z Anneleri biz de burada bulualm

kaydirigubbakcemile3Arkadaşlar hepinizin miraç kandili mübarek olsun.hepimiz bu mübarek gecede birbirimize dua edelim.bebişlerimize sağlıkla sıhhatle kavuşalım.hastane köşelerinde birbirimize hasret kalmıyalım inşaallah.opuyorumnanaktan

ben ölçtürmedim reyhancım dikişte atıldıktan sonra sende takma sen zaten tehlikeyi atlattın canım bundan sonra daha dikktli olucaksın istesende hoppidi hoppidi yapamassın zaten ağırlaştık iyice ....,artık ayakta duramaz olduk bişicikler olmaz ay ona tak kafayı buna tak kafayı kafa kalmadı yerimseniben

*******************************************************************************************************

"Bir gece, kendisine âyetlerimizden bir kısmını gösterelim diye (Muhammed) kulunu Mescid-i Harâm'dan, çevresini mübarek kıldığımız Mescid-i Aksâ'ya götüren Allah noksan sıfatlardan münezzehtir; O, gerçekten işitendir, görendir."

(İsra :1)

Kandiliniz MÜBAREK OLSUN

*******************************************************************************************************

Arkadaşlar hepinizin kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını temmeni ederim.
Umarım herkez iyidir.
Yarın kontrolum var yazarım gelince bye...

herkesin kandili mubark olsun arkadaşlar. nasibe reyhan endişelenme canım benim rahim uzunluğu nerdeyse 15 gün oluyor ölçülmüştü 31mm demişti dr bu seni 1 ay idare eder heralde demişti tabi şimdi iyden kısalmıştır ben sormuştum kaç santimde riskli diye üçüzlerde 1.5 cm demişti.reyhan durumun nasıl canım seninle nerdeyse aynıyız ben iyce ağırlaştım alttan acıma oluyormu seninde sanki benim dikişler acıyor gibi geliyor ve sanki alttaki bebek çok aşağıda hareket ediyor sanki hık desem çıkıvercek gibi

bu arada arkadaşlar benim cuma kontrolum var bu kontrolden sonra dr izin verirse ankaraya gitcez artık çünkü biz burda küçük bir ilçedeyiz heran birşeyolcak diye ödüm kopuyor dua edin arkadaşlar cumaya kadar inşallah birşey olmaz . bu arada ankarada önerebileceğiniz dr varmı

edikacım o dikişleri galiba bende hissediyorum bazen allttan zonkluyor gibi oluyor dikişmi acaba diyorum gerçi benim henüz erken değilmi bunu hissetmem
ankarada tanıdığım maalesef yok inş cumaya kadar bişi olmaz merak etme sende gidersin artık orda doğurur gelirsin iyi haberlerini bekliyoruz ayrıca dikiş olayımıza gelince nolursa olsun bu saatten sonra uzanıp dinlenmekten başka çare yok değilmi bir daha dikiş atamıycaklarına göre :)) sonuna kadar devam

günaydın kızlar

benim dikişim yok doktorum gerek görmemişti daha doğrusu riskleri olduğunu söyleyince ortak karar vererk istemedik
edikacım 1.5 mm doğru duyduğuna eminmisin yani bir anda okadar inmiş olabilirmiki senin ölçtürdüğün hafta benim 30 mm di geçen hafta bebğin başından dolayı ölçemedi bu cumartesi inş hem kontrolüm var hem iğneler yapılcak ozman söyler umarım

sanırım bi çok arkadaşa serklaj uygulanmış..

Benim dr.da uygulmadı onun da riskleri var dedi..Belki de serklaja gerek görmedi bilmiyorum..dikişsizim yani..şükür bu haftaları gördüm..

Çarşamba dr.a gidicem bende..35 i hedefledi dr.um..Şu an dr.son adet tarihimden hesaplamadığından 30+5 im.. cetvele göre 31+3..5 gün fark var..

28.haftada rahim uzunluğum 37 mm idi..Bi kez ölçtü..Şimdi ne durumda bilmiyorum..

kızlar v doktordan geldımn çok sukur üçüde ıyı kıpır kpırlar............tabı duyamıyorum............ınş sonunu da gorurum.........sızın arkanızdan ınşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın üçüzzzz güzellleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pitoş seybay iyi olmanıza sevindim inş 34 leri görürüz kızlar inşallahhhh

bu arada pitoşcum dikişin riskleri 20. haftadan sonra tehlikeli keseyi patlatma riski var öteki gibi 10 dk narkoz veriyorlar zaten gitmenle gelmen bir oluyor ameliyathaneden :)
ama sizlerin maşallahı var tütütüttüt

mualllim s en yine bu konu hakkında doktoruna daniş güven

canım iğneleri nerden alıyorsun reçete yapılıp eczanedenmi yoksa özel olarakmı alınıyor birde sana kaç tane dediler o iğnelerden ?

birde doktoruna sorarmısın o iğneleri yedikten sonra çarpıntı filan oluyormuymuş ben öyle birşey duydum sanki onun içinde ayrı bir ilaç veriyorlarmş acaba ben mi yanlış hayırlıyorum sen yinede sor bunları

ınl nılcım..............doktor onaltıncı hafta duruma gore yaparız dedı...........ınş hayırlısı olur canım

hihoyyytedikacım bende acı yok şimdilikte.bebişin birinin başı aşşadaymış ohareket ettikçe alttan zonkluyo baya .inş bişiy olmaz.ayaklar olsaydı daha kötüydü bence.vura vura kesin patlatırdı.onların hareketlerine bayılıyorum arkadaşlar.edikacım bencede ankaraya gitmen iyi olur.ben hamileliğin başından beri oyüzden annemdeyim.küçük yerlerin en iyi yaptıkları sevk etmek .ozamana kadar nolcaksa olur zaten.allah yardımcınız olsun.cümlemizin.aramızda 1 gün var ediş.çok ilginç.opuyorumnanaktan

pitos canım benim 1.5 mm demedi eğer 1.5 mm olursa riskliymiş yani 1.5 mm olana kadar korkmayın. nil valla artık hep yatıyorum korkudan şimdi iyi yatıyoz ama sonra üç bebişle nasıl bakcaz bu yatışa alıştıktan sonra.nasibereyhan ne güzel acı yokmuş sende benim biraz yorulim hemen altta acı oluyor.evet canım aramızda 1 gün var hadi bakalım ne kadar dayancaz ben bebişlerime 30 ağustosa kadar doğmak yok diyorum hedefimiz eylülü görmek inşallah çok şükür bu günlere geldik

hadı kızlar ıyı olun ınş ...............hayırla doğurun ............ben cok arkanızdayım ınş hersey guzel gıder....................ıstanbulda olan yok mı..............üçüz annelerı hep uzakta.............

edikacım tamam tatlım neremle okuduysam yanlış anlamışımallah her uzvumuza rahimlerimize dayanma gücü versn aminnnnnn :Saruboceq:
bende oturunca ayağa kalınca bebkler top gibi kasılıyorlar karnımda özellikle oturunca alttaki bebiş öyle olunca daha kötü oluyor çok canım acıyor hemen yatıyım diyorum ama onlar düzelene kadar yatmak bile işkence gibi neden öyle toparlanıyorlar acaba geçen doktora sordum ne dediğini kesinlikle hatırlayamıyorum sizdede toplanıyormu bebkler
bide cumartesi ciğer gel. iğnelerim yapılcak ama tuhaf bir endişe var içimde kimler yaptırmıştı o iğneyi bebklerin hareketlerini bile ekiliyormuş bir iki gün doğrumu yada yan etkileri neler
nil tatlım dünürüm nasılsınnn bebişler nasıl
muallim sende arkamızdan emin adımlarla gel inş
seybay edika reyhan maşallahınız var kızlar dayanınnnnnnnnnnnnnnnn :lepi:

ınş rabbım guç kuvvet versın.....................sonunu guzel eylesın bız hamışlerın...............

pitoşcum az kaldı dayannnnnn iyiyim canım dün dışarı çıktım 4 saat filan koltukta oturmuşumdur fazla oturmakta iyi değil ama psikolojik oarak dışarda takılmak iyi geldi bugun bendede bebeğin biri sanki aşağıya inmiş geriyordu banamı öyle geldi anlayamadım ama çok şükür iyiyimmmm

ciğer geliştirici bende yaptırcam muhtemelen ama doktorum 28 gelsin bi dedi ona bakarsan ona gerek yokmuş bilmyorum yani araştıralım bu iğne muhabbetini doğum yapmış anneler daha iyi bilir

dört saat koltuktamı oturdun ben yemeği bile çoğu zaman yatarak yiyiyorum aslında benim doktorumda aman aman vuralım iğneyi demiyor bilmiyorum benimde içim tuhaf ufffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…