Aynurcum gataya sanırım asker yakınları gidebiliyor..bende ank.da büyük dogumda zekai tahirde asıl doktorum ama ben özel yerine gidiyorum allah izin verirse dogumda orada olur..benimkide iş daha gebe bile degilim..kan sonucunu aldım maalesef gebelik yok..gerçi beklemiyordum ama yinede insan üzülüyor..sanki her geçen gün hiç olmayacakmış gibi gelmeye başladı..hayırlısı artık rabbim zamanını biliyor..
Slm umutdayeserençicekler adın sanırım özlem yanlışmı hatırlıyorum diger sayfalarda görmüştümde..özlemcim maşallah küçük dogmuşlar gerçi çogul gebeliklerde erken dogum yüksek ihtimal bizim ikizlerde 35 haftada dogmuşlardı..resimlerden gördüm miniciklermiş dogduklarında peki şuan ne kadarlıklar..sanırım yurtdışındasın şuan annendemi geldi seninle benim ve eşimin ailesi istanbulda yaşıyor demişsinde..bebişlerine yalnız nasıl bakabiliyorsun zor olmalı galiba bizde bile 2 kişi duruyor başlarında kayınvalidem görümcemde kalıyor dogumdan bu yana şimdilerde ise görümcemin kayınvalidesiyle dönüşümlü bakıyorlar ama birde bakıcı var o haftanın iki günü yok ondada zaten görümcem evde oluyor..hem üç çocukla günde en az 2 saat dışarı çıkabiliyorum demişsin. Tebrik ediyorum seni..sende ögrenecegimiz çok şey var..aynur gatada yapmışsın galiba dogumu bende ank.oldugumdan biliyorum orayı,, senin için beklemekte zordur eminim..hayırlısı olsun ama bebişlerinizi gördüm allah bagışlasın hepinize allah nazarlardan saklasın..mehlikacım doktorunla anlaşman güzel bende öyleyim aslında ama doktorum acele etmedi fazla klomenle deneyelim diye zaten biliyorsun ilk etapta onunla zorluyorlar şartları bende güvendigim için ona bıraktım..regl olursam ki bekliyorum igne vuracak kalçadan...cnm iskenderunda nerede oturuyorsun.??
oglanlarin birtanesi cikardi iki tavsan disi mama verirken kasik sanki takiliyordu bir baktim inanmadim ne ates ne huysuzluk, bir iki gündür kiz huysus mizmiz ben disden diyorum ortada birsey yok bakalim, digeri hic tinlamiyor bile her halde bir zaman dede olarak kalmaya niyeti varözlemcim hergün dışarı bebişlerlemi çıkıyorsunuz ne güzel ben haftada1 kere anca çıkabiliyorum onda bile koştura koştura kayınvalidem üçünü birden susturamıyordelikafadulden senin bebişler diş çıkarmaya başladımı ?zor oluyormu? ben bir kaç ay sonra yanlız bakmayı düşünüyorum diş çıkarma zamanı düşündürüyor beni kızlar kendi fotolarınızı koydunuzmu? mehlika şimdiden başla albüme ultrason resimlerinden falana.s mavi deniz gatada doğum yaptım ve çok memnun kaldım ank.herkeze tavsiye ederim:teytey:
merhaba mavi deniz, hic üzülme Allah in dedigi olur, emin ol buradaki herkes cok ugrasti, cok bunaldi ve cok sabirli olmalari gerekti. Ben senin hic bunalmadan anne olmani diliyorum. ben tamamen umudumu kaybettigim ve bu son denemem dedigim anda hamile kaldim, toplam 5 kez tüp bebek ve 3 kez donmus embiryolardan denemem oldu, bende artik benim hic cocugum olmicak saniyordum ve tüm ümidimi kaybetmistim ama sonunda ALLAH in yardimiyla oldu. Darisi senin ve senin gibi bebek isteyenlerin basina. biz simdi hamilelimizin saglikli gecmesi icin ugrasiyoruz.
hayir annem türkiyede sade cok acil durumlarda yanima geliyor mesela ben hasta falan olsam osaman gelebilir veya ben esimle tatile gidince geldi 5 gün bebislerin yaninda kaldi gözlemci olarak kendisi rahsis bakimi o arada uzman bir bakici yapiyor.
Bakim tabiki zor oluyor ama basarilmiyacak degil samanla saten rutinlesiliyor, su an alti bucuk oldular. her ayin kendine has bir sorlugu var su an kasikla yemeyi ögreniyorlar biri hizli biri yavas biri sabirsis bagirmayi gelde gör derim elimde bir kasik ya sabir diye girisiyorum, ve esimde var yardimci olarak. bebislerle disari cikmaya cok önem veririm ve hava sartlari uygun oldukca kendimizi disari atiyoruz
tşk ederim destegin için evet bunları düşünüp dur daha yolun başındasın diyorum ama bazende insanın ruh hali olsa gerek hiç olmayacakmış gibi geliyor neyse ben atlatmaya çalışıyorum bunları şimdide regl olmak için ugraşıyorum bu aralar başım bile çok dönmeye başladı yorgunluk sıkıntı hepsi karıştı...sen kaç aylıksın..allah saglıkla kucagına almak nasip etsin..
cnm annem türkiyeden yurdışına mı geliyor kolay degildir tabii onca yol masraf falan ..allah yardımcın olsun mama yedirmeside zor iş bilirim biri yemek istemez biri yavaş yer bizdede en yakın örnegi bizde oldu dün bize geldi ikizler kaşık maması yiyorlar biri huysuzluk yaptı herzaman rahat yiyen zorla yedirdiler digeride yedi söz dinleyerek ama aslında her zaman kolay yemez baya ugraştırır huylarıda belli olmuyor birde altlarını ve tulumlarını giyedirdim uyumaları için yatmıyorlarda sürekli dolanmak istiyorlar zorlanarak giydirdim..büyüdükçe daha bagımsız olmak istiyorlar.. bencede uygun vakit bulunca dışarı çıkmak iyisi dışarı çıktıgınızda eşinle sadece senmi oluyorsun yoksa bakıcıda geliyormu?
oglanlarin birtanesi cikardi iki tavsan disi mama verirken kasik sanki takiliyordu bir baktim inanmadim ne ates ne huysuzluk, bir iki gündür kiz huysus mizmiz ben disden diyorum ortada birsey yok bakalim, digeri hic tinlamiyor bile her halde bir zaman dede olarak kalmaya niyeti var
Hayir bu güne kadar ikikere bakici tutum birkere kizim hastalandi gözetim icin hastanede kaldik 3 gün, birde esimle sehate cikarken, annemde 3 kere birer hafta geldi giti, disari genelde yanliz cikiyorus esim calisiyor hersaman samani olmuyor ve arada sirada yurtdisina gidiyor.
ben bebisleri aksam saat 8 de yatiriyorum ve sabah 7,30 -8.00 kadar yatiyorlar. bir saat 12.00 de birde saat 5.00 de mamaya kalkiyorlar. 2 kerede öglen uykusuna yatiriyorum. alistirana kadar baya ugrastim ama su an cok rahat oluyor onlarinda düzeni olunca daha az huysuz oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?