z Anneleri biz de burada bulualm

pitoşcum var bahanen ye kuzum yeeeeee :dance: sonra nasıl olsa koşturmaktan kurdan gibi kalacaz :sm_cool:

pamuk şekerim bazen ben yemeği yakardım pc başında ama artık o kadar oturamıyom hem hızlı hareket edemiyoruz yaa geçenlerde mutfaktan gelirken salona doğru virajı zor aldım :roflol:
valla bence canım sayı 2 ve 2 den sonra farketmiyor bence tek olmadığı sürece zor tabiki etraftan acıyarak bakıyorlar hiç imrenmiyorlar halime biri imrense gaza gelecem yok anacım daha çok söylicek şeyleri oluyorda onuda söylemiyorlar :roflol:

lotus inş iyidir diyet felan olmaz canım ...

papatya şu cocukları sağsalim doğuram üç cocuk var demiycem gezecem valla nolursa olsun :sm_cool: doğuram bol bol kek pasta börek yicem şimidi az az yiyorum dengesiz ve gereksiz kilo almasın yediklerim bebeklere yarasın diye

nil cim içlerinden imreniyolardırda belli etmiyolardır bikere :) bence çok güzel bişey herkese nasip olmaz ay inşallah hayırlısıyla alırız kucağımzıa.. virajlara dikkat aman canım bend ekarnımı tuta tuta geliyorum mutfaktan düşecekmiş gibi geliyor :kedi:

papatya cım yemyeşildir o bahçe şimdi bütün meyvelerdende vardır bende konyalıyım annemler meramda alışamadım buralara benim içinde bi nefes al emi :1rolleyes:

heheeheh demekki bi tek ben değilmişi pamuk şekerim bende öyleyim vallaa

şimdi düşündümde hakketten içten içe imreniyorlardır dimi yaa ya aslında çok şanslıyız biz yaaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis alkisalkisalkis :teytey: a.s. :dance: :dance:

kaydirigubbakcemile3 evde virajı alırken sinyal yak bari enişte önüne çıkarsa asfalt yapmıyasın onu

ayy kadınız diye geziyorlar heheyeytttttttttt 2 tane 3 tane doğurmayana karımı derim ben beeeee çatır çatır doğurur aslanlar gibi bakarız yavrularımıza bumudur budur kaydirigubbakcemile5

sohbetınıze douyum eolmuyo kızlar....................gunaydın herkese.................ınş guzel bı gun olur.......
kızlar gebelık korsesı kullanıyomusunuz nsasıl sızce.............bıde prıgestınu ne kadar zaman kullandınız.................

su buyuyen karnı rahatlatımı...............agırlık oluyo ya hele son aylarda korse nasıl olur yoksa cok farketmıyomu

he ya dimiii farkı fiyatı :lepi:

aşerecek bişii bulamadım bugün fisfisfis

kaydirigubbakcemile3 sabah ben senin yazını görünce pamuk şekeri aşerdim ama pembelerinden sende pitoss aşer aaaaaa dur aşerme o çitostu ay ölmiyim karıştırdım heee

el muallim onu bende düşünmüştüm sanki rahim rahat eder gibi geldi ama kalkmıyorum zaten diye sormadım doktora
nil seybay nasılsınız canlarım :CüvCüv: :CüvCüv:

sagol pıtoscum..........ya sen hep yattınmı .........doktormu dedı yoksa tedbır ols dıeyemı..........ne zamandan sonra ağırlaştın..............ben sankı ıyı hıssedersem kalkarım gezerım gıbı gelıyo enazında altı aya kadar..........ınş

ben ilk zamanlar gezdim 13. hafta gibi kanamam oldu ozaman ev işi falan yapma ayakta çok kalma dedi arabayla gidip uzanıyordum sonra 2. kez kanama oldu 15. hafta gibi sonra hep yattım

Günaydın fıstıklarrr kocaman bir muuuuujjjjjjjjjjjjkkksssxxxxxxx şapır supurrr :roflol:

bugun ben iyiyim çok şükür bi gün daha devirdik aşerme konusunda ben ermiyom bişi ya zaten ye yee sıkıldım bee bune habire tıkın tıkın doymuyoruz içiyoz suyu wc çıkmıyoruz :sm_cool:

muallimcim sende inş böyle yemekten sıkılcan çu an canın bişşi istemez ekşi şeyler isteyebilir 14 haftadan sonra rahatlamaya başlıyacaksın... ben progesteronu 14 haftaya kadar kullandım çok şükür kanamam olmadı ama benimi hormonum düşük olduğu için kullandım ne zaman plesanta progestronu üretmeye başladı ben 14, haftaya denk geliyormuş doktorum bıraktırdı jel kullanmıştım ... gebelik korsesine gelince doktoruma danştım yok dedi artık o bilmiyormu yoksa biliyorda uygun görmüyormu anlamadım ve adamın bu konuda üstüne gidemedim

kaydirigubbakcemile3 salya sümük ettin o nasıl öpmek kısss iyi olmana sevindim tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü maşallah

progestanı bende 14. haftaya kullandım kanama olmasaydı belki daha erken keserdi
benim bebişler çok tembeller bugün illkez böyle oluyor neden acaba bu arada dün fişe takılan savarlardan aldırdım eşime fosuuuuuur fıosurrrrr uyumuşum teşekkürler

nılcım pıtoscum sagolun...............masallah sıze............ıyı olalım ınş............canım hep eksı acı ıst........tatlı ıstemıyo..........aman ıstemesın sekerım cıkmaz daha ıyı.................ınş bıde hareketlerı duysam cok sevıncem.............ben sızın haftalara gelınce sız ınş dogurcanız.................ne guzel ama yalnız bırakmak yok benı ..........coğunuz aynısınız çıunku benle kım var bılmıyom ama en kuçuk hamış sımdılık benım ınş bırılerı gelır arkamdan................vucudunuza nemlemndırıcı suruyonuzmu .........çatlak onleyıcı...............bebe yağı surucenm ben bundan sonra yıne normalde banyodan sonra kullanırdım....yıne kullanım

muallim baksana doğuran yok oluyor sizi özlerim ben inş miniklerimiz uslu olurlar muallimcim neler sürdüm karnıma neler ama hepsi doğaldı yinede çok çatladım karnım çok büyük ama bence ne sürsemde çatlardım senle papatya hafta olarak yakınsınız sanki ama gelir yeni üçüzler merak etme

haraketlerini 13 hafta gibi hissetmiştim ben inş sende erken hissedersin sonra azcık uyusalarda bende uyusam diyorum kazı çalışması yapıyorlar resmen gamyoncuiremsu

evet ınş uslu olurlar ya bende hep öle dua edıyorum..............benım oğlum buyudu tam ıyıce rahattım aslında napcam bakalım...............benım ıkı doğum yapmama ragnmen catlağım yok ama bunda olucak sanırım .................surelım bıseyler ınş doğumdan sonra tıopralar...............evet papatya var ..............aslında aysede var ama sesı cıkmıyo sımduı..........ınş gelır yıne bıkaç kışı.............ınsan paylasınca mutlu oluyo

canım ınş cok nadır bu ıkı gıundur hafıf kıpırdı hısseder gıbı oluyorum ama daha var ınş canım...........pekı uçunude anlıyomsuun..........yanı karışıyomu..........üçünude hıssedebılıyomu ınsan ..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…