z Anneleri biz de burada bulualm

günaydın kızlarrrrrrrrr evet sıcakta hiç uyunmuyo ya bunalıyoz resmen baygın baygın dolaşıyoz işte dün bebeişlerime aldıgım şeyleri yıkadım bi ütülenmesi kaldı daha alınacak eksiklerimiz var ama kıyafetleri degil büyük gereçler onlarıda alırsak tamamlanmış olacaz allahın izniyle

opuyorumnanaktan günaydın kızlar özledim seni ben azcık gezmelere gittimde :kedi: abime çaya gittim ordan ablama kalmaya gittim çok yakın ikiside ama birgece kalıp döndüm evime ben bir yerde kalmaya çok zorlanıyorum herkesin iyi olmasına sevindim

üçüz annelerı çok mu tenbel ya..............nırdesınız..............nasılsınız...................ınş herkes ıyıdır...............

kızlar amnıyo sentez yapmadınız dımı..................gerek duyulmadı sanırım ................çogullarda tehlıkelı galıba..............

canım çok sagol ıyıyım...............daha ıyıyım çok şukur ınş sıkıntısız gecer ................gecen bı tanıdığımın arkadası doktor............o dıyo ılla her bırıne yaptır yasın ılerde...............valla dedım bıldığım çogullara olmuyo.....................tutturdu ........ben duşunmuyorum dedım...........ınş hersey guzel gıder ınş...............

ınşlş haftaya ense olç yapılcak sorunsuz gecer ınş............beklı cınsıyetlerıde bellı olur..............

iyi günler.herkese geçmiş olsun ben edika nın eşiyim.sizi bilgilendirmek maksadı ile yazıyorum.dün rutin kontrol için doktorumuza gittik.orada nts denen bir makidan sancılarının başladığı tesbitine varıldı .bulunduğumuz yerden başka bir hastaneye acil olarak yönlendirildik.şimdi eşim sancılarının azalması için ilaç tedavisi görüyor.doktorlar sancıları durursa belki 2-3 hafta kadar daha dayanabilir dediler.fakat durmassa ona göre hareket edileceğini söylediler.bulunduğu yere refakatçilerin girmesi yasak 3 saatte bir arayıp bulunduğu odadaki doktorundan bilgi alabiliyoruz yanlızca ..yanlız şimdiki durumu dünküne göre iyiymiş inşallah daha da iyiye giderse normal odaya alıp yatıracaklarmış.inşallah sizlerinde dualarınızı bekliyoruz.rabbim sizlerinde yar ve yardımcısı olsun.eğer ben fırsat bulabilirsem tekrar yazarım.

canım birinde allah korusun bir sorun çıktı ne yapıcaz hepsinimi aldırcaz artık kaderde ne varsa dedim ben zaten tekte olsa o testi düşünmüyordum

haber verdiğiniz için teşekkürler inş sizin bebeklerinizin hakkında hayırlısı neyse onu yaşarsınız dualarımız sizinle allah yardımcınız olsun inş gelişmelerden haberdar edebilirsiniz

inşallah dayanır edika geçer sancıları.. rabbim yardımcınız olsun sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah..

selam kızlarrr ben hep burdayım sizler yoksunuz yaaa bi gidiyonuz gelmiyonuz heee süprizzzzz isim konusunda berk mete ege birinin başına kayınpederin ismi gelebilir ....üçüncü kesinleşmedi ama ben mert yiğit furkan isimlerini de çok seviyorum fakat yakınlarımızın olduğu için düşünmedik kız olsa elif nil de karar vermiştik yada.. eylül ..veya .. tuana ... düşündük sizede fikir olsun ...bencillik yapacam kızım olsun kendime benzetecem :roflol:
ama bu isimler henuz netleşmedi gerçekten de zormuş isim konusu ben herkese soruyorum kimse birşey söylemiyor

heee kızlar kız olursa nehir olucaktı ben yeğenimin ismini koydum nehir diye nehir ismide çok güzel

iyi günler eşinizede geçmiş olsun her an herşey olabiliyor herkes burda son aylarında süpriz yapabiliyor ama siz tehlikeli zamanı çok şükür atlattınız bundan sonrası bir şekilde kontrol altına alınabilir inşallah herşey yolunda gidecektir iyi haberlerinizi bekliyoruz bizede böyle bilgi verdiğiniz için ince düşüncenizden dolayı tşkler çünkü bizler gerçkten bir kardeş gibi acıları sevinçleri hissederek paylaşıyoruz Rabbim bu mübarek günlerde sizinde yardımcınız olsun (cümlemizin)....

pitoş kuzum senin sesin çıkmıyordu zatii demekkk çocuklarıda aldın gezmeye gittin oooo işimiz var senleee sen şimdiden başladın gezip tozmaya cocuklar doğsun evde bulamıycaz seni kaydirigubbakcemile3 iki dkkada ne güzel hayal kurdum dimii

el mualllim canım o dediğin işlem ikili üçlü testlerin sonucu riskli çıkarsa yapılır değilmi bizler rediksiyon gibi bir işlemi göze alamadık o işlem çok daha büyük risk içeriyor inş sorun olmaz sen meleklerine sağ salim kavuşursun zaten ultrasonda ense kalınlıklarında belli olur cinsiyet konusunda bilmiyorum tam kesinleşmez benimkiler kesinleşmedi ya henuz sizinde öyle olacak gibi ultrason günü benimkiler saklıyorlar heryerlerini kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…