z Anneleri biz de burada bulualm

Günaydın kızlar.Erkenciyim yine herzamanki gibi.yceylan hoşgeldin aramıza.Konya'dasın sanırım.Bende konyadayım.
Hastane konusunda dediğiniz gibi küvez olayı önemli kızlar.Tam teşekküllü olması lazım.
Uyuyorsunuz sanırım daha :)

iyim canım tşkler yok ya midem ağrıdı sabah bende merak ettim ama bişey bulamadım devam ederse artık doktora giderim acaba bebeklerden biri bir yerinimi dayadıki oda olabilir

günaydın kızlar bende sizin gibi kargalarla kahvaltısını edenlerdenim nasıl hamileysek şahsen heyecandanda uyuyamadım sanırım randevum 2 de siz ve bebişler nasıllar

kızlar küvoz konusu bencede çok önemli ve tecrübeli elemanlar allahtan burda var ve benim eskiden beri tanıdığım kendi doktorumun olduğu inş küveze gerek kalmaz bugünlerde çok stresliyim ben ya

nilcim geçmiş olsun tuvalete çıkabildinmi peki bazen oda mide ağrısı gibi oluyor bağırsaklarda sıkışıyor haliyle miden ağrıyınca yastığını yükselt ve ılık şekerli su iç bence çok faydası oluyor

pıtoscum ıyıyım ınş...........ama hala kahverengı lekelenmem oluyo bu normal dedı doktorum ama ıkı gundur sıvı seklınde gelıyo su gıbı az az bu tedırgın edıyo benı normalmı..............leke gıbı degıl...........su gunler bı gecse rahatlasam..............

günaydın kızlar sağol pitoşcum benimde aklıma ılık ballı su içmek geldi içtim rahatladım sonra geçti derken unuttum soğuk suyu diktiim gene başladıı :) ay delü kafam delikafadulden soğuk içmicem heralde

ayy canım gitgel doktoraa bende heycanla merak ettiim inş 1 kilodan falza olmuşlardıur büyümüşlerdir resimlerini al bizede göster ayyyy

mualllim o normal canım sıvı gelmesi az az gelir kokusuz biişey ama idrarda yanma olursa kokulu bir akıntı olursa kaşıntı olursa o zaman doktora gitmek lazım sadece

sagol canım..............ıdrarda yanmam yok ama alt tarafınmda hafıf kasıntı var..............sanıyorum progesteron fıtıl orayı nemlı yapıyo ya ben hassasım bu konuda kasıntı yapıyo havada sıcak............ama asırı degıl.............ınş ıyı olur hersey sagol canım

lmaz: sana artık soğuk su yok nil
inş bir kilo yada üzeri olmuşlardır biadahaki haftasonu götürcem eşim pc yi düzeltsinler ya bende resim eklerim bol bol sinir oldum

el muallim akıntın çok ve yoğunsa dr söyle bence lekelenmelere takılma bazıları çok uzun süre yaşıyor bunu bol bol dinlen sen

ben gidiyorum kızlar yemek falan derken saat iki olur dua edin olurmu nedense içim bir garip şahsen herzaman böyleyim ama olsun öpüyorum sizi

arkadaşlar merhaba herkesin iyi olmasına sevindim ben allaha çok şükür bir problem olmadan dün ankaraya geldim dün çorumda kontrolumuz vardı bebişerimiz ii çok şükür ama benim rahim boyu dikişlere kadar kısalmış doktor iyiki dikişleri atmışız dikişler tutuyor dedi kızlar dikiş muhakkak attırın benim rahim boyu çok iyiydi birden kısaldı ne olcağı belli olmuyor burdada salı günü yeni doktorumuza başlıycaz bakalım o ne diyecek kızlar birbirimize dua edelim dayanırız inşallah doktor 2-3 hafta daha dayanırsın dedi ama inşallah

edikacım iyi olmanıza sevindim şükür sağsalim vardınız ay canım dayanırsın sen inş Allahın izniyle bu rahim boyu işini bende ciddiye almaya başladım artık dikkat etmek lazım iyice artık ayakta kalmamak lazım en azından baskı yapmasın ALLah sana güç kuvvet versin iyi haberlerini bekliyoruz ....

pitoşşşş nerdesin canım oyyy bize bilgiverecektin haniii :)) biz burda çocuklarlaa merakta kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…