kızlar gebelik belirtisini en erken ne zaman hissettiniz çok önemli benim transferden sonra 7. gün ama göğüslerim bile acımıyor hiç belirti yok çok korkuyorum sizin belirtiler ne zaman başladı
transferin 7 günüyse hamile olduğunu nerden biliyorsun ki. 10. gün yada 12. gün değilmi testin. inşallah hamilesindir. öyle hemen belirti bekleme olmayadabilir. ben 5 haftalık ım ve keseleri bile gördüm ama bende bile yok öyle belirtiler.
bişey söylicem ben başkasına çok güzel akıl veriyordumda iş başa gelince çok sabırsızım halbuki 5 gün var çoğu gitti azı kaldı ama ne yapayım dayanamıyorum hep içimden biri belirti olmadanda gebe kalsın demesini bekliyorum bildiğim halde bunu duymak beni rahatlatıyor ne bileyim işte böyle çok heycanlandım bide bu sefer 4 tane dondurulmuş embriyo koydular inşallah olur bende burda takılırım zaten belkide sizden çok giriyom üçüz annelerine
merhaba kızlar
elifcim seni çok ii anlıyorum beklemek çok zor ve sıkıntılı ama belirti ararsan yanılırsın ben gece ağlayarak kalkıyordum regli sancısından beter bir sancım vardı düşük yapıyor olabilir diyordum ama değilmiş herkesin farklı oluyor bu konuda umutlanmakta umutsuz olmakta kötü hakkında hayırlısı olsun
el muallim eymen ismi çok güzel bende istedim ama eşim anem ablam istemedi emin olsun dediler bende tamam dedim kısmet diğer üçüzlerime artık kaydirigubbakcemile3
sızın yasınız genc dogurun anam.............ben artık son amacın bı taneydı uç oldu u
ınşşşşşşş saglıkla gelsınlerde ...............sımdı dogurım hele dıyorum bakma kısmını akçlıma getırmıyoruö ............vay halımıze o zaman............