z Anneleri biz de burada bulualm

karnın çokmu büyük ceylan resmini eklermisin çekip üçüz ve ikiz göbüşleri resimleri var oraya bakalım bir karnınaa

:1shok: tipin sürekli böyle geziyorsundur sen pimpirik

ayyyyyyyyyyyyy yarın doktora gidiyom çok heyecanlıyım biri beni durdursunnnnnnnnnnn

hep ıkız gobuşu gorduk kızlar ucuz gobuşlerıde goerelımmmmmmmmmmm.................haydı meydan.........................fıstıklar haydı............onları yer buızım gobyuşler...................

elimle de hissedemiyorum, kıpırtılarını da dr a 10 gün önce sordum, 15 günwe kadar hissedersin dedi ama tık yokk

evet pitoş aynen öyle tipim kaydı zaten kayık geziyom işte hatta gezemiyom kabus gibiyim kafamçokkarıştı hava dün gece serindi süper uyudum ...ayaklarımda yanmadı..... yarınmı gidiyorsun git canım git görünce rahatlıyor insan bende hafta içi gidicem doktorum gelsin tatilden ...

gidince tekrar sor bence ceylancım peki sen hep yatıyormusun yani doktorun yat dedimi sana bide kilon ne kadar kilosu fazla olanlar geç hissediyormuş ondan sordum son sorum bebişlerin gramları ne kadar

senin göbüşün resmini gördüm nilcim, maaş..., Allah nazardan saklasın
aynı seninkiyle hemen hemen, ekliyim

48 kiloyla hamile kaldım pitoscum, şu an 61 kiloyum
14 temmuzda kontrolüm vardı işte, bebişler de 350 gr demişti dr

hep yat demedi, yatmaktan da çok sıkılıyorum ben yaa, hep evde olmaktan,
sen yatıyor musunuz sürekli canım

evet ceylan kanamam oldu ikikez yatıyorum ben hep artık oturamıyorumda bebişler çok canımı yakar oldu oturmayıda özledim yaa maşallah kuzularına gramlarıda iyi laf aramızda senin kızlar azcuk tembel sanki :)

Nil tatlım sıcakta etkiliyor demek seni uyumana sevindim yarın iğneyi sorucam doktora herşey yolundaysa bir hafta daha bekliyelimmi diyicem onunda riskleri var çünkü

turkbayragiArkadaşlar merhaba herkese.benim salı günü kasılmam olmuştu hastaneye gittim.ilk defa nst ye girdim.çok bir ağrı çıkmadı.nidilat verdiler serum taktılar.5 .6 saat sonra çıktım.kendi doktorum tatilde haftaya gidcem.günde 6 nidilat kullanıyorum.erken doğumu önlüyormuş.başka kullanan varmı.A:E:Olun.yeni arkadaşlar hoş geldiniz.fazla gezinmemenizi tavsiye ederim.a.s.

reyhan..merhaba canım..nidilat kullanmıyorum ama her hafta pruloton vurduruyorum..sen de vurduruyordun bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam ..sen celeston vurdurdunmu ..dr.un ne diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…