z Anneleri biz de burada bulualm

kaydirigubbakcemile3 gittim ama sonrada pişman oldum nil niye gittim diye çok şükür sorun yaşamadım artık kırıp dizimi oturcam ben

caım bende gitmiyorum artık helede yolculuk yapmıyorum akrabalrımızın düğünleri var hiç birine gidemiyorum kaynım evlencek eşim tek gidecek ben gidemiorum iyikii annemler var yanımda yoksa napardık

ınş nılcım.............hersey ıyı gıderde rahat ederım ınş......................sızde cok gezmeyın hava sıcak...................valla bı doğsunlatr hergen dışardayımmmmmmmm ınşşşşşşşşşşşşşşşşş

EDıKA dilerim bebeklerin dayanır..erken gelmezler ...dr.lar gereken tedbiri alıyorlardır..güzel haberlerin olur inşallah bizlere..allaha emanet olun..

edika geçmiş olsun inşallah biran önce atlatırsın sıkıntınıda biraz daha dayanırsınız allahım hakkınızda hayırlısını versin inşallah allah emanet olun

reyhan yokkkk pitos versekkk zemuszemus
dr aradım şükür kan idrar kan uyuşmazlığı ve şeker tah olmuştu hepsi iyi çıkmış darısı başınıza

Pitos geçmiş olsun canım.Artık gün geçirmekten başka yapacak bişey kalmadı sana.Herşey yolunda maşallah.Hayırlısı ile alırız inş. kuzularımızı kucağımıza.

sağol papatyacım öyle valla beklemek çok heyecanlı ama daha gelmesin inş kuzularım
sen nasılsın k. validendemisin hala aşermelerin bitti dimi tamamen

merhaba kızlar edikacım geçmiş olsun..inşallah iyi haberlerini alırız...ben çok hastaydım bu hafta ağır bi grip geçiriyorum daha yeni gözüm açıldı...ama yazmasam da hergün okumaya çalışıyorum...moral oluyor sohbetleriniz...

Sağol pitos.Kayınvalidemdeyim daha.Daha doğrusu yazlık bahçedeyiz.Yazı burda çıkarırım artık.Sağolsun oda bakıyor zaten :) Aşermelerim geçti sayılır,ara sıra yokluyorlar yine ama eskiye göre çok çok iyiyim Allah'a şükür.

kaydirigubbakcemile2 ohhh keyfine bak tatlım yakın olsaydık bahçenize çaya gelirdim çok heveslendim valla

Valla canım daha öncede dedim,üçüzleri doğuralım,biraz ele avuca gelsinler beklerim hepinizi çaya.Bir keyif yaparız artık hep beraber hihoyyyt

:CüvCüv: burda yaklaşık 8 kişi falan varız belki daha fazla 8 kişi artı 24 bebe 32 kişi bide siz :1shok:
bidaha düşün istersen burdann teeee konyaya kadar gelende 3 5 gün kalmadan gitmez

:lepi:Olsun canım.Hiç önemli değil.Başımızın üstünde yeriniz var.Kaç kişi olursa olsun,ağırlarız.Yalnız gün sayısında anlaşmamız lazım CADIARZU

evet ya bı konya yapalım dımı......................ama gıdemeyız doğurmadan............ya kayra nerede.............üçüzler netleştımı acaba....................papatya bak anlatma oraları kurtulamazsın bızden...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…