z Anneleri biz de burada bulualm

özgecim hg canım şeker konusunda zaten sana diyiet verirler birde benim doktorum şeker ölçümü yapacak rutin olarak ama üçüzlerde dedi sağlıklı sonuç alamayız yüksek çıkabilir dedi ama senin bu haftada çıkması dikkt etmen gerektiğini gösterebilir o zaten sende kendini belli eder şişlik hep oluyor canım onu doktorum d a normal dedi ama fakat yüzdeki şişliklere dikkt etmek lazım tansiyonu sık sık ölçtürmek lazım ....

pitoş cum benim minikler baya minik inş iki hafta içinde atak yaparlar ama maşallah içerde sanki kolbastı yapıyorlar :) bende her girdiğimde ayrıltılıya giriyorum ünv hastanesinde diğerinden hiç keyif almıyoruz valla benim doktorumda 30 a gel merak etmeyin dedi korkmayın dedi zaten 30 görürsem dediğim gibi psikolojik olarak rahatlamış olucam ama yeterki bebekler çok geriden gelmesin değilmi bir kaç gün farketmez ama bir kaç hafta fark edebilir

bu arada kesin erkek dediklerini kız dediler benim bebeklerin cinsiyetleri ayrıltılıya girmeme rağmen değişiyor yaa 3 erkek duyunca biraz şey yapmıştım ya biri kız olsaydı diye söylenmiştim doktorumda beni sürekli kandırıyor :))))))))) ama her seferinde kız dediği başka çıkıyor unutuyor hangine kız dediği hahahahaa

:1shok: nasıl yani benim bu yaşadıklarım kaslmamı aman allah korusun canım şimdi panik oldum gidince diyim doktoruma

Nehir peki sen bunun için ilaç içiyormusun ne önlem aldınız ayrıca kasılmayı nst demi gördünüz başka yöntemi varmı??

kızlar özür dilerim hepinizi korkuttum istemeden...benim ki serklajdan sonra başladı o yüzden çok korktum...günde 2 defa adalat alıyorum bir de günde 1 tane vajinal progestan kullanıyorum...ama bunlar rutinde olurmuş zaten..rahim kendini doğuma hazırlıyormuş...ben serklajdan sonra erken doğum riski atlattığım için çok pimpirikleniyorum...kusura bakmayın lütfen...yine de sorun dr.unuza tabi...bakalım onlar ne diyecek....

canım geçmiş olsun. bak herşey yolunda imiş çok şükür. kasılma dediğimiz şey doğum sancısı değil. bende dün ntsye girdim o esnada kasıldımda .semsert oldu göbeğim bir kaç kez ama bebeklerin kalp atışlarını etkilemedi. herşey normal çıktı çok şükür. aynen dediğin gibi karnımızda fazla ağırlık var rahim hareketleride haliyle fazla oluyor.

Nehircim aşkolsun korkutmak değil temkinli olmak lazım serklajdan sonra bende serum yedim rahim o dikiş acısında kasılma yaparmış doğum başladı sanarmış o yüzden kasılma olmasın diye serum yemiştim demekki sen çok daha etkilenmişsin o durumdan 1 gün hastanede kalmıştım bende ama bu zamanlar dikkt etmek lazım yoksa korkutma olarak algılamadım canım ben

açelya canım tşk ederim nsty girdiğimde benimkiler bir hareketlendiler karnımıza bağlanan o banttan dolayı biraz sıkıştılar ama ben 23 haftalık oldugumdan bebeklerin kalp atışlarını alamıyoruz nst de sadece kasılma varmı diye bakabiliyorlar bide elime bi buton verdiler cocuklar tekme attıkca basacakmışım benimkilerde ha bire atıyo yatınca bende basıyodum sürekli biri dursa biri başlıyor bazen komik oluyor yaa:)))

nilcim ben kan ilacını bayağıdır kullanıyorum yine bile kansız çıktım artı hergün pekmezi suda açıp içiyom nereye gidiyo okadar kan pesss

Kızlar merhaba.Bugün kontrolüm vardı.Allah'a çok şükür bebişlerim iyilermiş.Gelişimleri çok iyi doktorum.200-220 gram civarındalar dedi.Ayrıntılı ultrasondada bişey çıkmadı.Kan ilaçlarına,demir ve aspirine devam dedi.Kilo almamışım.Almamda zordu zaten bu halde.Ne yesiysem çıkardım bugüne kadar.Bebişlerim cinsiyetleri konusunda yine üçü kız dediler.Ama birisi Nil senin yaramaz gibi pek göstermiyor,o şüpheli dedi.Allah'tan herşeyin hayırlısı.

papatya ne güzel haberler bunlar gör bak onlar daha çok cinsiyetleri değşcekk benim kaç hafta oldu tam belli değil hala:)))

sen kilo alma zaten iyi bebişler alsın:))

papatya gözün aydın canım maşallah bebişlerine bundan sonra kilo alırsın ama en güzeli bebişlerin alması

meraba arkadaşlar beni de aranıza alırsanız çok sevinirim, ben de üçüz bebek bekliyorum sizler gibi. 17. haftanın ortalarındayız. aşılamayla hamile kaldım(bunu duyan herkes çok şaşırıyor ama allahın takdiri). bütün sayfaları okuma fırsatı bulamadım hepinizi takip edemiyorum ama sizden çok şey öğreneceğimden eminim, şimdiden teşekkürler. bu arada benim bebeklerimden iki tanesi erkek, diğeri de kıza benziyormuş ama kesin değil, çarşamba günü kontrolümüz var bakalım netleşecek mi. herkese sağlıklı bebekler nasip etsin allahım. ii akşamlar

OO üçüz anneleri çoğalıyor çok güzel inş sende sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini inşallah sorunsuz hamilelik yaşarsın a.s.

aa kızlar size demeyi unuttum doktoruma sık duş yapmak kasları gevşetirmi ve ereken doğumu tetiklermi dedim evet dedi yıkanmak vucuttaki nemi alır ve kasları gevşetir dedi soğuğa yakın suyla yıkan ve duş aldığında bol bol sıvı tüket dedi ben hergün yıkanmıycam sanırım yıkanırsamda dediklerine uyucam

en sevdiğim şey duşa girmek bir nevi rahatlıyordum ya ben tühh mafoldumben ama tşk ederim dünürcümmmm:))) vereliniortak

Günaydın arkadaşlar.Aramıza yeni üçüz anne adayları katılıyor,ne güzel.Duş olayı bu sıcaklarda mecburen olmıcak artık.Napalım üçüzlerin hatırına duşda almayız :) Onlar sağlıcakla gelsinlerde biz herşeye razıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…