z Anneleri biz de burada bulualm

genelde sıcak su kaslarda gevseme yapıyo.........ve daha cok sonb haftalarda..........papatya sen yap ........ılık su ıle ıkı dakka yap çoık.................senın daha var.............hanı yenı kımse yok benım arkamda yok kımse en mınık benımkı.............

yıkanmak yok pis pis kokacazzz:roflol: alalım ıslak mendili silelim kendimizi :1rolleyes:

kızlar maaşallah çok güzel bir duygu olsa gerek 3üz annesi omak allah sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin... ve allah sabır versin ben bir gebeliğin bulantısını zor atlattım siz 3 tanede neler yaşıyorsunuz kim bilir

kız nıl kokarsın valla ................azcık dokun çık....................cok sıcak ..................bu havada yıkanmamak olmaz...........sonra üçüz...annelerı topığı de kokar kızzemuszemus

he walla:) kimse uğramaz buraya bacım delikafadulden

şirincek tşkler canım oyy maşallah ne tatlıymış ya bebişin insanın yiyesi geliyor :))

ya anne karnında bebeğın kalp atışlarını dınleme cıhazı var............kullanan varmı...........dınleyıp rahatlarız aslında

kaydirigubbakcemile3 kokarcalar merhaba kızlar bol su tüketip ılık suyla dökünürüz ama ben hergün yıkanmam sanırım iki günde bir zaten ilişki yok bide koktukmu kocişler kesin firar eder

benimki koku almıyor :roflol:
muallim sen bixzi batırcanmı kuzum iikiyüzcükmüş :jeyyar: onun yerine süt pompası alalım :dance: benim nstde bile duyulmuyor şimdi 28. haftadan önce duyulmuyor sadece ordan gelen sesi taklit ediyor yada seslendiriyordur ben ultsna girdiğimde 13, haftada doktor bana dinletti guya:))))

ben çoğul gebelikte kullanışının zor olduğunu düşünüyorum ve bebişler çok hareket ediyor takibi zor olur ama sen bilirsin tabiii kaydirigubbakcemile2

evet haklısınız coğullarda duymak net olmaz..................tamam sut pompası alalım..............ınş gelsınler hayırla..............sız baslayın artık alışverışe.................bebek şekerı duşundunuzmu ben n ınş kısmetse yaptırıcam...........

bebek şekeri düşündüm ben ama burda mevlüt dedinmi =düğün gibi olur okadar insana nasıl yettiricem bilmem göğüs pompasını manuel almayın bence çok zormuş en güzeli elektirikli diyorlar yerimsenibenmuallim daha iyisin dimi şimdi

meraba arkadaşlar herkesin ii olmasına sevindim ben iyiyim çok şükür bu arada sibel aramıza hoş geldin

pıtoscum evet ıyıyım çok şukur ınş sıkıntısız ılerlerım ...............sagol canım yatıyorum yınede...........
benım doktorun ultrasonu kuçuk ya net gorulmuyo........ayrıntılı nasıl bakacak bılmıyorum..........o anlıyo ama ben zevkle bakamıyorum..............baska bı merkeze ayrıntılıyamı gırsem sonra acaba........hayırlısuı ınş

bebek şekeri düşünüyorum özel kişilere vericem ayrımcılık yapıcam yani :))) :1rolleyes:

bilemiyoruz canım serklajsız doğum yapan arkadaşlar var mesela aynur ...diğerlerini bilmiyorumda ben önlem olarak yaptırdım nolur nolmaz rahim taşıyabilirmi taşıyamazmı diye doktor onun garantisini bana veremedi herhangi bir hafta yapabiliriz demişti ama başka bir doktor bütün ikiz ve üçüz gebelerine gerekli olsun olmasın bu dikişi atıyordu bizde ileryen zamanlarda riskleri daha çokserjlajın diye erkenden yaptırdık aslında 1 hafta önce ultrasonda ölçtü gerek yok dedi 1 hafta sonra ben üstünde durdum alttan muayne ile ölçüm yapınca dikilcek dedi

Talihiniz gözleriniz kadar berrak,
kaderiniz bakışınız kadar güzel,
umudunuz yarın kadar yakın,
yarınınız aşkınız kadar mutlu,
aşkınız Miraç kadar mukaddes,
dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun...................................guzel gunler dostlar

arkadaşlar benim şimdiye kadar hiç rahim ağzı uzunluğuna bakılmamıştı.doktrum tatilıde başka doktora gittim o baktı.şu anda 4 cm olması gerekiyor fakat 2.5santim dedirahim iyce dolduğu için miadda gibi duruyor.tedbirlerin hepsi alınmış.sende kendine dikkat et dedi.sizin nasıl çıkıyor ölçümünüz özellikle bana yakın arkadaşlar.kendime evham yaptım her an bişey olcakmış gibi geliyor.allahtan dikişimiz var arkadaşlar.olmasa daha zor bence işimiz.olmayanlara şiddetle tavsiye ederim dikiş attıırsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…