z Anneleri biz de burada bulualm

mehlikacım bebişiniz hayırlı olsun bende hamileligim boyunca bir türlü anlayamadım 40 hafta 10 aylık oluyor işin ilginçi dr. tam bir cevap alamadım belki sen dr öğrenirsin kızlar bu arada tubaa ortalarda yok

mehlikacım bebişiniz hayırlı olsun bende hamileligim boyunca bir türlü anlayamadım 40 hafta 10 aylık oluyor işin ilginçi dr. tam bir cevap alamadım belki sen dr öğrenirsin kızlar bu arada tubaa ortalarda yok

tipen hamilelik son adet gününden hesaplaniyor ( son adet günü + 14 gün sonra yumurtlama + 5 gün bölüme + 10 -11 gün rayime yerlesme ) adet görmedimi tipen 4 haftalik hamilesiniz deniliyor. halk dilinde 10 günlük hamile sayiliyorsun.
hesap böyle cikiyor
dogum tipen 40 haftada, 10 ay, yapiliyor ,
halk dilindede 9 ay 10 gün,
aslinda dr. soyledigi haftadan 3 hafta düsdünmü halk dilindeki ay cikiyor.

yhaa kızlarr sizi görünce nlar nasıl yapıyor die düşünmeden edemiyorum benimikizlerim var ve zor oluyoo sizler nasıl yapıosunuz.. lalah yardımcıınzı olsun ..

özlem ben burdayım canım çok şükür iyiyim.arabaları inceledim. çok saol ilgilendiğin için, küçük bebeyle iletişime geçicez.benim internet yoktu, bi aksaklık oldu.şimdide zorla girdim.
Tuba doğum falan mı yaptı yoksa, ben de onu çok merak ediyorum.inşallah aksilik gelmemiştir başına.
Aynur canım, daha kötü resimlerim var demişsin.onlarıda ekle göreyim.(ayrıca resimlerin hiç de kötü değil) ben de o hale gelicem ya merak ediyorum. Ayrıca bugün 29+1 haftalık olduk, kızlar sizce daha devam edebilir miyim?biraz daha dayansam çok ii olacak.

kızlar geldim mehlika bahsettiğim resimlerde göbeğim açıkta utanırım valla karnım kocamaaaaaaaaaaaann

Hadi bakalim aynurun rekorunu kir delikafadulden
bizde senlen sayiyoruz kiramasan bile benim rekorumu gecdin bu bile bir basari unutma hergün bir saferdir :sm_cool:
allah gücüne güc katsin

Ya kızlar hiç uyuyamıyorum.1 gün uyursam 3 gün uyku yok.bugün kontrol vardı.bebişlerim 1450 gr olmuş ikisi, ama bitanesi 1050 de kalmış.biraz canım sıkıldı ama sağlıkları yerinde olduktan sonra hiç önemli değil.
Aynurcum iyi dileklerin için saol canım.dayanmak için elimden geleni yapıcam.İnşallah doğum hem ben hemde bebekler açısından en iyi zamanda gerçekleşir.
Özlemcim, bugün ultrason çeşitleri hakkında resmen ders verdi dr um. Canım renkli dopler in benim için gerekli olmadığını anladım.zaten dr uma çok fazla güveniyorum ve çok beğeniyorum.bu konuyu bize bi örnekle anlattı.(aslında birçok örnekle anlattı ama ben birini anlatim:)
benim dr un uzun süredir hastası olan bi bayan İstanbul a çok ünlü tüp bebek merkezlerinden birine gitmiş ve ikiz gebe kalmış.sonra aynı hastane de bebeklerden birinin kafasında bi anormallik var gibi denilmiş.Amniyosentez yapalım demişler.bayan benim dr u aramış destek amaçlı.benim dr kesin demiyorlarsa anormalliğe,yaptırma demiş.bayan İstanbul un 3 ünlü hast. de en gelişmiş ultrasonlara girmiş.Yaklaşık 2 bin lira harcamış. yine kesin bişey çıkmamış.bebeklerden birinin kafasında bi anormallik olabilir yazıyomuş.Ama bayana verilen raporun altında da ultrasonla anormalilerin yalnızca %50 si saptanabilir yazıyormuş.Gerçekten de yapılan çalışmalar bunu gösteriyor.sonuç olarak kafasında anomali beklenen bebek çok sağlıklı düyaya gelmiş ve diğer bebek kalbi delik doğmuş.
Ameliyat şekli olarak da genel anesteziye karar verdik.Hayırlısı artık.dualarınızı eksik etmeyin.a.s.

ben herhalde yanlis anlatmisim benim dedigim 3D veya 4D bunu aslinda tipen degil sevkine yapiyorsun yani muhayne degil anne karnina canli baglanti bebekleri dogmadan izlemek icin. saten hamileligin 5- 6 ayindan sonra yapila biliniyor ve sadece bebek görülüyor nasil gözünü acip kapatigini parmagini emdigini veya icerde benimkiler gibi itekledigini görüyorsun yani normal ultrasion gibi ic organlarini veya baska birsey görülmüyor aslinda tipen tamamiyla füzuli sadece gercekten sevkli. ben ücüz annesi olarak dogurmiyacagima göre yaptirmama deydi cünkü cok güzel bebeklerime hatira cekimi kalacak dvd olarak ücret olarakda 90 ytl verdim.

slm üçüz anneleri. öncelikle sizi tebrik ediyorum. Çok zor ve riskli bir yoldasınız yada tamamladınız. Hiç kolay değil tahmin edebiliyorum.
Üçüz hamile adayları bende sizin gibi üçüz anne adayıyım.
Çalışıyorum. İşim masa başında ve ağır değil.
sizce kaçıncı aya kadar çalışabilirim.

Açelya bence 7. aylara kadar çalışabilirsin.Ben gebelikten önce bırakmıştım işi ama evde tamgaz devam hala.Biraz da bünyesel bi durum.Bazı tek bebek taşıyanlar bile çok zorlanıyo.Vücudunun sesini dinleyip zamanla karar vermen en doğusu olur sanırım.
Üçüz gebeyim diye ilk aydan kendini hiçbişey yokken yatağa hapsedenlerde var.Bunu çok yanlış buluyorum.Biz diğer hamileler kadar spor falan yapamıyoruz, bi sakıncası varmı bilmiyorum ama ben hiç spor yapmadım.Bi ara eşimle yavaş tempolu yürüyüşler yaptık.Şimd evde yemek , temizlik falan yetiyo bana.Dikkat etmek yeterli bence.İnşallah hamileliğin güzel geçer canıma.s.

slm canım. senin resmini gördümde gayet iyi görünüyorsun 7. ayında eğer senin gibi olursa karnım çalışırım herhalde. iş yerimde çok rahatım çünkü.
sen kaç kilo ile başladın boyun ne kadar. bünyeye bakıyor dedin ya ondan sordum.maşallah inşallah sonunda kadar sağlıklı devam edersiniz canım.

Canım boyum 165, 65 kiloyla hamile kaldım ama lk aylar 63 e düştüm bulantılardan, sonra aldım yavaş yavaş.Şuanda 74 kiloyum.Herkes bana çok şişersin diyodu, birazda öyle bi yapım varmış ama hiç de öyle olmadı.ben de memnunum kilomdam.Önemli olan bebişleri iyi beslemek.tatlıyı normade çok severim ama ilk 5 ay hiç yemedim desem yeridir.şimdide yeni yeni yiyordum ki şekerim yüksek çıktı.Bu da çoğul gebeliklerde olabiliyor.beslenmene çok dikkat et.

açelyacım aramıza hoşgeldin canım ben doğuma kadar hep iş yaptım oturmadım desem yeri(ama çok bel ağrısı çekiyordum )malum 3 bebek taşımak kolay değil ama son aylarda uzun süre oturamıyordum evimde hep tv karşısında uzanıyordum istesende oturamıyorsun sen zaten o aylarda kendin farkedersin işine ara verirsin kaç aylık hamişsin?mehlika sende sağ tarafına yat sol tarafta kan akışını saglayan damarlar varmış sende bebişlerinde rahat eder ben hep sağ tarafa yatardım faydasınıda gördümerin bebişlerinin kilosuda iyiymiş maşallah allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin

Aynurcum sen de kayıptın.Afacanlar izin vermiyolar herhalde.Dediğini yapmaya çalışıyorum ama sürekli bi tarafa da yatamıyorum.Dayanmaya çalışıyorum.Artık kendimi doğuma çok yakın hissediyorum.Hapşursam karnım acıyo, eyvah doğuracam diyorum.
Bebişlere yeni isimler bulduk.Daha önce babalarımızın adını düşünüyoduk ama vazgeçtik.Erkekler Doğuhan ve Batıhan, kıza Asya düşünüyoruz.Sizce nasıl bu isimler?
Aynur seninkilerin isimleri ne canım? daha önc söylemişmiydn yoksa

Yok canım anladım ben.Ama baştan beri bana renklerden mi bilmiyorum tuhaf geliyodu 3d 4d.dr da bişi demeyince ben de istemedim.Şimdi aklım fikrim sezeryan da. ya aslında korkmuyo gibiyim ama acil bi durum olursa diye çok korkuyorum.delikafadulden

korkma anlatilinan kadar zor degil ben lokal anestezi yapdirdim yani belden asagi uyusturuyorlar cok memnun kaldim. ben aklima koymusdum ne olursa olsun ben dogduglarini görecem, gerci göremedim anca bir gün sonra gördüm,ama hemen resim cekip getirdiler, aglamalarini duydum ve beraber saydim her ciglikda derin bir oh cekiyordum buda bana yeti. allah seninde yardimcin olsun icini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…