Maşallah canım. sen iyi bakıyosun ki sesi çıkmıyo.Allahımda yardım ediyo tabi.özlemcim neydi senin çocukların isimleri[/QUOTE
Sercan Aga
Seymen Efe
Selinay
maşallah özlemcim bende başta çok uğraştım hatta bebekleri 1 hafta ağlattım kendileri uyumaya alışsın sallamıyayım diye ama olmadı 1 saat falan ağlıyorlardı tekrar acıkıyorlardı bu sefer. sen nsl becerdin bi formülümü var yatırırken ne yediriyorsun bebişlere 12 ye kadar uyuyorlar bizimkiler ikidebir uyanıyorlar 11 -12 den önce gece uykusuna geçmiyorlar öglen kaç saat uyanık kalıyorlar doğduklarından berimi böyleler yenimi düzene girdiler bana yardımcı olurmusun?:Saruboceq:
maşallah özlemcim.
ben de albüme foto ekledim.bakın bakalım çok şişkomuyum?
cok sisman degil, cok tatli gözüküyorsun. ben daha 3 ayimi doldurmadim senin 4 ayliktaki resmine yakinim. Aynurun resimlerini gördümde o beni biraz korkuttu, acaba yatarken bir taraftan öbür tarafa dönerken zorluk cekilirmi diye düsünüyorum. yani ben dönerken karnimi baskasinin yardimiylami döndürmek zorunda kalacagim acaba diye düsünüyorum. simdiden geceleri dönerken karnim aciyor.
Cnm ne sabır varmış sende...bizimde ikizlerde doktor demişti kendi yatagına bırakın öyle uyusun diye ama bizimkilerin o deönem tam bunu ögrenecekleri zamanda kolitleri tuttu..bırakamadılar denediler ama.ilk kucakta uyudular hep sonrada ikiside ayakta uyudu halada ayakta uyuyorlar.
Özlem, sana sadece BRAVO ve MASALLAH denilebilir. Keske bizde bunlari yapabilsek. Sen dairedemi oturuyorsun yoksa müstakil evdemi. ben dairede oturuyorum ve simdiden cocuklari aglatirsam acaba komsulari rahatsiz edermiyim diye düsünüyorum. komsularim daha hamile oldumu bilmiyorlar, ücüz oldunu duyunca ne düsünürler bilmiyorum.
Canım demek benim göbekte daha çok yer var.yok yaaaaa, valla acayip geiliyo karnım.bom dicek sanıyorum.sen doğum yaptığında beniminden büyükmüydü göbişin?
özlemcim kitap adı verebilir misin? bu faydalı bilgileri hazır şimdi zaman varken öğrenelim bizde
oturma sirasi beli ve deyismiyor herkes yerini biliyor bu besikde arabada hata yemek yerken bile deyismiyor, bebeklere bu sekilde güven sagliyormus bir davranistan sonra ne geldigini tahmin edebiliyormuslar, bebekler deyisikligi sevmiyorlar bu onlarin dünyasina sigmiyor husursuzluk veriyor, bunlara cok dikat ederim ve rutin olmasi gereken seyleri hic deyistirmem,Özlem yeni albümlerini gördüm, harika resimler. Allah hepinizi nazarlardan korusun. Bebekleri disari cikartirken bebekleri bebek arabasina hep ayni siraya göremi koyuyorsun yoksa haksizlik olmasin diye yerlerini degistiriyormusun? hani egitim acisindan belki onun bile önemi vardir.
Saol özlemcim mutlaka alıp okicam bulursam. Senin bebek arabası çok güzel.Türkiye de yok bunlardan. Sanırım koltukları da ayrılabiliyor dimi?
ben de hep merak ederdim acaba emzirirken napcaz? nerden anlicaz haksızlık yapmadan emzirdiğimizi, özlem abla yetişşşşşşşşşşdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?