z Anneleri biz de burada bulualm

iyiakşamlar kızlar geç yazdım kusura bakmayın hem yoruldum hemde yüklenen şekere sanırım midemi çok fena yaptı hala yanıyor ama tadı kötü değil rahat olun kan uyuşmazlığı testi kan sayımı ve idrar tahlili istedi hepsinin sonuçlarını pzrtesi alıcam rahim boyu iyi dedi oyüzden bir hafta daha bekliycez iğne için bende öyle istiyordum içim rahatladı bebişlerim kocaman olmuş teyzeleri maşallah 1100 civarı olmuşlar botylarıda 34 36 cm kdar artık kimin neresi belli değildi ama şükür rahatladı içim hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

maşallah maşallahhhhhhhhhhhhh süper bir haber bir haftada iyice fark atacaklar senin kuzular

sen böyle güzel haber verdin benimde içim rahatladı inan :asigim:

evet daha ıyıyım sagol canım..........ama canım bu kez hıç bısey ıstemıyooo...............zorla yıyotum...........kahverengı akıntı ve lekem devam edyıyo bı gecse............bakalım ınş hersey ıyı olur............bı tanıdığımın gelını ıkı gın once doğum yaptı.............üçüz................sekız aylık doğdular...........cıgerlerı ıyı gelışmemış kuvezdeler ama ıyıye gıdıyolarmış..............bıray kalacaklarmıçş............ıkı kılonun baya altuında doğmuşlar...............ama anne buşeuy yemıyomuş............ama hergun gezıyodu masallahı vardı gecen pıknıklere gıtmış enson gezmeye gıdınce fenalasmış ıkı hafta daha sabretseymış daha ıyı olacakmış.............ıkıncı cıger gelıştırıcıyı yapamamınş bu yuzden..............ama saglıklrı ıyı bebışlerın dıyolar...........anne eve gelmış..........rabbım hepımıze guzel gunler versın canım...............kucagımıza kuvezsız alalım ısterım ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım inş atlatacaksın sende bu günleri inşşşş...

diğer yeni doğanlarada Allah uzunnnnn ömürler versin o hatun bayaa cesaretliymiş valla ciğer geliştirici iğne zamanları gelse yediğimizde bi rahatlıycaz yanii erken doğum yanında bebekle ilgili çıkabilecek sorunlar korkutuyor inş bizimkiler erken gelmez aslında o 8 ay dayanabilmiş güzel birşey inş bizlerde 8 aya gelebiriz....

hoşbulduk papatya.
hangi dr a gidiyorsun sen?

meraba arkadaşlar umarım herkes iyidir ben iyiyim çok şükür bebişlerde iyi merakla salı günkü yeni doktorumuzla tanışmayı bekliyoruz.

mrb canım seninde iyi olmana sevindik bir kaç sorum var canım bebişlerin en son kaç kiloydu kaçıncı haftada birde ciğer geliştirici iğne yedinmi ??

ateşim yükseldi 39 nerdeyse ....başım dönüyor. ne oluyor anlamıyorum. böyle olan varmı aranızda kızlar. ikinci hamileliğim ama hiç başıma gelmemişti.

Canim benimde ikizlerime hamileyken test yapmadan once boyle atsim cikardi cok halsizlesirdim sonra birden eski halime donerdim.aksam erken uyur sabahta cin bibi 5 te uayniyordum baslarda.Zaten hemen anladim hamile oldugumu adetime 3 gun kala test yaptim ve hamile oldugum kesinlesmiti.Cogul gebelikler daha zor bir hamilelik oluyor sanirim.Ne zaman bulantilar kusmalar basladi birdaha eski halime donememistim

Günaydın kızlar.Nasılsınız bakalım,bizim için yeni bir hafta daha başladı.ınş. hepimiz bu haftayıda güzel geçiririz.
Yceylan ben başkent hastanesine gidiyorum,sen nereye gidiyorsun?

merhaba paptya nasılsın başkentte hangı doktora gidiyorsun emel hanım mı bende nacıye hanıma gidiyorum anıt hastanesı süper bi doktor gercekten çok ilgili 10 15 dk ilgilenıyo aklımıza takılan sorabılecegımız soruları bile kendıne sormadan tek tek söylüyo

canım senın bebışler kızmıs maaşallah allah kucagınada almayı nasıp etsın paptyacım bu arada tekmelerı hissetmeye basladın mı canım ben yaklasık 2 haftadır hissediyom çok güzel bi duyguymuş

günaydın kızlar iyi haftalar ayrıca

penses cim ppaatya cım size soruyum ben ankaradayım ama ailem konya da orda doğum yapmamı istiyorlar ama açıkçası cesaret edememiştim yeni doğan ünitesi güzel olan bi hastane varmıdır diye anıt hastanesinde sanmıyorum yoktur gibi ama başkentte iyimidir siz oralardamı yapacaksınız canlarım

ateşim yükseldi 39 nerdeyse ....başım dönüyor. ne oluyor anlamıyorum. böyle olan varmı aranızda kızlar. ikinci hamileliğim ama hiç başıma gelmemişti.

kayra geçmiş olsun ateş olalyı vucudun herhangi bir enfeksiyon ile savaşabiilir yada üşüttün bu yazx gününde inş en kısa zamanda düzelirsin

günaydınn herkeseeeeeeee.....................a.s.

Merhaba penses.Evet başkentte emel hanıma gidiyorum.Aslında ona yeni gidicem.Selçukluya gidiyordum ama yeni doğan ünitesi açısından başkente başlıcam.Başkent küvöz garantisi veriyormuş.Birde tıbbi techizat bakımından özel olarak başkent daha iyi gibi geldi bana.Ben hareketlerini daha tam anlamıyorum,artık yeni yeni başlar sanırım.
Pamukşeker tabiki ankara ile konya kıyaslanmaz ama illaki konya dersen burdada iyi drler var.Senin kararın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…