z Anneleri biz de burada bulualm

ben hepsini ayırt edebiliyorum belki arada karıştırıyor olabilirim tabi sendeki süper bir cesaret oğlun büyümüş ohh diyicekken nasıl cesarett ettin pes inş kolay olur senin içinde maşallah demek çatlağın yok inş bundada olmaz

valla ıyı cesaret ama bebek çok ozlenıyo...............oğlumda babasıda yedıler benı............ıkı olumsuz hamıleleık yıprattı benı aslında ama son kez dedım.........ınş hayr olur...............oğlumun bana yardımı çok oluyo........kımsem yok burda yalnızım ............esımın aılesı var gelıyo arasıra.............ınş bebişler gelır bakalım onra kafayı yersem yazarım ..............opuyorumnanaktan

inş hissedersin ben 18 den sonra hissettin gerçek anlamda ama ondna önce pek hissedemiyorsun bağırsaklarınd ahava dolaşır gibi oluyor bişiler ama tam emin olamamıştım tiksinme döneminde bebeyağı kullanmştım karnıma tiksindim şimdi süremiyorum onun yerine zeytinyağı ve kakao yağı öneririm

ınş canım............neyse beklıcem.............sabır.........sızın dogumlarınız bayramamı gelıyo..........çıfte bayram ınş...........

aaa bak ıyı .............sevındım gercı sende ılerdesın.............bu haftalar hıssetmen gerek bekle annesı................ınş hayr ıle tamamlarız................ıyı ya aynı bolge bende atasehır..............

nettemi sorun var forumdamı anlamadım kaç kez güncelliyorum anca görünüyor yadıklarınız sizdede aynı sorun varmııı

ınşşşşş hayırlısı ınş.............saglıkla gelsınler canım..............adları hazır mı..............

erkeklerin hazır muhammet taha ahmet emin ama kızıma bulamıyorum anlamı güzel olsun son moda isimler bana göre değil aile geniş hep taktılar güzel isimleri bana kalmadı

çok guzel..............oğlumun adı eyup talha....................senın ısımler guzel..............kızınada buluruz ınş............mesela yazım bıkac tane.............
ebrar.............
serra
betul
ahsen
şeyma
dila
hüma
hüsna
süeda,,,,,,,,,,,,,,,,

Kızlar kaynatmışınız maşallah yine.Ohh ohh ne güzel.Kaynatın,kaynatın :) Kusura bakmayın kızlar,ben fazla giremiyorum,içeriler sıcak,uyanınca kendimi direk dışarı atıyorum.Havalar serin gidiyordu ama mevsim sıcakları yine başladı.ınş. atlatıcaz bugünleride.ısim konusunda kesinleştiren varmı başka kızlar?

çok güzel isimler listeme ekliycem bazıları var zaten sağol senin kız yada erkek için düşündüklerin varmı

var ınş.............doğsunlar hazır ısımlerı.....................erkek ısmınde en çok eymen adını beğenıyorum ama koyamam arkadasımın oğluna koyduk bıde teyzemızın oğluna aılede var...........olmayan olsun ıstutorum..............yegenımın adını ben koymuştum o ısmıde severım............enbıya..................ısım bende cok..............

Arkadaşlar selam ben sizin kadar çok yazamıyorum ama takipteyim bilesiniz :)
Pazartesi kontrolum vardı Şükür her şey yoolunda 16 haftayı bitirdik boyları da haftalarıyla orantılı 16 cm olmuş oğlanların isim konusunda benimde kulağıma ege ismi hoş geliyor paylaşmak istedim
Hepinize sağlık sıhhat dilerim görüşürüz bye....

ya kızlar doktor beni haftaya yine çağırdı. 6 hafta 3 gün falan olcak peki o gün kalp atışı duyulurmuki. ben böle her haftamı gitcem. duyulmazsa 15 gün sonra çağırsaydı. alttan bakıyo çünkü. bişey olmasa bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…