z Anneleri biz de burada bulualm

su ısım konusuna baskaları ne karısır bılmem...........anne cekıyo sıkıntıyı ısım keyfını baskaları............ne yapalım hayırlısı.............bakalım benımkıler ne olcak ınş şu ense olçumlerı ıyı ols ..............ıkı kız bı oğlan ıst yureğım ınşşşşşşşşşşşşşş

kızıma bir arkadaş isterim belki ama tek tek gelsinler ya zor olucak tabi ben hiç düşünmüyorum düşünsemde ağlamayn acıkmayan sı....mayan bebişler düşünüyom isim konusunda ben kaşındım annemleri ben zorladım sizce deyip durdum sonunda herkesin gönlüne göre oldu bende çok ısındım o isme birde prensesime bulsak

aminnnnnn
heyyyyyyyyyy üçüz anneleri nerdesiniz yaaaaaaa canımız sıkıldı kim ne yapıyor anlatsınnn

Valla kızlar isim konusu çok hassas gerçekten.Önemli olan çocuğun ismi taşıması.
Ya sıcaktan mayışıyoruz gerçekten,gerçi hava düne göre biraz serin burda,ama günler sanki geçmiyor.Eşim askerlikte bile bu kadar sıkıntı çekmemiştir,günlerin geçmesi anlamında :)

merhaba kızlar papatya senı gördüm bi merhaba diyeyım dedim senın bebeklerın cınsıyetı bellı oldumu merak ettım benım ikiside erkekmıs hayırlısından inşallah

isim konusunda bende çok kararsızım yaa erkek çoğunlukta bendede bakalım tam göstermiyorlar hele geçen hiç biir yerlerini göremedim el ayak gösterdiler resmen

ceylin=cennet kapısıymış
ecrin=allahın hediyesi demek
benim ikizlerim olsaydı adı belliydide nasip işte arkadaşım benden önce gebe kaldı kızına ceylin adını koydu benim hayaller suda tabi

ben erkek ismi olarak kıvanç,eymen,görkem,ahmet isimlerini çok seviyorum
kız ismi öykü masal,damla gökçe isimlerini seviyorum ama zor kara verdim erkeklere kızıma bulamadım hala

3 üz annesi olmak nasıl bir duygu kızlar...heleki karnınızdayken neler hisediyorsunuz...ben bu çoğul gebeliği çok merak ediyorum...ben birini zor doğurdum 29 haftada aldılar ...neyseki iyiyiz şuan 5,5 aylık oldu...aslında 3 aylık olacakdı..erken gelmek zorunda kaldı dünyaya...benı birde çoğulu düşünüyorum..hepinizin tedaviylemi oldu???ve neler hisediyorsunuz..ilk duydunuzda neler hisettiniz.korktunuzmu sevindinizmi...???

açelya canım az kaldı seninde maşaşll inşş bizlerde sen gibi 34 leri görürürzzzzzzzzzzzz
şu boncuğunuda takem :teytey:

sevgili bebeklik üçüz annesini henuz ben bilemycem ama zor oldugu kadarda bir o kadar tatlıdır hamilelik dönemi biraz sıkıntılı çünki senin bebiş de erkenciymiş ama sağlıklıymış ya ona dua edelim allah uzun ömür versin

inşallah canım Allahın izniyleee sizlerde sağlıkla gelirsiniz bu günlere inşallahhh.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…