z Anneleri biz de burada bulualm

ense ölcümü özel ultrasionla yapiliyor bununla yas ve bazi dr.larda kantalili bir formüle risikosu hesaplaniyor eger yüksek cikarsa su aldirilmasi tafsiye ediliyor. yani kesin kani degil sade bir risiko ön tanisi

bendede yapildi ense ölcümü yapilirken dr ayni samanda diger organlarada bakti.

3d veya 4d yapdirmani tafsiye ederim bebisleri canli canli görünce insana yeniden bir güc geliyor
ben yapdirdim ve dvd kayit edirdim ve sanedersem bebislerim rasis olmadi biri misilmisil uyuyordu digeri parmagini emiyordu ve kizim gözlerini kirpistiriyor göbek bagini yerinden sökmeye calisiyordu kaydirigubbakcemile3

bendede var ücdane cüce

Bu bahsettikleriniz kaçıncı ayda oluyor veya hafta işte çok merak ettimmirmirmirmir

Bu bahsettikleriniz kaçıncı ayda oluyor veya hafta işte çok merak ettimmirmirmirmir

20 haftadan sonra yapila biliniyor tah 32 haftaya kadar ondan sonrada yapila bilinir ama bebisler büyük oldugu icin tüm olarak görüntülene miyor.

iyi bir ani yakalarsan yüz hatlari bile beli oluyor bende bukadar beklememisdim ama mest oldum :sm_cool:

kızlar ben 47 kiloda ve 1 54 boydayım üçüz taşımak minyonluğa bakmıyor metabolizmaya bakıyor özlemci şu bahsettiğin kitabı (her çocuk uyumayı öğrenebilir) bulamadım internette aradım sen nerden aldın kızlar ben burdayım bebişlerden fırsat bulamıyorum bazen.mehlika fotoların çok gzl bende daha ne fotolar var görseniz korkarsınız özlem doğumdan sonra ne kadar küçülmüşün cnm

Özlem arka arkaya olan bebek arabasını ben de çok beğendim.İnternette var onlardan buldum.kendi koltukları mı çıkartılabiliyor, yani evde koltuklar anakucağı gibi kullanılabiliyor mu? eğer öyleyse çok kullanışlıdır kesin. Almanya da yok mu canım? orda yakınlarımız var getirtebilirdik

Mehlika'cim Almanya'da o arabalardan var, baska türlüsüde var yani 2 si sana 1i öbür ikisine bakan da var. Aslinda akrabalarina baktirabilirsin. Aslinda googlede ararken DRILLINGSWAGEN yazarsan sende görebilirsin. Sana link göndermiyorum cünkü buradan link göndermek yasakmi bilmiyorum. 1400 euro veya daha pahallilar. ben benim icin erken oldugu icin daha tam olarak bakmadim. ama istersen senin icin inceleme yapabilirim?

bende 46 kg ve 155cm yim bence minyon olmanin hic faktörü yok. ben tesadüfen bebislerimi gezdirirken baska ücüz annesiyle tanistim onun cocuklari 39 yasindaymis anca 1.50 boyunda ve 37 haftaya kadar dayanmis kadin dedi benim samanimda tip gelimemisti küvesde yasama sansida azdi bende mecburdum dayanmaya ve son saman enimle boyum ayni olmusdu. annelik gücü sonsuzdur.
ben kitabi istanbuldan aldim, yok ya kücülmedim delikafadulden saten topu topu okadardim resim yaniltmis laelaelaelaelae

ordada var normal besik koltugu var ve onlar cikiyor yerine annakucagi takiliyor tabiki evdede kulana bilirsin.

bize maliyeti 1800 eur buldu akili kafam yüzünden:roflol: yaklasik 200eur istanbula getirme parasi verdim sonrada topladim almanyaya getirdim.
diyer arabaya 1480 eur verdim allahdan onu geldim burdan aldim.

o ikisi bir yone teki karsisina gelenler insan ölüsü gibi yerinden oynamiyor tavsiye etmem

kizlar valla size hayranim benimde 7 aylik ikizlerim var bende tek bakiyorum ama bazen kafama huni takip dolasasim geliyor sizin isiniz benden zor Allah kolaylik versin size.

kizlar valla size hayranim benimde 7 aylik ikizlerim var bende tek bakiyorum ama bazen kafama huni takip dolasasim geliyor sizin isiniz benden zor Allah kolaylik versin size.

tak kardesim.bize ikiz ücüz annelerine hersey serbes delikafadulden
ben kafama yemek yedirirken neler takmiyorumki agizlarini acmalari icin.

ücüzlerim oldugundan beri kimse kusuruma bakmiyor sinirlensem kizsam hata cokdan beri söylemek istediklerimi söylesem kimse krilmiyor bak avantaslari bile var
herkes vah savali kadin ne yapsin kolay degil diyor.
o be dünya varmis yilarca biriktirdigimi söyleye bilirim kayinvaldemenaniknanik görümcemenaniknanik ve kimlere kimler .......:sm_cool:

oh be birtek ben deilmisim yani sevindim.bende bir anormallik var diye dusunuyordum.gun sayiyorum 2.5 ay sonra tatile turkiyeye gelicem aticam cocuklari bizimkilerin basina gezicem valla bol bol.Ben de biraz once cocuklara ankara havasi oyun oynuyordum sirf mutlu olsun vizirdanmasinlar diye cunku benim kucuk kecilerim yaklasik 5 saat disarda dolanip butun millete gulucuk daitirken eve gelince basladilar huysuzluga alisverisi bende seviyorumda benim bebeler asti bu konuyu tam gezginci yaptik cocuklari.

Canım araştırırsan çok sevinirim. sen Almanyada mısın Ben Özlem in fotolardaki arka arkaya olan modeli çok beğendim.Peg perego triple. Ama değişik modelleri var. Üstü açık olanları beğenmiyorum.Türkiye de de öyle bir model var, çok kötü bence. Bide siteler ingilizce.benim yabancı dil çok az.hem yabancı bi siteden kredi kartıyla alışveriş pek doğru olmaz diye düşündük.Sen araştırırsan canım ben o akrabalara aldırtırım.
Ama bişeyi tam olarak anlamadım.Bu arabaların üstü çıkarılıp evde de kullanılabiliyor mu?
Ben ayrıca anakucağı alamam, o şekilde çok pahalı olur.
bu arada sen ne durumdasın canım? herşey yolunda mı?

Kızlar bugece saat 03:00 da abimin boncuk gibi bir oğlu oldu. Bütün gece gelinimizin yanındaydım.Maşallah gece 12 de hastaneye geldi 3 de bebişimiz doğdu. Normal doğumun ne kadar harika bişey olduğuna tanık oldum. Doğumdan sonra annişin bizden hiçbir farkı yoktu. Allahıma çok şükür ebeler ve dr çok ilgiliydi (Dr umuz aynı kişi zaten). Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Darısı başımıza.:teytey:

Bişey soracam ya ben 28+5 haftalığım.Kaç aylık hamile olduğumu soruyo millet söyleyemiyorum. Bu ay hesabını bien var mı?

Rüzgarım beni çok güldürdün.Şu huni den bende aldırsam mı bitane.Hazır bulunsundelikafadulden Allahım sana da kolaylık versin canım.

Rüzgarım beni çok güldürdün.Şu huni den bende aldırsam mı bitane.Hazır bulunsundelikafadulden Allahım sana da kolaylık versin canım.

al al hata birde genis derin cekmeceli dolab al icinede bir minder delikafadulden cok bagirdimi ac cekmeceyi koy icine kapa cekmeceyi akustigi bastiriyor, karanlik icinede bosluklardan los isik vuruyor anne karnini hatirlatiyor.

birde gözün aydin bebisiniz olmus.
darisi tüm bekleyenlerin basina :ecrin_bebek:

ben sana arabanin resimlerini koyacagim. ve ayrintili anlatacam
akrabalarinin alabilecegi almanyada birde makaza adi verecem gidib ordan sorsunlar

Tmm Özlemcim sen de anlat bakarız hangisi uygun gelirse onu alırız.
saol canım bebişimiz çok tatlı ya hastaneden gelmek istemiyorum valla.Maşallah kuzucuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…