z Anneleri biz de burada bulualm

bugunde dışarı cıkıcaktım aşağıya baskı oldugundan çıkamadım canım doktoruna güven o ne diyorsa o olsun olmadı doğumuna 24 sat kala olur böyle alternatifler sunar sana bugunde ne sıcak yaa üüff demiyorrr :gitme:

herkese günaydın siz mışıl mışıl uuyuyun kabusunuz -tatlicadiarzu- olam yaaaa saat 6,11 ben ayaktayım

şu fişe takılan şeyler işe yaramıyormu canım ya

kızlar fıse takılan sınek kovucu kullanıyorum ben beş yıldır neredeyse ..............sınek derdım olmuyo ............deneyın.............pıs sınekler nasıl kıydılar sıze..................gecen akşam unutmuş esım takmayı bı uyandım vız vız gezıyo dıbımde karnım acılmış ısrmış azcık............kasındım hatta esım sınege bı kızıyı en guzek yernı yemış ben yıyemıyom o yemış dıye.............zemuszemus..ıyı bakın kendınıze ben çok şukur sımdı ıyıyım..............bol dua

güünaydın kızlar aaa fişe takılanlar zararlı olmazmı ki benim hertürlü sineksavarım vardır cibinlikteyatıyorum onun içinden bile geçiyorlar off var ama onu vücuduma değdirmem fişe takılanların zararı olur diye istemedim sulu olanlarındanmı kullanıyorsunuz cam açıkmı duruyor delikafadulden heyecan yaptım hemen yazın sinkelere ölümmmmmmmmmmmmmmmm klava:

yok ya canım..............sınek yemesıden ıyı heralde....................ıyısınız dımı ..............hadı ınş az kaldı ..............ınş su sıcaklarda gecsın ıyı olucak

sulu olanlarımı tablet olanlarımı daha etkili acaba
el muallim şükür iyiyiz cumartesiyi gheyecanla bekliyoyummmmmmmmmm

ınş canım herkes ıyı ols...................ıyı olman guzel ınş sız doğurun bende gelım arkanızdan..............cumartesı bebışlerımı gorucen............

inş muallim hepimiz atlatsak şu günleri cumartesi inş hem şeker ölçümüm yapılcak hemde ciğer geliştiri iğne olucak senin yanında kimse varmı muallim yardım etmek açısından

mrb kızlar kaçgündür nete giremiyodum oda degişimi yaptık boya falan netimiz kesikti ama çok yorgunum iş yapmadım ama arda gezinirken onun sıkıntısı beni maffetti
bugünde doktora gittik şeker yüklememiz yapıldı bebişler büyümüşler şimdilik iyi gidiyo dedi doktorumuz maşallah
sizlerde iyisiniz heralde bi sorun yok heralde kimsede allah hepimize saglıklı dogumlar nasip etsin saglıcaklada bebeişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin amin

iyi olmana sevindik canım artık sık sık uğra şeker yüklemesi kaçlık yapıldı ve kaç çıktı yazarmısın bende yaptırcam ilerleyen haftalarda canım senin de çıkmamış iyi haber çıksaydı yazardın heralde açıkcası ben daha öncede yazmıştım benim doktorum rutin yapacak yoksa gerek yok diyor ama bende bu aralar tatlıya daldım yaa :1rolleyes::sm_cool::sinifsinif:

lotus ıyı olmana sevındım yoprma sakın kendını.....................pıtos canım yok ya yalnızın.............aılem yok burda esımın aılesı bazı akşamlar gelıyo..............ınş ıyı olımde ınş gecer bugunler...........bılıyosunuz benım bı tane buyuk oğlum var oda tedavıyle olmuştu evlendıkten uç sener sonra ..........lıseye baslıcak ınş..........o bana yardım edıyo sımdı tatıl.............buyuk bı ozlemle bebışlerı beklıyıo.................

kızlar benim doktorum şeker yüklemesini aç karnına olmasada olur dedi :1shok: ay her dr başka şey diyor yahu

lotus maşallah bebişlerine ve sana
muallim hiç kardeşi yokken 3 kardeşi daha olucak onun içinde değişik bir süreç başlıyor hadi hayırlısı sen kaç yaşındasın peki

pıtos hamışlık yonunden sızden kuçuğum ama yas yonunden buyugum.............kırk....................son denememdı zaten ınş ıyı olur.................en yasluı hamış benmıyem yoksa...............

lmaz: yaşlı değilsin bir kere ben 26 yaşındayım nil 30 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam lotus 24 yaş civarında gerisini bilmiyorum

üç kese göründü. 2 si gayet belirgin ve iyi dedi. üçüncüsü biraz küçük ama daha 5. hafta için ne söylesem erken dedi. belki sonlanablir belki büyür dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…