guenmn adın ne canım böyle zor oluyo
Selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım yani üçüz anne olarak ben henüz adayım.Aynuröz ve özlem sizin albümlerinize bakınca içime su serpildi hatta istemeye bile başladım diyebilirim.Çünkü benim daha 7 haftalık ve doktorum kesinlikle redüksiyon yapılmasını istiyor redüksiyon yapılmadan düşük ihtimalinin üçüzle çok yüksek olduğunu söylüyor.Hayatımda en istediğim şey bir gün hamiş olmaktı ama ben tadını çıkaramıyorum bile doktorun sayesinde çünkü bana üçüzle ilgili tek güzel bişey söylemedi ben yine de beni bırakmadıkları sürece onları ben bırakmıycam kızlar ve bu kararımla pişman olmam inş.
daisy hoşgeldin canım. Ben de redüksiyon istememiştim.bebek istiyorken sonrada bir bebeğin yaşamını sonlandırmak ne kadar doğru olabilir ki! tabi dr un senin bünyen hakkındaki fikirleri de çok önemli.Ben redüksiyon düşünmüyorum diyince, drum zaten bünyeniz zayıf değil demişti.Ayrıca redüksiyonun da bisürü olumsuz yönleri var.Hakkında hayırlısı olsun canım.
maşallah cnm ne diyeyim ama biizm ikizler 1 yaşı bitti biri yürüyor biride emekliyor bir yerlere tutunup inip çıkıyor kalkıyor ayaga..yani yinede yataklarına koysan olurmu ki böyle zor olur ama bizimkiler bagırdımı annemde ablamda koşuyorlar..
Özlem canim tabiki resimlerini begendik ve suanda insallah bende öyle olurum diye dua ediyorum. Sana cok soru soruyoruz kusurumuza bakma, ama senin tecrübelerinden yararlanmaliyiz. Mesala bana kalsa cocuklarin yerini arabada degistirirdimki haksizlik olmasin diye, meger yanlismis. TESEKKÜRLER! Resimlerinde 2 ayri cocuk arabasi var, ikisinide kullaniyormusun? Hangisinin kullanimi daha iyi? yanyana olanmi? arka arkaya olanmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?