z Anneleri biz de burada bulualm

nilcim çok kask ağrısı oluyor ve dediğim gibi sanki çıkcak gibi hissediyorsun bence bebişin dönüyor benim kızımda çok toparlanr karnım hep yamuk duruyor desem yeri ama için rahat edicekse git doktora

el muallim sevindim inş bidaha yaşamazsın ayn şeyi ben düşünüyordum az önce görsemde rahatlasam daha bir hafta var nasıl dayancaksam

ınş canım olmaz bı daha.................bıde benım ağzımın tadı ıkı aydır cok kotu sızdede ölemı..........ne yesenm acı bı tat var gecmıyo

doktorum şehir dışındaymış çok geziyor yaaaa doğumumda da olmıyacak diye korkuyorum ooffff akşam asistanları ilgilencek nstye alsınlar dedi yarın gelicem dedi içim rahat eetmicek daha önce hamile kalsaydım bunun ne oldugunu anlardım kasılma olsa bu kadar uzun sürmez değilmi ara ara gider gelir b

inş bir sorun yoktur nilcim benim nst me ebeler bakmışlardı zaten oktorunla paslaşırlar tedirgin olmana gerek yok için rahat eder yinede git en iyisi

el muallim bir ara bendede olmuştu şimdi düzeldi sayılır

elagözlümü bende merak ettim arada uğrayıp yazsalar ne güzel olur bizde demek yzcak vakit hiç bulamıycaz

gittim canım nsty girdim henuz 22 haftalık oldugumdan bebeklerin kalp atışlarını dinleyemedim sadece kasılma varmı diye bakılldı ... sonra ultrasonda baktık normal ama hafif hafif kasılmalar var rutin gibi görünüyor ciddi bişey yok dedi eh tabi rahatladım biraz şükür olsun

sağol canım aynen valla benimde dualarım hepimiz için :Saruboceq:
bu arada diğerinide erkek dedi bu gidişle üç erkek geliyor gibi delikafadulden

günaydın arkadaşlar ,
nilcim iyi olmanıza sevindim tatlım için ferahlamıştır en azından bended oluyo bazen onları görmeden içim rahat etmiyo görünce rahatlıyorum

sağolun arkadşlar doğurana kadar böyle devam eder ben zaten panik atağım birdfe böyle riskli gebelik olunca katlanyor korkularımm

kızlar kızlarınıza talibimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3a.s.

papatya canım mide bulantıların de durumda senin varmı herhngi bir şikayetin

lotus senin burun kanaman geçtimi canım ?

hayırlısı olsun ben tam emin değilim ama herkes farklı söylüyor dün nöbetçi asistanlar baktı benim doktorum yoktu onlar söyledi üstünde durmuyorum artık

geçmesine sevindim canım inş bir daha olmaz da kan lazım zaten bize :))

gunaydın kızlar,
nılcım uç oğlan ha....................vayy yandın anam sen.............bıde esın dort.............................dort erkekle uğrascan....................hadı hayırlısı..........kız annelerıne satasma..................ya ben kız ıstıyom ya...........ınş benımkıler kız olur....................

sımdıden nıl kızlara talıp........naz yapın bıraz.................ınş herkes ıyıfdır................sıcaklar delı edıyo...........paapatya nasılsın....benım mıdem azcık ıyı ................ağzımın tadı yok............................

ya kızlar benım karnım oncekı sezeryan dıkış yerlerım cok kasınıyooooooooooo.................sızınde kasınıyomu ama erken ya.............ama buyudu karnım ..............sımdıden ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…