Özlemcim, Ben dr umla konuştum.Hangi anesteziyi tavsiye eder diye sordum, genel ol daha iyi dedi.kararsızım.Aslında lokal olursa panikte olabilirim.ben de aynı senin gibi bbişleri görmek için lokal anestezi düşünüyordum ama vakit yaklaştıkça korkmaya başladım
slm kızlar nasılsınız?bir süredir giremedim buralara valla size bakıp imreniyorum ama üçüzle ilgilenmek yetiştirmek zor olmalı özellikle özlemin (umutdayeşeren çiçekler) sanırım özlemdi ..-yurt dışınd aoldıgından ve tek baktıgından dolayı allah yerdımcınız olsun diyorum..aynur sendemi tek bakıyorsun biri varmı yanında..mehlika sen ne yapmayı düşünüyorsun cicim?
teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz için. bugün bebeklerin hareketlerinden şu saat oldu hala uyuyamıyorum. çok fena hareket halindeler. özlem ve aynur sizin bebeler de doğmaya yakın böyle mi olmuşlardı? yanbu bir doğum belirtisi olabilirmi? ay herşey geliyor aklıma yaaaa. yada 1 saat önce bişeyler yemiştim ondan kaynaklanıyor bilemiyorum. aynurcum evet benim rahim ağzı dikildi 13. haftada. tedbir olarak. iyiki dikilmiş diyorum şimdi. yoksa heralde bu vakte kadar gelemezdim. sende dikiş yoktu sanırım. maşşallah. özlem sende de mi yoktu bacım? mehlika ya sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?