z Anneleri biz de burada bulualm

Genç yaşlı diye bişi yok yaww delirtmeyin beniii klava: klava: 30 yaşındayım bende :1rolleyes:

kayra hoşgeldin bacım hakkında hayırlısı neyse o olsun seninde inş sağsalim kucağına almak nasip olur sayısı önemli değil:))))

bencede yaşlı değiliz yaşlanmayızda zaten nil nerelerdesin sen bakıyim rapor ver bana lmaz:

kayra hoşgeldin hakkında hayırlısı tatlım

pıtoscum sağol..........nılcım sende ama kırk az değıl gostermesemde az degıl............ama bu yasında guzellığı var napalım................
kayra kız hoşgeldın aferın sozumu dınledın...........zemuszemus.................benımde bırı kuçuk gıder dedı doktor umutlandım bırara ama sonra gıtmeyınce alıştım ıyıce üç olunca ınsan korkuyo ama takdır rabbımın ınş tamamına ererız senın kızda benım oğlumda kafayı ytıcekler ama ne yapım kardes dıye yedı benı al sana dıcem ınşşşşşşşşşşşşşşş haduıı canım ıyı bak kendıne .........

ayy pitoşum burdayım canımmmm tıkınıyom bi taraftan meyve :)))) bu hafta bir deneme yapacam çok yiyorum herşeyi iki katına çıkardım meyve vs tabi kilo yapıcı şeyler değil bakalım bebişler fark atacakmı kilo olarak eğer atarsa böyle tıkınmaya devam yaa battı balık yan gider anasını satimmmmmmkaydirigubbakcemile

muallim canım ben geçen ne düşündüm biliyonmu cocuklar doğacak 10 yaşına gelecekler işte o zaman ben 40 civarı olacam bi rahat ederim kendi kendilerinin başlarının çarelerine b akabilirler bende hayatıma kaldığım yerden devam ederim gezerim tozarım diye plan yaptım hayat 40 dan sonra başlıyor bacımmm yeterki rabbimiz ömür versin bak ajdaya hatun 54 yaşında belkide fazladır

bencede yaşlı değiliz yaşlanmayızda zaten nil nerelerdesin sen bakıyim rapor ver bana lmaz:

kayra hoşgeldin hakkında hayırlısı tatlım
hoşbulduk saolsın canım.

korkmuyorum desem yalan olur. ikize alıştırdım kendimide üçüz gözümde büyüyor. evet kızıma bende diyorum. kardeş kardeş al sana kardeş......kızım 6 yaşına geldiydi tam rahata ermiştim. son anda bende istedim acıkta kendim kaşındım galiba....hayırlısı olur inşallah.

bence guzel tam zamanı kızınla çok yas farkı olmıcak............benım oğlum ondort yaşında..cok fark var ols da razıyım ınşşşşşşşşşşş guzel gecer ınşşşşşşşşşşş hep bırlıkte

hayırlısı olsun. senin oğlun büyümüş sana çok faydası olur. benimki daha küçük. kıskanma kapris hepsi onda olacak galiba..

Slm kızlar.Hepinizin iyi olmasına sevindim.Ben pek giremiyorum.Kayınvalidemde kalıyorum,ev bahçeli.Bahçede vakit geçiriyorum işte.Yaş olarak bende 29 yaşındayım kızlar.

kızlar bende 31 yaşındayım..

Nil.şeker yükleme 50gr.olan testi tok karnına yaptırdım...100 lüğe gerek kalmadı şeker çıkmadı bende..

kızlar bende 31 yaşındayım..

Nil.şeker yükleme 50gr.olan testi tok karnına yaptırdım...100 lüğe gerek kalmadı şeker çıkmadı bende..

senin adına sevindim canım doktoorum beni o konuda raahtlattı illa bizde de çıkıcak diye birşey yok zaten yediklerimiz anca yetiyor bebişlere öyle değilmiii
bu arada nasılsın nasıl gidiyor biliyormusun senden çok heycanlıyım ben senin günleri ben sayıyorum ve dua ediyorum inş 34 leri görürüzz :teytey:

Slm kızlar.Hepinizin iyi olmasına sevindim.Ben pek giremiyorum.Kayınvalidemde kalıyorum,ev bahçeli.Bahçede vakit geçiriyorum işte.Yaş olarak bende 29 yaşındayım kızlar.

papiş ohhhh bahçenin keyfini çıkar valla gitme bi yere baktır kendine kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben olsam gitmem evin yakınsa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

OBUR nilo obur nilo kaydirigubbakcemile3 ye tatlım ye yarasın vakvaklarına bende bu sıralar bebişler çok kilo alsın diye uğraşıyorum akşam eşime kuruyemiş siparişi falan verdim oyy tombul olsun kuuzularımız

aaa demek 50 gr olan şeker ölçümü tok karnınada oluyor günahını aldım doktorumun gidince helallik istiyim bari sırnaşık şey

papiş bahçenin tadını çıkar ne güzel keşke benim evimde bahçeli olsa sende arada haber ver bize

kayracım allah senin kat kat yardımcın olsun inş hakkında hayırlı olan iki bebişse öyle olur ama bizi unutmamak şartıyla :CüvCüv:

lotuscum inş iyi çıkar sonuçlar

bana obur diyene bak fındık fıstık çerezleri götürcen sonra oran buran şişcek ayyy kaydirigubbakcemile3 sonrada ben neden bu kadar kilo aldım deyip gelme haaa :jeyyar:

:CüvCüv: ben kendim için istiyosam ne olayım hep bşu sebilerin kursağından iki lokma vitamin geçsin diye yapıyorum yoksa nerde bende o iştah delikafadulden

sizi okuycam derken yemeğin soğanını yakmışım :kedi: bi kaç gündür sizi zevkle takip ediyorum şekerler canım üçüz çekti Allah yardımcınız olsun .. herkes bana hih diyip bakıyor size neler diyolardır kimbilir :) ama çok güzel bi duygu ilgiyle takip ediyorum inşallah hepimiz 35 leri 36 ları görüp miniklerimizi kucağımıza alırız :sm_cool:

Valla kızlar sağolsun kayınvalidem bir dediğimi iki etmiyor.Allah razı olsun bakıyorlar.Ya ben daha obur olamadım.Canım istiyor ama çıkıcak telaşı ile fazla yiyemiyorum.Kızlar üçüzleri büyütelim birgün keyif yaparız bizim bahçede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…