z Anneleri biz de burada bulualm

maşallah cnm ne diyeyim ama biizm ikizler 1 yaşı bitti biri yürüyor biride emekliyor bir yerlere tutunup inip çıkıyor kalkıyor ayaga..yani yinede yataklarına koysan olurmu ki böyle zor olur ama bizimkiler bagırdımı annemde ablamda koşuyorlar..

Özlem canim tabiki resimlerini begendik ve suanda insallah bende öyle olurum diye dua ediyorum. Sana cok soru soruyoruz kusurumuza bakma, ama senin tecrübelerinden yararlanmaliyiz. Mesala bana kalsa cocuklarin yerini arabada degistirirdimki haksizlik olmasin diye, meger yanlismis. TESEKKÜRLER! Resimlerinde 2 ayri cocuk arabasi var, ikisinide kullaniyormusun? Hangisinin kullanimi daha iyi? yanyana olanmi? arka arkaya olanmi?

Selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım yani üçüz anne olarak ben henüz adayım.Aynuröz ve özlem sizin albümlerinize bakınca içime su serpildi hatta istemeye bile başladım diyebilirim.Çünkü benim daha 7 haftalık ve doktorum kesinlikle redüksiyon yapılmasını istiyor redüksiyon yapılmadan düşük ihtimalinin üçüzle çok yüksek olduğunu söylüyor.Hayatımda en istediğim şey bir gün hamiş olmaktı ama ben tadını çıkaramıyorum bile doktorun sayesinde çünkü bana üçüzle ilgili tek güzel bişey söylemedi ben yine de beni bırakmadıkları sürece onları ben bırakmıycam kızlar ve bu kararımla pişman olmam inş.

Insallah! bizde senin gectigin yollardan gectik ve seni cok iyi anliyoruz. Bence güzel bir karar vermissin. Ama eger kafani karistiran bir durum hala varsa ben senin yerinde olsam baska bir doktorun fikrini alirim. Aramiza HOSGELDIN. Unutmamiz gereken birsey varki biz neyaparsak yapalim, hangi karari verirsek verelim sonucta ALLAH in dedigi olacak. Ben Allah'a siginip günlerin gecmesini evde yatarak bekliyorum.

benim doktorum bana ilk ücüzlerin tespit edildiginde reduksiyon imkanini anlatti. bizde ona eger bir sakincasi yoksa ve tasiyabileceksem ücünüde istedimizi söyledik bunun üzerine doktorum sevindi ve beni o zamandan beri destekliyor. Mesela hemen rapor verdi ve mümkün oldugu kadar yat dedi o zaman rahim yukari dogru büyürmüs. sizlerin arasinda yatarak hamilelini geciren varmi? ben evde yatiyorum ve sadece cok hafif isler yapiyorum.

Kizlar benim 2 hafta sonra ense ölcümüne gitmem gerekiyor, aranizda bunu yaptiran oldumu? Cikan hangi deger hangi anlama geliyor? Birde ense ölcümü nasil yapiliyor? Hangi hastaliklar cikiyor yani sadece downsyndrommu? biz eger ense ölcümünde bir terslik olursa o zaman keseden su aldirip öyle kararimizi verecegiz yoksa keseden su aldirmiyacagiz cünkü su aldirmanin rizikolari var. Insallah bir terslik olmaz, ücüzlerin kalp atislarini gördükten sonra onlarin herhangi birinden ayrilmak bana cok zor gözüküyor.

Son düzenleme:
canım bizde redüksiyon kararını almak için 3 doktora gittik birisi kesin yaptırın dedi biri çekimser kaldı biride devam edin dedi hayırlısı neyse o olsun

handancım dr ultrasonla bakarken ense kalınlıkları iyi demişti bana farklı birşey yapmadı

daisy hoşgeldin canım. Ben de redüksiyon istememiştim.bebek istiyorken sonrada bir bebeğin yaşamını sonlandırmak ne kadar doğru olabilir ki! tabi dr un senin bünyen hakkındaki fikirleri de çok önemli.Ben redüksiyon düşünmüyorum diyince, drum zaten bünyeniz zayıf değil demişti.Ayrıca redüksiyonun da bisürü olumsuz yönleri var.Hakkında hayırlısı olsun canım.

sahi Aynur nerdeydin sen? merak etmeye baslamistik. Verdigin bilgi icin ayrica sagol. Sizlerden birisi keseden su aldirip kontrol ettirdimi?

Sağol arkadaşım doktor bana redüksiyonu önerdi ama minyon olmadığımı üçüzleri taşıyabileceğimi söyledi.Ben de gelişimlerinde bir problem olmadığı sürece redüksiyonu düşünmüyorum, sana katılıyorum.Allah tan hayırlısını istemekten başka yapabileceğim birşey yok.

evet bu durumda birseyleri deyistirmek istedinmi oluyor ama eger basladinmi geri adim atmadan uygulayacaksin yoksa geri tepe bilir cünkü anne pes ederse cocuklar yatmayi degil baska birsey ögreniyorlar hedefe ulasmak icin ne kadar bagirmalari gerekdigini

tabiki kimse cocukunu aglatmak istemez yok yere ama gerekdigi yerde kural koymak bir cocukun gelisimi icin cok önemli

canım biz öyle su falan aldırmadık.biz renkli ultrasona bile girmedik.o üçlü beşli testlerden de yaptırmadık.gelişimleri düzenli olarak kontrol ediliyo. Ben bebişlerimi rahatsız edicek hiçbişi istemedim, dr umda benimle aynı fikirde zaten. Dr umuzu çok seviyoruz ve çok güveniyoruz.Dr unuzu benimsiyorsanız herşeyi ona bırakın, ama tabi kafanıza takılan herşeyi paylaşın.ben bazan 1 saat kalıyorum odasında.sanki adamcağızı sınav yapıyorum:)

arkadalar merhaba
hepınıze kkolaylıklar dılıyorum oncelıkle
benım bebegım yok ama yınede okudum sayfaların tumune yakınını
aynır arkadasımız eklemıs resımlerını maasallah dıye dıye baktım cok sekerler ya
baska ucuz bebegı olan yokmu ekleselerde gorsek
Allah yardımcınız olsun

evet ihdiyaca göre deyisik kulaniyorum arka arkaya olan arabayla pratik oluyor ve ana kucaklari takila biliniyor ama kendi takilan koltuklari orta daki oturma yeri yatmiyor buda uzun gezilerde ortadaki bebek rahat etmiyor demek. bu model Peg-Pérego TRIPLETTE avusturyadan getirtim

digeri kulanimi cok rahat ve hafif ama kimi kapilardan gecmiyor genis oldugu icin ve anakucagi takilmiyor bunuda denemarkada buldum Urban Jungle Buggy

arti birde ikiz arabasi ve tekli araba aldim onlarida bebis sayisina göre kulaniyorum
yani arabadan gecilmiyor:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…