saolasın canım elbette vardır olmaz olurmu konyamda :1hug: hayırlısı artık sağlıcakla doğum yapalımda kısmet nerdeyse orda doğsunlar ..Merhaba penses.Evet başkentte emel hanıma gidiyorum.Aslında ona yeni gidicem.Selçukluya gidiyordum ama yeni doğan ünitesi açısından başkente başlıcam.Başkent küvöz garantisi veriyormuş.Birde tıbbi techizat bakımından özel olarak başkent daha iyi gibi geldi bana.Ben hareketlerini daha tam anlamıyorum,artık yeni yeni başlar sanırım.
Pamukşeker tabiki ankara ile konya kıyaslanmaz ama illaki konya dersen burdada iyi drler var.Senin kararın artık.
pamukseker arkadasım ben anıt hastanesıne sordum 2 tane kuvöz varmıs normal 40haftaya gırersen senın doğumun bu hastanede olur dedi doktorum eğer daha erken dogarsalar baska bı hastaneye sevk edıleceksın dendı bana bılmıyorum ya acıkcası bu konuda kafam bı karısık yanı.ben doktorumdan çok memnunum en meth edılen doktorlardan biri değiştirmeyi hiç düşünmüyorum suan bakalım hayırlısı
Günaydın kızlar.Nasılsınız bakalım,bizim için yeni bir hafta daha başladı.İnş. hepimiz bu haftayıda güzel geçiririz.
Yceylan ben başkent hastanesine gidiyorum,sen nereye gidiyorsun?
yceylan Ali acar mı yaptı tüp bebeğini? kaç yumurta oluştu? kaçı döllendi? kaçı kondu? kaçıncı denemendi? sebepsiz kısırlık mı? yoksa başka bir sorun mu vardı?
slm kızlar. ben de konyada oturuyorum ve üçüz annesiyim. forumun sürekli takipçisiydim ama int. bağlantımız kesildiği için giremiyorum sizleri de tanımıyorum henüz ama aynı sıkıntıları yaşamış ve şükürler olsun atlatmış biri olarak hemen bişeyler yazayım dedim. ben de başkent has. emel hanıma gidiyordum 32 hafta 5 günlük doğum yaptım. herşeyden çok memnun kaldım. hiç küvez sorunu yaşamadık. 3 küvez boş tutuluyordu zaten. yeni doğan yoğun bakım dr.ları ve hemşireleri de çok iyi hiç düşünmeyin. daha yazmak isterdim ama çıkmak zorundayım hoşçakalın.
Ben doktordan doktora ve pazardan pazara dışarı çıkıyorum..Ama artık gerçekten yoruluyorum..zaten bi kaç bişey yapsam oturuyorum hemen..onun dışında evde hep uzanır vaziyettteyim..30.hafttadan sonra daha bi halsiz hissetmeye başladım kendimi..eklemlerim ağrıyor..sıcaklar bi taraftan..karnımdan uyuyamıyorum..bir de sanki 1 haftadır alt tarafım ağrıyor..en son 27 hft..ölçtürmüştüm rahim boyunu..çarşamba randevum var tekrar..bi hatırlayayım bari..iyi bakın kendinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?