herkese selam 33+3 haftalık doğum yaptım üç tane oğlum oldu 2170, 2150 ve 1850 kilo doğdular bir hafta hastanede kaldık çok şükür hiç küveze girmediler direk yanıma verdiler şuan evimizdeyiz çok güzel bir duygu başta yadırgadım bunlar benim mi diye ama şimdi alıştım canlarım onlar benim sadece beslenme saatlerimiz biraz yorucu geçiyor oda normal artık darısı hepinizin başına allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
turkbayragiArkadaşlar merhaba herkese.benim salı günü kasılmam olmuştu hastaneye gittim.ilk defa nst ye girdim.çok bir ağrı çıkmadı.nidilat verdiler serum taktılar.5 .6 saat sonra çıktım.kendi doktorum tatilde haftaya gidcem.günde 6 nidilat kullanıyorum.erken doğumu önlüyormuş.başka kullanan varmı.A:E:Olun.yeni arkadaşlar hoş geldiniz.fazla gezinmemenizi tavsiye ederim.a.s.
senin göbüşün resmini gördüm nilcim, maaş..., Allah nazardan saklasın
aynı seninkiyle hemen hemen, ekliyim
turkbayragiArkadaşlar merhaba herkese.benim salı günü kasılmam olmuştu hastaneye gittim.ilk defa nst ye girdim.çok bir ağrı çıkmadı.nidilat verdiler serum taktılar.5 .6 saat sonra çıktım.kendi doktorum tatilde haftaya gidcem.günde 6 nidilat kullanıyorum.erken doğumu önlüyormuş.başka kullanan varmı.A:E:Olun.yeni arkadaşlar hoş geldiniz.fazla gezinmemenizi tavsiye ederim.a.s.
reyhan..merhaba canım..nidilat kullanmıyorum ama her hafta pruloton vurduruyorum..sen de vurduruyordun bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam ..sen celeston vurdurdunmu ..dr.un ne diyor...
herkese selam 33+3 haftalık doğum yaptım üç tane oğlum oldu 2170, 2150 ve 1850 kilo doğdular bir hafta hastanede kaldık çok şükür hiç küveze girmediler direk yanıma verdiler şuan evimizdeyiz çok güzel bir duygu başta yadırgadım bunlar benim mi diye ama şimdi alıştım canlarım onlar benim sadece beslenme saatlerimiz biraz yorucu geçiyor oda normal artık darısı hepinizin başına allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
öksürük şurubumu ????:bbo: ilk defa duydum :uhm: alaka kuramadım ya eminmisin ?
evet nil, öksürük şurubu kullanıyorum. bebeklerinin ciğer gelişimiyle ilgiliymiş.aşağıdaki linkte yazıyor canım.
SanalKlinik.net "Sağlıklı Kadının Portalı"
kayra canım bende ünv hastanesinde takipteyim tedavimim başka bir ilede başka bir ünv hastanesinde yaptırmştım takibimide mecburen oturduğum yerde yatırıyorum ilk haftalar bizimde çok beynimizi meşgul etti bu kuvez olayları burda özel bir hastane var fakat çok pahalı anlaşmamz da yok ben mecburen ünv hastanesine gidiyorum orda çok iyi araştırıp iyi bir doktor bulmak lazım ünv git deriz en azındna kuvez olayı yani doğum için de sadece orayı secebilirsin takibini orda yaptırabilirsiin ama doktorunun sizi tanıması önemli değilmi ben şimdiden doktorumu tembihliyom doğumumda siz olun diye zaten zor buldum :)
aaa ceylan bakıcam şimdi nasıl birşeymiş ya okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?