z Anneleri biz de burada bulualm

kaydirigubbakcemile3 papatya olmaz ben geldimmi dinlenmeden keyfini çıkarmadan gitmem diyim sana en çokta nil kalmak ister pek düşkün rashatına bedavayada yemek buldumu sana taşınır

opuyorumnanaktanarkadaşlar herkese merhaba ben sizi bazen sessiz sessiz okuyup kapatıyorum.ilk işim bburayı açmak.fazla oturmuyorum .iyiyim çok şükür.doktorum geldi tatilden.cumtesi kontrolüm var.inş büyümüşlerdir kuzularım.ben normal 1kişininyediği kadar yiyebiliyorum.12 kilo aldım.günden güne çatlıyorum galiba.kaşınıyorum bide acaip geriliyorum.zeytin yağı kullanıyorum.kakao yağı bademden 4 kutu bitirdim.zeytin yağıda baya iyiyiymiş.önemli olan oranın nemli tutulması.iiii akşamlarzemuszemus

nehir tatlım geçmiş olsun inş birdaha tekrarlamaz .....

pitoş sevindim canım şeker çıkmamasına oh iyi bari bende yarın gidecem doktorumu aradım yarın gel didi bi bakayım benim bebişler kaç grm olmuşlar cinsiyetleri değişmişmii :roflol:

ne o konyayayamı gidiyoruz bana gezmek olsun varyaa uçarımm yani uçardım şimdi kanatlarım yetmiyorr ayyyyy taşıyamıyorum kendimii

kaydirigubbakcemile3 papatya olmaz ben geldimmi dinlenmeden keyfini çıkarmadan gitmem diyim sana en çokta nil kalmak ister pek düşkün rashatına bedavayada yemek buldumu sana taşınır

walla öyle çok düşkünüm kızlarrr hele şimdi alıştım herşey önüme geliyorrr ay ne rahattt :))

reyhan canım iyi olmana sevindim kaç gram oldular bebişlerr bu arada kakao ve zeytinyağı en güzeli bende kullanıorum canım çatlakları sorun etme ona bir sürü yöntem var kahve limon vs vs kürler var önemli olan sarkmasın göbeciğimiz kaydirigubbakcemile3

bu arada bende bu haftama geldim 15 kilo aldım ama sadece göbeğime birde burnum kocaman olduuu sizce çokmu kilo aldım acaba

Edikacım çok geçmiş olsun korkutma beni aynıyız bak 34 ü görmeden gelmek yok diye telkın veriyorum bebişlere dayanın bakalım.rabbim hepinize kolaylık versin inşallah.hastanede kalıyorum diyede canını sıkma canım.bebeklerimiz için dayanacaz az kaldı dayan canım.gözlem zltında daha iyi olur.belki doktor benide yatırabilir hiç canını sıkma canım.a.s.

maşallah iyilermiş şimdi biraz daha büyümüşlerdir inş iyi haberlerini bekliyoruzz

kızlar bende dün akşam dışarı çıkayım hava alayım dedim nerden dedim demez olaydım diyesi geliyor insanın arabamızın önüne motorskletli bir adam aniden çıkmazmı eşim aniden fren yapmak zorunda kaldı tabi bendeki korku ve paniği anlatamam bir ani fren yüzündün.... o an eşimi arabadan indirmemek için çok uğraştım ama adamdan hırsımı alamadım allh bildiği gibi yapsın beni bu halde ne psikolojiye sktu .... bugun doktora gidicem saat kaç oldu doğru dürüst uyuyamadım düşünceden...ALLAH HERKESı KAZADAN BELADAN KORUSUN....

Günaydın.Nil geçmiş olsun canım,kaza atlatmışınız.Allah beterinden saklasın.Bende birkaç kez bindim arabaya ama o kadar panikledimki sanki arabayı eşim değilde ben kullanıyorum,o kadar rahatsız oldum.Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Doktordan gelince yaz mutlaka.

günaydınlarrrrrrrrr
bugün muaynemiz var kızlar ama ne zaman gidecez bilmiyorum saat olarak yani randevu alıcaz daha herşey yolundadır inşallah

reyhancım maşallah kuzularına gramları aynı gidiyor demek bizim
nil balım geçmiş olsun ya korkuyoz ya hep bizi bulur benimde dün karnıma arı kondu apartmanı ayağı kaldırdım kuzularımı ısırcak diye rabbim kazadan beladan korusun herkesigüzel haberlerle dön inş

LOTUS ıNŞ CıMCıMELER ıYıDıR BıZı MERAKTA BIRAKMA
el muallim günaydın nasılsın tatlım ben edikayı çok merak ediyorum eşi haber verse keşke

selam aynurcum hg tatil bittimi canım bitmediysede keyfini çıkar üç tane tosuncukla ...

kızlar tşk ederim doktordan geliyorum valla heralde üçüde erkek benim bebeler ama kafaları aşadaydı üçünündü endişelendim doktorlar pek önemsemediler hani ciddi olsaydı uyarırlardı değilmi
birde şeker ölçümü yaptırdım 50 lik çokta iğrenç gelmedi 5 dk da içtim 1 saat bekledim sonra diğer tahlillerimle birlikte verdim yarın alıcam ama cuma günü giderim doktora bebişlerimi net göremedim birbirlerine girmiş gibilerdi kafa kafaya vermişler artık sıkışıyorlar galiba

kızlar kiloları 697 686 773 haftaları da aynı haftadayız biri ilerde sadece hafta olarak sizce bu haftadaki kiloları nasıl

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. iki gün hastanede yatıp geldim. ateşim susuz kalmaktanmış. 13 tane serum yedim. ateşimide kontrol altına aldılar. şükür iyiyim. bebişlerimin kap atışlarınıda duydum. ama doktorlar birini alalım diye ısrar ettiler. izin vermedim. üçüz zor diyorlar. gebelik tehlikeye girer hepsini kaybedersin taşıyamazsın diyorlar. iki hafta sonra tekrar kontrole çağırdılar. sizler nasılsınız bu aradaaa.... doğurmadı kimse dimiiii.

nılcım masallah kıloları gayet ıyı...........ınşşşşş hersey gıuzel olacak................
kayracım gozun aydın bebuışler burdayız demış..........benım doktorda alalım dıyo ben yok dedım ınş haftaya ense olç ıyıu cıkarda sorun olmaz bı şey.........ınş beraber ılerlerız..............bıyrdakıler bızım ıumudumuz............ınş once onlar hayırla doğursıun sonra bız......................
aynurcum bebışler nasıl............bakmak zormu...........

geçmiş olsun kayra .... tabi yaz bol bol sıvı tuketmek gerek hem vucut hemde bebekler için ...

rediksiyona karar vermek çok zor sizi çok iyi anlıyoruz

muallim canım siz bu kadar istekli ve hevesliyken rabbim yardımcınız olacaktır inş gönlünüzce olur herşey

merhaba herkese geçmiş olsun.ben edikanın eşiyim .eşim bu gün 29/07/2009 tarihinde sezeryanla doğuma alındı ve allahın izniyle üçüzlerimiz dünyaya geldi.doktorlar genel durumlarının iyi olduğunu ama çok erken doğdukları için zamanla sağlıkları hakkında net bilgilere sahip olacağımızı söylediler.şu an yoğun bakıma alındılar eşimde 12 saat gözlem altında tutulup daha sonra normal odaya alınacakmış.bunları yazmamı ameliyata girmeden önce kendisi iste hepinize çok selamları var.allaha emanet olun

Çok büyük geçmiş olsun ALLAH yardımcınız olsun inşşşşş en kısa zamanda toparlanırlarrr bebeklerinizide kucağınıza sağlıkla alırsınız Ailece sizleri tebrik ederiz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…