z Anneleri biz de burada bulualm

a.s.Arkadaşlar benimde karnım bazen patlıycak gibi acaip geriliyor.ama genelde bebişlerim hareket ederken oluyor.bende anlamadım şu kasılma nedir hafif adet sancısı gibi sancıda olurmuş.oyüzden pek aldırış etmiyorum.ama sancım olursa ozaman korkarım doktorumu ararım.birde arkadaşlar kaybettiğim bebeklerimde tam cahillğime geldi bilemedim.bel ağrım sıklaştı kalçam çok ağrıyordu.bide doğumunolduğu gün acaip bir şekilde kabız olmuşumda onun ağrısı gibi ağrılar oldu.ama hiç alakası yokmuş.tamamen doğum sancılarıymış.bana bundan hiç bahseden olmamıştı.kiminin kasığına kiminin beline kalçasına vururmuş bu sancı.aman sakın ihmal etmeyin hemen hastaneye.acı tecrübeleride dinlemek lazım Allahım hepimizi vakitsiz doğumdan korusun.

evet canım allah korusun bende doktordan geliyorum şimdi beni çok rahatlattı sağolsun biizm herşeyden önce hep diyorum ya psikolojik desteğe ihtiyacımız var yaa sanki kadın doğumcuya değilde psikoloğa gitmişim gibi rahatladım nstye girdim kasılma yokmuş doktorum o karnında ki gerilme büyümeden dolayı üçüz oldugu için çok hissediyorsun dedi ayrıca o kadar uzun süre kasılma olsa hastaneye getirirdi o ağrı sizi dedi bebişlerimn çok iyiler teyzeleri cinsiyet konusunda bir tutturamadık bugun de elini ayağını gösterdiler içerde kavga ediyorlar birbirleriyle birde bu saatten sonra demir ilacı içmeme gerek yokmuş kanım düşsede vucut atıyormuş calsiyum verdi bugun ilk defa calsiiyuma başlıcam bebişler 22+3 22+5 22+5 zaten bende 22-6 dayım kiloları 500 civarı kızlar iyimi sizce bu kiloları doktorum normal bu üçüzlere göre dedi sizlerin nasıldı bu haftalarda kiloları şeker ölçümü olayını da sordum rutin olarak yapıcaz ama dedi bize net sonuç vermicek tek olmadığı için yüksek sonuçlar verebilir dedi o yüzden ona takılmıyoruz dedi zaten kilo olarak çok iyi görüyor beni benim için önemli kilo almaman dedi sevindim gazlı içeçekler içme dedi birde aklıma geldikçe yazıyorum parça parça oluyor birde yürüyüş yap dedi yaaa :roflol: ben 5 dk ayakta kalınca belim ağrıyor dedim olsun dedi
bide eşim demezmi hocam eşim karnının sarkmasından çok korkuyor ay rezil oldum :))))))))) kremler var diyor onun için yürüyüş yap dedim diyoo :)))

ıyısınız dımı kızlar masallah..............bende bugun ıyıym ınlş bı daha olmaz yatıyorum............

Nil bir sıkıntın olmamasına çok sevindim.Dediğin gibi bizim psikolojik desteğe çok ihtiyacımız var.En ufak bişey olsa acabamı diyoruz.Allahın izniyle hepimiz inş. sağlıcakla bebişlerimizi dünyaya getirelim.

amin canım aminnnnnnnnnnn inşallaahhhhhhhhhhhhhhh rabbim çıktığımız bu yolda bize güç verir inşallahhh

merhaba kızlar
nilcim bebişlerin iyi olmasna sevindim maşallah gramlarıda çok iyi çkmış
bende doktordan geliyorum kaslmam oldu ama senin doktorun gibi olur normal sen şüphelendikçe gel tedbiri elden bırakmayalm dedi 34. haftaya kadarda doğurmak yokmuş bebişler çok iyi 847 884 903 gram olmuşlar sık sıık az yemek ye dedi ve bol su iç dedi

nasibereyhan rabbim kimseye o acılar göstermesin inş sende sağlkla al kuzularına kucağına

reyhan canım bunları bilmiyordum hakket çok üzüldüm inş rabbim bu meleklerini sağlıkla kucağına verecektir

pitoşcum şeyi merak ettim kiloları iyimi sizin 22 ve 23 haftaalrda kiloları kaçtı ?? birde tabiki doktorum geceleri dahi arıcaksın dedi ağrın oldugunda dedi bugun nsty girdiğimde kasılma çıkmadı ama ben bugun maşallah düne göre çok iyiydimm yoktu öyle birşey birde sen demir ilacı içiyormusun?

canım bu arada bebişlerin büyümüş maşallah bir kaç gün sonra 1 kg üzeri olucaklar bu haftadan sonra gelişimleri duruyormuş kilo alımları başlıyormuş o nasıl bişeyse:)))

mrb arkadaşlar siteye yeni k<atıldım.1 senelk evlym ama çocuğm olmuyor.çocuklğmdan beri ikizlerim olsun istemişimdir.ama sizin sayfanızı görünce 3 üz lerim olsun dedim.yaaa maşallah maşallah maşallah..ne kadarrr şirinnler bunlar yaaaaa....allah hepnzin yardımcısı olsun ne şanslısınız.en az 3 tane evledınız var...

Allah gönlüne göre versin pamuk82 henüz 1 yıllık evlisin çok yenisin evliliğinin tadını çıkar :))

nilcim bizim bebişlerde 22+5 üçüzlerim 538_532_527 gr 28 cm grm civarıdı o haftalarda şimdi daha yavaş sanki kilo almaları ben 1 kg olurlar sanmıştım ama neyse sağlıklı olsunlarsa 100 grm dan bişey olmaz herhalde haftaya cuma ciğer geliştiri iğnelerim ve şeker ölçümüm yapılcak inş ay heyecanlandım resmen doktorum 34. haftalara kadar doğurmak yok diyor 2 kg olsun bebişler dedi bende olur ne demek dedim .) inş o haftalarıda görürüz
bence ihmal etme nilcim gece de olsa şüphen varsa git banada bekleme gel dedi

Son düzenleme:
ayyy ben hep sizin yazdıklarınızı okuyorum okudukça korkuyorum kızlar ya.... ben bir taesini zor taşıdım. ultrasona girip kaç tane olduğunu bi öğreneydim. uykularım kaçıyo valla.

kızlar merhaba bende üçüz anne adayıyım daha öncede bu topikte yazmıştım.nasıl geçiyor günleriniz.benim size bir kaç sorum olucak.bende 13.haftada şeker çıktı.insülin verdi doktorum.ayaklarım çok şişiyor.tansiyonum normal ama yinede bu şişmeler neden oluyor yaşayan varmı aranızda?birde sizde kanama oldumu?iki ay aralıksız kanamam oldu.bir hafta 10 gündür hiçbişey yok kesildi kanamam.normalmiydi acaba olması?detaylı ultrasona girdinizmi?doppler çektiren varmı?bana doktorum 20. haftanın içinde doppler randevusu verdi.sizdende istedimi doktorunuz?cinsel ilişki durumunuz nasıl?benim hala yasak.yasak olması umrumda değil.tehlikeyi atlatmamış mı oluyorum bu durumda?yoksa üçüz gebeliklerde gebelik boyuncamı yasak?çok sorumu sordum.istanbulda doğum yapacak üçüz anneleri hangi hastanede hangi doktora gidiyorsunuz?yada kimi öneriyorsunuz?şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkürler.

canım bende ayak şişmesi yok ama ilk dönemler kanama geçirdim çoğu çoğul gebeliktede gözüküyor bol bol istirahat vermişti bana ben her gittiğimde detyalıya giriyorum doktorum ayrı bir ücret almıyor cinsel ilişki kanmam olduğu için en başından beri yasak zaten şimdi daha riskli diye olmuyor tehlikyei atlatmış olman değil ama azaltmış olman söz konusu ilişki sırasında kasılmalar yaşandığı için zarar verebiliyor inş işine yarar

çok saol canım.gerçekten işime yarar bu bilgiler.etrafımızda hep tek gebelik yaşayanlar var çok nadirde olsa ikiz gebelikler var.bizi anlayacak danışabileceğimiz kimsecikler yok.bu topik bundan dolayıda çok önemli artık benim için.....seninkilerin cinsiyetleri belli oldumu canım

2 erkek bir kız tatlm öyle buras hazine gibi çok şey öğreniyor insan senin bebişlerin cinsiyeti ne

tam emin olmamakla birlikte benimde 2 böcek bir çiçek olucak inşallah.doktorum iki erkek dedi.sonra erkeğin birini bir daha görüp netleştiremedi.sonra bir tane kız dedi.pipisi büyümemişse erkekte olabilir dedi.sonra ben böle erkek görmedim dedi.kızdır bu kızdır dedi.sorana bir kız bir erkek dersin dedi.10 gün sonra dopplerim var.rabbimden hayırlısını diliyorum artık.sağlıkla gelsinlerde inşallah razıyız herşeye.

hayırlı cumalar kızlar...............daha ıyıyım.........rabbım cumlemızı ıyı ets...................masallah cınsıyetler bellı olmuş.................

kaydirigubbakcemile3 ayy ben yoruldum okurken ayrıntılıya girince daha net anlaşılır hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…