z Anneleri biz de burada bulualm

hayırlı cumalar canlarım bebişlerimizle güzel bir gün diliyorum

BEBEKLıK üçüz hamilelik zor ama bir okadarda güzel hep diyorum etrafımı melekler sarmış gibi hissediyorum içerdeki yaramazlıkları bile beni mutlu ediyor aaa çıkınca mutlumu olurum asla :)
ben çoğul olucağını tahmin ettim tedavi ile olduğu için ama ikiz diye düşündüm iki alana biri bedavaymış hiç tereddütsüz korkmadan kabullendim aldırmakmı asla senin kuzunda yaramazmış hani rabbim sağlıklı uzun ömür versin

ınş çıkıncada mutlu olucaz ınş hayırlı saglıklı uslu akıllı evlatlar versın rabbım..............

Hayırlı cumalar....

yceylan sende hg bu zamana kadar neredeydin?? ALLAH kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inş ...

Bugun burnum kanadı kızlar hafiften normalde bazen burnumu silerken lekenirdi çok hafif ama bugun kan gelmesi korkuttu panik oldum ayy delikafadulden Allahtan devam etmedi ... bugunler bana geçmek bilmiyor sizede öylemi yaa

aneeee geldinizmi ay bende kendş kendime yazıyordum heee hoşgeldinizzzzz bak sefindirikkk oldumm heeee naniknanik

zemuszemus bende seni görünce o dediğinden oldum geçmiş olsun korkma canım ben burnum kanamayınca aaaaaaaaaaaaa diye şaşırıyom mesela tıka selpağı bak keyfine zaman saniye sanise artık benim için yıl gibi geliyor yaaa

kızlar 22. haftaya girdim bugün ama bebişlerimin hareketlerini hissetmiyorum daha siz kaçıncı haftada hissetmiştiniz

kızlar 22. haftaya girdim bugün ama bebişlerimin hareketlerini hissetmiyorum daha siz kaçıncı haftada hissetmiştiniz

elinlemi hissetmiyon yoksa kımıldatıklarınımı hissetmiyon öyleyse doktoruna söyle bence ben 14. haftada hissettim 19 dada elimle hissettim

canım hissetmen lazım aslında 18 19 20 21 arası hiissediliyor eli kulağındadır

pitoş ne bilem sizde bahsediyordunuz ama ben tırsağım yaa tırstım bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…