evet canım allah korusun bende doktordan geliyorum şimdi beni çok rahatlattı sağolsun biizm herşeyden önce hep diyorum ya psikolojik desteğe ihtiyacımız var yaa sanki kadın doğumcuya değilde psikoloğa gitmişim gibi rahatladım nstye girdim kasılma yokmuş doktorum o karnında ki gerilme büyümeden dolayı üçüz oldugu için çok hissediyorsun dedi ayrıca o kadar uzun süre kasılma olsa hastaneye getirirdi o ağrı sizi dedi bebişlerimn çok iyiler teyzeleri cinsiyet konusunda bir tutturamadık bugun de elini ayağını gösterdiler içerde kavga ediyorlar birbirleriyle birde bu saatten sonra demir ilacı içmeme gerek yokmuş kanım düşsede vucut atıyormuş calsiyum verdi bugun ilk defa calsiiyuma başlıcam bebişler 22+3 22+5 22+5 zaten bende 22-6 dayım kiloları 500 civarı kızlar iyimi sizce bu kiloları doktorum normal bu üçüzlere göre dedi sizlerin nasıldı bu haftalarda kiloları şeker ölçümü olayını da sordum rutin olarak yapıcaz ama dedi bize net sonuç vermicek tek olmadığı için yüksek sonuçlar verebilir dedi o yüzden ona takılmıyoruz dedi zaten kilo olarak çok iyi görüyor beni benim için önemli kilo almaman dedi sevindim gazlı içeçekler içme dedi birde aklıma geldikçe yazıyorum parça parça oluyor birde yürüyüş yap dedi yaaa :roflol: ben 5 dk ayakta kalınca belim ağrıyor dedim olsun dedi
bide eşim demezmi hocam eşim karnının sarkmasından çok korkuyor ay rezil oldum :))))))))) kremler var diyor onun için yürüyüş yap dedim diyoo :)))