mehlikacım bebişiniz hayırlı olsun bende hamileligim boyunca bir türlü anlayamadım 40 hafta 10 aylık oluyor işin ilginçi dr. tam bir cevap alamadım belki sen dr öğrenirsin kızlar bu arada tubaa ortalarda yok
Tmm Özlemcim sen de anlat bakarız hangisi uygun gelirse onu alırız.
saol canım bebişimiz çok tatlı ya hastaneden gelmek istemiyorum valla.Maşallah kuzucuğa
Hadi bakalim aynurun rekorunu kir delikafaduldenözlem ben burdayım canım çok şükür iyiyim.arabaları inceledim. çok saol ilgilendiğin için, küçük bebeyle iletişime geçicez.benim internet yoktu, bi aksaklık oldu.şimdide zorla girdim.
Tuba doğum falan mı yaptı yoksa, ben de onu çok merak ediyorum.inşallah aksilik gelmemiştir başına.
Aynur canım, daha kötü resimlerim var demişsin.onlarıda ekle göreyim.(ayrıca resimlerin hiç de kötü değil) ben de o hale gelicem ya merak ediyorum. Ayrıca bugün 29+1 haftalık olduk, kızlar sizce daha devam edebilir miyim?biraz daha dayansam çok ii olacak.
Ya kızlar hiç uyuyamıyorum.1 gün uyursam 3 gün uyku yok.bugün kontrol vardı.bebişlerim 1450 gr olmuş ikisi, ama bitanesi 1050 de kalmış.biraz canım sıkıldı ama sağlıkları yerinde olduktan sonra hiç önemli değil.
Aynurcum iyi dileklerin için saol canım.dayanmak için elimden geleni yapıcam.İnşallah doğum hem ben hemde bebekler açısından en iyi zamanda gerçekleşir.
Özlemcim, bugün ultrason çeşitleri hakkında resmen ders verdi dr um. Canım renkli dopler in benim için gerekli olmadığını anladım.zaten dr uma çok fazla güveniyorum ve çok beğeniyorum.bu konuyu bize bi örnekle anlattı.(aslında birçok örnekle anlattı ama ben birini anlatim:)
benim dr un uzun süredir hastası olan bi bayan İstanbul a çok ünlü tüp bebek merkezlerinden birine gitmiş ve ikiz gebe kalmış.sonra aynı hastane de bebeklerden birinin kafasında bi anormallik var gibi denilmiş.Amniyosentez yapalım demişler.bayan benim dr u aramış destek amaçlı.benim dr kesin demiyorlarsa anormalliğe,yaptırma demiş.bayan İstanbul un 3 ünlü hast. de en gelişmiş ultrasonlara girmiş.Yaklaşık 2 bin lira harcamış. yine kesin bişey çıkmamış.bebeklerden birinin kafasında bi anormallik olabilir yazıyomuş.Ama bayana verilen raporun altında da ultrasonla anormalilerin yalnızca %50 si saptanabilir yazıyormuş.Gerçekten de yapılan çalışmalar bunu gösteriyor.sonuç olarak kafasında anomali beklenen bebek çok sağlıklı düyaya gelmiş ve diğer bebek kalbi delik doğmuş.
Ameliyat şekli olarak da genel anesteziye karar verdik.Hayırlısı artık.dualarınızı eksik etmeyin.a.s.
slm canım. senin resmini gördümde gayet iyi görünüyorsun 7. ayında eğer senin gibi olursa karnım çalışırım herhalde. iş yerimde çok rahatım çünkü.Açelya bence 7. aylara kadar çalışabilirsin.Ben gebelikten önce bırakmıştım işi ama evde tamgaz devam hala.Biraz da bünyesel bi durum.Bazı tek bebek taşıyanlar bile çok zorlanıyo.Vücudunun sesini dinleyip zamanla karar vermen en doğusu olur sanırım.
Üçüz gebeyim diye ilk aydan kendini hiçbişey yokken yatağa hapsedenlerde var.Bunu çok yanlış buluyorum.Biz diğer hamileler kadar spor falan yapamıyoruz, bi sakıncası varmı bilmiyorum ama ben hiç spor yapmadım.Bi ara eşimle yavaş tempolu yürüyüşler yaptık.Şimd evde yemek , temizlik falan yetiyo bana.Dikkat etmek yeterli bence.İnşallah hamileliğin güzel geçer canıma.s.
ben herhalde yanlis anlatmisim benim dedigim 3D veya 4D bunu aslinda tipen degil sevkine yapiyorsun yani muhayne degil anne karnina canli baglanti bebekleri dogmadan izlemek icin. saten hamileligin 5- 6 ayindan sonra yapila biliniyor ve sadece bebek görülüyor nasil gözünü acip kapatigini parmagini emdigini veya icerde benimkiler gibi itekledigini görüyorsun yani normal ultrasion gibi ic organlarini veya baska birsey görülmüyor aslinda tipen tamamiyla füzuli sadece gercekten sevkli. ben ücüz annesi olarak dogurmiyacagima göre yaptirmama deydi cünkü cok güzel bebeklerime hatira cekimi kalacak dvd olarak ücret olarakda 90 ytl verdim.
Yok canım anladım ben.Ama baştan beri bana renklerden mi bilmiyorum tuhaf geliyodu 3d 4d.dr da bişi demeyince ben de istemedim.Şimdi aklım fikrim sezeryan da. ya aslında korkmuyo gibiyim ama acil bi durum olursa diye çok korkuyorum.delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?