z Anneleri biz de burada bulualm

günaydınlarrrrrrrrrrrrr
benim çok agrılarım oluyo artık ya vajimde yürütmüyo resmen çok zorluk çekiyorum hamileleligimde aşagıda biraz onunda etkisi var allah yardımcımız olsun inşallah

pamukseker arkadasım ben anıt hastanesıne sordum 2 tane kuvöz varmıs normal 40haftaya gırersen senın doğumun bu hastanede olur dedi doktorum eğer daha erken dogarsalar baska bı hastaneye sevk edıleceksın dendı bana bılmıyorum ya acıkcası bu konuda kafam bı karısık yanı.ben doktorumdan çok memnunum en meth edılen doktorlardan biri değiştirmeyi hiç düşünmüyorum suan bakalım hayırlısı

saolasın canım elbette vardır olmaz olurmu konyamda :1hug: hayırlısı artık sağlıcakla doğum yapalımda kısmet nerdeyse orda doğsunlar ..

40 hafatlara gelebilir demişse dr çok güzel canım ya hiç 36 nın üzerinde düşünemedim açıkçası.. senin içinde hayırlısı 0lur inşallah dr nden memnun olman zaten en güzeli..

günaydın arkadaşlar nil canım ben ciğer geliştirici iğneyi 26. haftada sabah 2 akşam 2 vuruldum benim cuma günkü kontrolumde çorumdaki dr sadece birini ölçebildi kızımızı 1380 gr dedi bugün ankaradayız artık bugün 15:30 da yeni doktorumuzdan randevu aldık bakalım oo ne diyecek

Ben doktordan doktora ve pazardan pazara dışarı çıkıyorum..Ama artık gerçekten yoruluyorum..zaten bi kaç bişey yapsam oturuyorum hemen..onun dışında evde hep uzanır vaziyettteyim..30.hafttadan sonra daha bi halsiz hissetmeye başladım kendimi..eklemlerim ağrıyor..sıcaklar bi taraftan..karnımdan uyuyamıyorum..bir de sanki 1 haftadır alt tarafım ağrıyor..en son 27 hft..ölçtürmüştüm rahim boyunu..çarşamba randevum var tekrar..bi hatırlayayım bari..iyi bakın kendinize..

hadı seybay az kalmışşşşşşşşş ınşşşşşşşşş hersey çok guzel olacak.................ınşşşşşşşşşş rabbım hepımıze kolaylık versın................

Günaydın kızlar.Nasılsınız bakalım,bizim için yeni bir hafta daha başladı.İnş. hepimiz bu haftayıda güzel geçiririz.
Yceylan ben başkent hastanesine gidiyorum,sen nereye gidiyorsun?

mrb papatya. ben de Ali Acar a gidiyorum. tıp fakültesinin dr u. özel muayenesine gidiyorum.

bu arada kızlar artık bebişlerimin hareketlerini hissedebiliyorum...
çok güzel bişey yaaa.

yceylan Ali acar mı yaptı tüp bebeğini? kaç yumurta oluştu? kaçı döllendi? kaçı kondu? kaçıncı denemendi? sebepsiz kısırlık mı? yoksa başka bir sorun mu vardı?

yceylan Ali acar mı yaptı tüp bebeğini? kaç yumurta oluştu? kaçı döllendi? kaçı kondu? kaçıncı denemendi? sebepsiz kısırlık mı? yoksa başka bir sorun mu vardı?

evet aybala, ali acar yaptı. selçuklu hastanesinde. 12 yumurta toplandı, 7 si döllendi, 3 tanesi yerleşti. sperm sayısı düşüktü.

sen hangi dr a gidiyorsun? tüp bebek miydi senin de?

slm kızlar. ben de konyada oturuyorum ve üçüz annesiyim. forumun sürekli takipçisiydim ama int. bağlantımız kesildiği için giremiyorum sizleri de tanımıyorum henüz ama aynı sıkıntıları yaşamış ve şükürler olsun atlatmış biri olarak hemen bişeyler yazayım dedim. ben de başkent has. emel hanıma gidiyordum 32 hafta 5 günlük doğum yaptım. herşeyden çok memnun kaldım. hiç küvez sorunu yaşamadık. 3 küvez boş tutuluyordu zaten. yeni doğan yoğun bakım dr.ları ve hemşireleri de çok iyi hiç düşünmeyin. daha yazmak isterdim ama çıkmak zorundayım hoşçakalın.

mrb tuubay, 3 küvez senin için mi boş tutuluyordu?

selam canım senide uyku tutmamış iyi geceler seybay ....rahim boyunu her seferinde ultrasondanmo baktırıyorsun alttanmıııfisfisfis

evet artık yaklaştıkça heyecan basıyor...
ne olcak nasıl olcak....

ben 1 kez ölçtürdüm 27 hftlıkken...
alttan ölçüyor zaten..
çarşamba tekrar söyleyeceğim baksın bakalım..

bende merak etmeye başladım bu ölçüm olayını bende ölçüreyim barii

valla seybaycım artık geceler kabus biliyorum şimdi sen daha heycanlısın ama sevindiriciki güzel bir haftaya geldin inş bizlerde geliriiz bu haftalara

bende bugun aile hekimliğine gidip tansiyonumu ölçtürdüm öğleden sonraki tansiyonum düşük çıktı sabahta baktırcam bir nevi sevindim düşük çıkmasına inş böyle gider

günaydınnnnn ben iyiyim çok şükür diğer anneler heralde mışıl mışıl uyuyorlar sen nasılsınn ??

Sanırım uyuyorlar nil,biz nöbetciyiz :) .Bende iyiyim Allah'a çok şükür.Günlerin geçmesini bekliyoruz işte :) Nil sen isim konusunu düşündünmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…