hastane çkış almış bücürlere sanrsın askere giderken giytilcek okadar büyük yani yapandada hiç akıl yokmuş bende krılmasın diye bişey demedim artk uydurcaz bişeyler
bir sene emzirebilsek ne ala göğüs pompsını alıp almamakta kararsız kaldıım gerek olursa alıyim diyorum evin içi dolmaya başladı evim büyük ama yinede dolaplar tıkışmaya başladı bile

ay canım bende nere gitti dünürüm diyordum canım kış geliyor kışın giydirirsin bence merak etme :)

artık öyle yaparım benim bücürler canımı acıtmaya başladı artık güçlendiler demekki iyice senin vakvaklar nasıl hareketlilermi çok

evet hareketlendiler bu çikolata ve enerjili yiyecekler yiyince daha çok hareket oluyor seninkilerin kemikleri iyice sertleşmiştir ondan acıtıyordur henüz benimkiler acıtmıyor ama sağdaki bebeğim çokmu dönüyor bir yerinimi dayıyor yada ben kasılıyormuyum hala çözemedim çıldırcam yaa

belki benim kızım gibidir senin bebişte çok sert oluyor onun olduğu yer bazen bende kaslıyormuyum acaba diyorum elimi sürdüğüm zaman kaçlıyor ama bazen öyle uyuya kalıyor olsa gerek kaçmıyor ve yamuk bir karınla dolaşıyorum düzelenene kadar

hah işte bak bendede öylee karnım bir acayip şekiller alıyor sormaaa kaydirigubbakcemile3 demekki ben anormal değilmişim kaydirigubbakcemile3 bu rada bilgisayarın başına ne zaman geçsem kalk diye dürtüyorlar beni hiç istemiyorlar bunun başında durmamı rahat vermiyorlar

opuyorumnanaktan günaydınnnnnnnnnnnnnnn 4 canlı arkadaşlarm nasılsınız benim burun kanamalarm başladı yine burun deliklerime bir ton selpak sokarak geziyorum :) nilcim gece bende çok geç yatmştım ama sen fosurduyon diye çıktım özeline msj attm yada atmaya çalştım geldimi gekmediyse tekrar atıcam

Merhaba arkadaşlar;
Bebişlerinizin hareketlerini kaçıncı haftalarda hissetmeye başladınız?Ben daha pek hissedemiyorum.

nilcim işte bunlar rahim kasılmasıymış..ben de bebek bir yerini dayıyor sanıyordum..bende de daha çok sağda oluyor...ama tek taraflı olması hiç önemli değil dedi dr.um..tabi bazen iki taraf aynı anda oluyor...hiç ağrı yok ama...artık kasılmanın geldiğini anlayabiliyorum..böyle sanki kalbim de sıkışıyormuş gibi oluyor..nefes almak güçleşiyor..10-15 sn sonrada geçiyor...ama korkmuyorum artık...alıştım...

:1shok: nasıl yani benim bu yaşadıklarım kaslmamı aman allah korusun canım şimdi panik oldum gidince diyim doktoruma

selam arkadaşlar pitoşcum uyuyamadım ama pc de de oturamadım huzursuz ediyorlar beni oturmak istedim senide de online gördüm ama özel mesajın gelmedi bana kasılma ile ilgili mesaj ise aldım onu okudum

nehir ciddiimisin kuzum yaa abbboooooo yandık desene çok erken bunlarrr yaaa töbe töbee
ben bugun doktora gidecektim yarın gel dedi tatile çıkacak yandım ben benide götür yada sen de gitme diyem bari delikafadulden

Merhaba arkadaşlar;
Bebişlerinizin hareketlerini kaçıncı haftalarda hissetmeye başladınız?Ben daha pek hissedemiyorum.

canım ilk zamanlar 15. ve 16. haftalarda böyle içinde kelebek pırpır ediyormuş gibi oluyor çok minik bişi ama 18. haftadan sonra hissediyorsun herkeste farklı ben bu zamanlarda hissetmeye başladım 20 .haftada net olarak görebiliyordum hareketinide

Nehir peki sen bunun için ilaç içiyormusun ne önlem aldınız ayrıca kasılmayı nst demi gördünüz başka yöntemi varmı??

selam kızlar kasılma denilen bu olayı 24. haftadan beri yaşıyorum. çok şükür birşey olmadı.doktorum; bizler rahmimiin aşırı yük almasından dolayı daha fazla hissediyormuşuz öyle söylemişt. Doğum sancısı değil ama bunlar.Korkmayın ama dikkat edin. doktorum herzamankinden farklı durum sezersen haber ver demişti.
arka arkaya olan ve gittikçe çoğalan kasılma ve ağrı olursa o zaman tehlikeli.

pitoş canım geçmiş olsun burun kanaman için önlem ne aldın doktorun ne önerdi lotusta krem spreyden bahsetmişti burun kanaması için kan lazım kuzum bize olanınıda akıtmayalım benim henüz yok ama hamileliğim başından bu yana burnumu sildiğimde çok minik lekelenme oluyor o kadar ....

açelya bir nevi rahtladım inan bunları düşünürken bile kasılmam oluyor bak gene oldu şimdi ....

canım açelya seninde az kaldı sen tehlikeyi atlattın canım alalh kurtarsın seni ve bebişlerini heyecan başalamıştır artık birde bebeklerin için ciğer geliştirici iğne önerdimi doktor genelde erken doğum risikimiz oldugundan bu zamanlarda yapıyorlar ya hatta bizim üçüz hamiş seybaya da onu soracaktım onunda yaklaştı artık ???

canım sordum ciğer geliştirici iğneyi. Benim doktorum acele etmiyor.Ani bir durum olursa elinden geldiği kadar doğumu erteleyip öyle yapacakmış. doğumdan 48 saat önce yapılması yeterli olur dedi. inşallah gerek kalmaz.
heyecan çok fazla her sabah ohh çok şükür bugünede ulaştık diye şükrediyorum.

ayy şimdi bende heycanlandım ya bana noluyosaa empati yapmaya gerek yok valla burda hamileler birbirini çok iyi anlıyor inş sağlıkla gelir meleklerin ciğer geliştirici iğne konusunda da doktorun çok güzel düşünmüş zaten bundan sonrası onlara kalmış

mrb canım çok şükürki evet sende finişe doğru gidiyon :lepi: sende de kasılma oldumu reyhan ?

komik bir yazı alıntı paylaşmak istedim
Yerim seni
2 yaşındaki kızımla hamilelik dönemimdeki videoları izliyoruz. Heyecanla kocaman karnımı gösterip "Bak kızım sen oradaydın" diyorum. Benim küçük cimcimemin lafıysa beni yerlere yatırıyor: "Annee sen beni yedinn?!!" :roflol: :roflol: gelde çık işin içinden ilerde napıcaz bilmem kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…