Kizlar benim 2 hafta sonra ense ölcümüne gitmem gerekiyor, aranizda bunu yaptiran oldumu? Cikan hangi deger hangi anlama geliyor? Birde ense ölcümü nasil yapiliyor? Hangi hastaliklar cikiyor yani sadece downsyndrommu? biz eger ense ölcümünde bir terslik olursa o zaman keseden su aldirip öyle kararimizi verecegiz yoksa keseden su aldirmiyacagiz cünkü su aldirmanin rizikolari var. Insallah bir terslik olmaz, ücüzlerin kalp atislarini gördükten sonra onlarin herhangi birinden ayrilmak bana cok zor gözüküyor.
canım biz öyle su falan aldırmadık.biz renkli ultrasona bile girmedik.o üçlü beşli testlerden de yaptırmadık.gelişimleri düzenli olarak kontrol ediliyo. Ben bebişlerimi rahatsız edicek hiçbişi istemedim, dr umda benimle aynı fikirde zaten. Dr umuzu çok seviyoruz ve çok güveniyoruz.Dr unuzu benimsiyorsanız herşeyi ona bırakın, ama tabi kafanıza takılan herşeyi paylaşın.ben bazan 1 saat kalıyorum odasında.sanki adamcağızı sınav yapıyorum:)
arkadalar merhaba
hepınıze kkolaylıklar dılıyorum oncelıkle
benım bebegım yok ama yınede okudum sayfaların tumune yakınını
aynır arkadasımız eklemıs resımlerını maasallah dıye dıye baktım cok sekerler ya
baska ucuz bebegı olan yokmu ekleselerde gorsek
Allah yardımcınız olsun
3d veya 4d yapdirmani tafsiye ederim bebisleri canli canli görünce insana yeniden bir güc geliyor
ben yapdirdim ve dvd kayit edirdim ve sanedersem bebislerim rasis olmadi biri misilmisil uyuyordu digeri parmagini emiyordu ve kizim gözlerini kirpistiriyor göbek bagini yerinden sökmeye calisiyordu kaydirigubbakcemile3
Bu bahsettikleriniz kaçıncı ayda oluyor veya hafta işte çok merak ettimmirmirmirmir
Özlem arka arkaya olan bebek arabasını ben de çok beğendim.İnternette var onlardan buldum.kendi koltukları mı çıkartılabiliyor, yani evde koltuklar anakucağı gibi kullanılabiliyor mu? eğer öyleyse çok kullanışlıdır kesin. Almanya da yok mu canım? orda yakınlarımız var getirtebilirdik
kızlar ben 47 kiloda ve 1 54 boydayım üçüz taşımak minyonluğa bakmıyor metabolizmaya bakıyor özlemci şu bahsettiğin kitabı (her çocuk uyumayı öğrenebilir) bulamadım internette aradım sen nerden aldın kızlar ben burdayım bebişlerden fırsat bulamıyorum bazen.mehlika fotoların çok gzl bende daha ne fotolar var görseniz korkarsınız özlem doğumdan sonra ne kadar küçülmüşün cnm
ordada var normal besik koltugu var ve onlar cikiyor yerine annakucagi takiliyor tabiki evdede kulana bilirsin.Özlem arka arkaya olan bebek arabasını ben de çok beğendim.İnternette var onlardan buldum.kendi koltukları mı çıkartılabiliyor, yani evde koltuklar anakucağı gibi kullanılabiliyor mu? eğer öyleyse çok kullanışlıdır kesin. Almanya da yok mu canım? orda yakınlarımız var getirtebilirdik
Mehlika'cim Almanya'da o arabalardan var, baska türlüsüde var yani 2 si sana 1i öbür ikisine bakan da var. Aslinda akrabalarina baktirabilirsin. Aslinda googlede ararken DRILLINGSWAGEN yazarsan sende görebilirsin. Sana link göndermiyorum cünkü buradan link göndermek yasakmi bilmiyorum. 1400 euro veya daha pahallilar. ben benim icin erken oldugu icin daha tam olarak bakmadim. ama istersen senin icin inceleme yapabilirim?
kizlar valla size hayranim benimde 7 aylik ikizlerim var bende tek bakiyorum ama bazen kafama huni takip dolasasim geliyor sizin isiniz benden zor Allah kolaylik versin size.
Mehlika'cim Almanya'da o arabalardan var, baska türlüsüde var yani 2 si sana 1i öbür ikisine bakan da var. Aslinda akrabalarina baktirabilirsin. Aslinda googlede ararken DRILLINGSWAGEN yazarsan sende görebilirsin. Sana link göndermiyorum cünkü buradan link göndermek yasakmi bilmiyorum. 1400 euro veya daha pahallilar. ben benim icin erken oldugu icin daha tam olarak bakmadim. ama istersen senin icin inceleme yapabilirim?
kizlar valla size hayranim benimde 7 aylik ikizlerim var bende tek bakiyorum ama bazen kafama huni takip dolasasim geliyor sizin isiniz benden zor Allah kolaylik versin size.
Rüzgarım beni çok güldürdün.Şu huni den bende aldırsam mı bitane.Hazır bulunsundelikafadulden Allahım sana da kolaylık versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?