z Anneleri biz de burada bulualm

herkese selam 33+3 haftalık doğum yaptım üç tane oğlum oldu 2170, 2150 ve 1850 kilo doğdular bir hafta hastanede kaldık çok şükür hiç küveze girmediler direk yanıma verdiler şuan evimizdeyiz çok güzel bir duygu başta yadırgadım bunlar benim mi diye ama şimdi alıştım canlarım onlar benim sadece beslenme saatlerimiz biraz yorucu geçiyor oda normal artık darısı hepinizin başına allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Allah uzun ömürler versin sık sık uğra canım tecrübelerinize ihtiyayacımız var birde resim eklermisiniz üçüz reismlerini görmek moral motivasyon oluyor kaydirigubbakcemile3

slm canım iyi olmana sevindim :1rolleyes: o dediğin nidilat duydum ben kullanmıyorum şimdilik nsty girdiğimde kasılma çıkmadı bende belki çıksaydı alırdım :1rolleyes:

senin göbüşün resmini gördüm nilcim, maaş..., Allah nazardan saklasın
aynı seninkiyle hemen hemen, ekliyim

Sağol canım allah hepimizi saklasın a.s. şimdi daha çok büyüdü karnım :sinifsinif:
kızlar sizin fotolar nerde ayy :jeyyar: :jeyyar: :mymeka: :mymeka:

reyhan hoşgeldin özlettin kendini bu arada geçmiş olsun ben çok girdim nst ye serum yedim nidilat dediğin dil altı hapımı banada hastanedeyken vermişlerdi bebişlerin kaç grm oldu yazarsan sevinirim a.e .o

reyhan..merhaba canım..nidilat kullanmıyorum ama her hafta pruloton vurduruyorum..sen de vurduruyordun bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam ..sen celeston vurdurdunmu ..dr.un ne diyor...

maşallah tatlım sana hadi 35 . haftaya az kaldı inş allah yardımcın olsun a.s.

maşallah kuzularına canım ne güzel küvozede girmemişler inş bizde görürüz o günleri fırsat bulursan arada yaz olurmu size ihtiyacımız var :asigim:

Allah uzun ömürler versin, maaş. bebişlerine. Darısı bizim başımıza

kızlar öksürük şurubu kullanan var mı? dr sekrol diye öksürük şurubu verdi bana, bebeklerin gelişimi içinmiş, 2 şişe kullanacakmışım, 1 şişeyi bitirdim, 2. ye başladım.

topiğe birşey sorayım diye gidrdim ama ceylanın sorusu ilgimi çekti benimde ikinci hamileliğim ama hiç sekrol le ilgili böyle birşey duymadım....

kızlar ben eskişehirde oturuyorum. tam teşekküllü olmayan özel bir hastanede başlamıştım gebelik takibine. ama geçmişi ve diğer topiklerde sizlerin yazdıklarını okuyunca bunun ilk doğumum gibi kolay olmayacağını düşündüm. sonuçta ilk doğumum tekti. sezareyen sonra taburcu oldum. öyle küvez yeni doğan falan gerekmedi. yine özel bir hastaneydi ama orasıda öyle yenidoğan konusunda hem alet konusunda hemde hemşireler konusunda tecrübeli diyemem. zaten eskişehirde bu konuda sadece üniversite hastanesi uygundur sanırım. bu durumda ben takibime üniversite hastanesi doktorumla mı devam edeyim. yoksa çokta abartmayım bu doktor ve hastanede işimi görürmüki...

kayra canım bende ünv hastanesinde takipteyim tedavimim başka bir ilede başka bir ünv hastanesinde yaptırmştım takibimide mecburen oturduğum yerde yatırıyorum ilk haftalar bizimde çok beynimizi meşgul etti bu kuvez olayları burda özel bir hastane var fakat çok pahalı anlaşmamz da yok ben mecburen ünv hastanesine gidiyorum orda çok iyi araştırıp iyi bir doktor bulmak lazım ünv git deriz en azındna kuvez olayı yani doğum için de sadece orayı secebilirsin takibini orda yaptırabilirsiin ama doktorunun sizi tanıması önemli değilmi ben şimdiden doktorumu tembihliyom doğumumda siz olun diye zaten zor buldum :)

aaa ceylan bakıcam şimdi nasıl birşeymiş ya okuyayım

ünv. hastanesindeki doktor ilk doğumumu yapan doktor özel hastaneye gelmişti benim için. kendisi ünv. hastanesinde profösör ben bu defa çok masraflı olmasın diye başka doktor seçtim ama bu doktor okadar tecrübeli değil hastanede özel olmasına rağmen tam donanımlı değil. istanbuldada özel hastaneler var ama eskişehirdekiler onların yanında ssk gibi..... eskid doktorumu seçersem parayı alır biliyorum ama kendi girer.....diğeri para çok almaz ama hastanede yenidoğan aranmaz....en garantsisi üniversite hastanesi sanırım...

Son düzenleme:
kuvez olayını iyi araştırmak llazım canım .....

ceylan yazıyı okudum şimdi biiraz daha mantıklı geldi benim doktor 28 haftayı doldur demişti bakalım inş 28 haftadan mnce gelmezlerde sorun yaşamayız ama ciğer gelişimi konusunda 30 dan sonra gelişimini tamamlıyor demişti gerek kalmaz demişti ama son bir kez bakılır yine one göre karar verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…