z Anneleri biz de burada bulualm

Özlemcim, Ben dr umla konuştum.Hangi anesteziyi tavsiye eder diye sordum, genel ol daha iyi dedi.kararsızım.Aslında lokal olursa panikte olabilirim.ben de aynı senin gibi bbişleri görmek için lokal anestezi düşünüyordum ama vakit yaklaştıkça korkmaya başladım

Kendini hanki anestezi de daha iyi his edeceksen onu yap, ben iki alternafide arasdirdim ama son dakaya kadar kendimi sartlandirmadim. o an bana hankisi uygun gelirse onu yapacam dedim. bende lokalden korkmuyordum desem yalan olur acaba ne kadarini his ediyorsun diye bende düsünüyordum. ve o an paniklermiyim diye düsünüyordum, ama o an gelince kendimde cok büyük bir güc his etim annelik ic gücü belkide. genel anestezide narkosun bebeklerede etkisi oluyormus ve o an ben bunu göz önünde bulundurunca lokali tercih etim.

slm kızlar nasılsınız?bir süredir giremedim buralara valla size bakıp imreniyorum ama üçüzle ilgilenmek yetiştirmek zor olmalı özellikle özlemin (umutdayeşeren çiçekler) sanırım özlemdi ..-yurt dışınd aoldıgından ve tek baktıgından dolayı allah yerdımcınız olsun diyorum..aynur sendemi tek bakıyorsun biri varmı yanında..mehlika sen ne yapmayı düşünüyorsun cicim?

Mavideniz,şusıra tek düşündüğüm sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmeleri.Annem ve kayınvalidem yardımcı olacak bana ama pek sağlıkları iyi değil.İdare edeceğiz Allah ın izniyle.Bence düzenli bi şekilde bakmayı başarırsak çok sorunlu olmazlar.Açıkçası işin o kısmı korkutmuyo beni. Ben elimden geleni yaparım minnoşlarım için.Rabbim yardımcı olur inşallah.

tesekürler mavi deniz, yuvarlanip gidiyoruz.
benimkiler birbirlerini kesfetiler her an birisi bagiriyor ya birbirlerinin sacini kulagini veya elerinle nereyi tutabilirseler cekip duruyorlar birbirinin elinden oyncak aliyorlar sürekli ayirmakla meskulüm ama pek basarili olamiyorum.

ha unutmadan kizimin bir disi patladi eti üc bebek üc dis ne yaziki ikisi seymen efenin biri selinayin benim garib sercan agam daha halen dis siz gülüyor delikafadulden

Özlemcim ne denir yeni diş çıkaran bebişe bilmyorum.Ben güle güle kullansınlar diyim.Allah yardımcın olsun canım.Şimdi onlarla ilglenmek daha zordur.

oo cnm maşallah cnm hayırlısıyla çıkarsınlar dişlerini güle güle kullansınlar bende bilmem ne denirki..mehlikacım hayırlısı güzelim çok fazla düşünüp strese girme doktorun ne diyorsa öyle yap..ama sende kendini rahat bırak bir şeye şartlandırma kendini..

mehlikacım ben genel anesteziyle doğum yaptım ama lokal yapmayı bebişlerimi görmeyi çok isterdim aslında kararsızdım ama 1 hafta hastanede yatmanın dezavantajları yok hissediliyor yok şöyle yok böyle derken koruttular beni genelde yapsan eşinden kamerayla çekmesini iste benim öyle bir şansım olmadıben doğum yaptıktan sonra eşimin haberi oldu mavişcim benim annem ve kayınvalidem sırayla geliyorlar ama kayınvalidem yakında gidicek daha sonra kendim bakıcam özlem senin bebişler hangi ayda doğdu şu anda tam kaç aylıklar emekliyorlarmı

cnm yanında bir olması iyi oluyor zaten 3 tane siz 2 kişi bakıyorsunuz zordur eminim..kızlar size birşey spracam siz gebe olmadan önce igne falan vuruldunuz dimi..tüp bebk aşamasında...isimlerini biliyormusunuz?

Aynurcum valla şuan kafamda hep ameliyat var.Strese falan girmiyorum, kararsızlık çok.Aynen senin yaşadığın gibi bi hasta çok memnun,diğeri deştiler beni mahvettiler diyo.Bende artık o ana bırakmaya karar verdim.hayırlısı. seninkiler nasıllar canım ara sıra kayboluyosun fırsat vermiyolar dimi.Allahım yardımcın olsun canım.

merhaba kızlarrrr. sizleri merakta bıraktım biliyorum ama internetbağlıntımdan kaynaklanan bir sorun vardı ve giremiyordum. ben de çatladım meraktan neler oldu acaba diye aba anca bu akşam çözüldü sorun. henüz doğum yapmadım şükürler olsun. 30 hafta 3 günlüğüz bugün. inşallah 32 yi görmek için zorluyorum kendimi ama yolun sonuna yaklaştığımı da hissediyorum sanki. bebeklerin hareketleri iyice sertleşti ve bu da beni korkutuyor. özellikle de benim benim bebeklerin ikisi aşağıda olduğundan çok fazla baskı yapıyorlar korkuyorum. sanki dikişlerime zarar verecekler yada sularını patlatacaklar diye korkuyorum. her cuma kontrole gidiyorum artık. ilaçlara devam. bacaklarım acaip ağrıyor. toplamda şimdilik 12 kilo almama rağmen çok zorlanıyorum. biraz daha dayanmak istiyorum. bebeklerim de kilo olarak çok fark etmediler henüz. 1.450-1250-1180 ler. ameliyat konusunu konuştum ben. aslında hastanede doğumları hep lokal yapıyorlar ama ben kesinlikle genel istediğimi söyledim. o konu halloldu. şimdilik korkum evde sancımın gelip de dikişlerin açılmaya başlaması. rahim ağzı şimdilik kapalı. işte böyle.geçmiş sayfaları okuyacağım şimdi. inş. hepiniz iisinizdir. özlem ve aynur bebişleri öpüyorummmmmm koklaya koklaya

tuba ne dikişi senin rahime dikişmi atıldı? mehlika ben bazen bebişlerden fırsat bulamıyorum bulunca hemen burdayım dayanın kızlarr bebişleri tutun içerde valla ne şanslısınız ben hamileyken üçüz doğum yapan birileriyle hiç karşılaşmamıştım çoğul gebelik bölümüne hiç girmemiştim galiba.insan güç alıyor

Çok haklısn Aynurcum,sizi tanımak çok güzel.Bisürü şeyler öğreniyoruz.sağolun.Valla ben internet sayesinde de çok şey öğrendim.Bu aralar çok hantallaşım,artık hiç eskisi gibi değilim.Dayanmaya çalışıyorum.Rabbim sağlıkla iyi bir doğum nasip eder inşallah tüm hamilelere ve bana da.

tesekürler disler dört oldu sercan agadada birtane gözüküyor.
benim bebisler 14. nisanda dogdular ve aslinda 04.07.2008 de dogacakdilar su an matamatiksel 9 ayliklar tipen 6 ayliklar cünkü gercek dogacaklari tarihden itibaran sayiliyormus, bebislere bakilirsa dr söyledigi dogru cünkü gelisimleri buna göre oluyor. su an emekleme yok ama cekiliyorlar ve sercan aga dislerinin üstüne kalkmaya calisiyor.kizim biraz hantal kipirdamaya eriniyor.ama o da baka baka acilir sanedersem

mehlika kafani yorma herseyin hayirlisi su an acaba söylemi olur böylemi olur düsünme ve hamilelikin tadini cikar bu günler geri gelmez. ben simdi diyorum ne cabuk gecdi anlamadim bile güzel anilar kaldi keske kafa yormasaydimda tadina doysaydim. acaba birtane dahami yapsam ne.( Suan okurken ya kah kaha atiyorsundur yada bu 3 üzerine kafayimi yemis diyorsundur ) saka saka. ama hamilelere imrenmiyorum desem yalan olur. allah vakdinde salikli uzun ömürlü kucagina almayi nasip etsin tüm annelere.

tuba oh be iyi bizde dedik dogurdu bebisleri bizden gizliyor. biz bebislerin resimlerini beklerken.
ama seni aramizda hamis dönmene sevindim. bebislerin kilosu iyi ve her gün daha fazlalasir simdiden sonra dayan cogu biti azi kaldi ve hergün yeni bir basari rayim agzi kapali olmasi iyiye isaret ve dikislerde öyle kolay acilmaz, bacaklarini her firsata 10 dakika duvara yasla iyi geliyor ve yatarken dizlerinin arasina yastik koy hata rahat edebiliyorsan karninin altinada koy desdek iyi geliyor ben yorgani yuvarlamistim ve karnimi üstüne ve dislerimin arasina koyuyordum. allah tasidigin yükünü katkat mükafatlandirsin vakdinde bebislerini kucaklamayi nasip etsin

teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz için. bugün bebeklerin hareketlerinden şu saat oldu hala uyuyamıyorum. çok fena hareket halindeler. özlem ve aynur sizin bebeler de doğmaya yakın böyle mi olmuşlardı? yanbu bir doğum belirtisi olabilirmi? ay herşey geliyor aklıma yaaaa. yada 1 saat önce bişeyler yemiştim ondan kaynaklanıyor bilemiyorum. aynurcum evet benim rahim ağzı dikildi 13. haftada. tedbir olarak. iyiki dikilmiş diyorum şimdi. yoksa heralde bu vakte kadar gelemezdim. sende dikiş yoktu sanırım. maşşallah. özlem sende de mi yoktu bacım? mehlika ya sende?

hayir dikmemisdiler, bende acilma olmamisdi gerek görmediler, benim yanlis ilacdan cigerlerime su girmisdi bende solunum sorlugu oldu, bebislerin yeri rahati hic cikmaya niyetleri yokdu, ama malesef beni tedavi yapa bilmek icin erken aldilar

kızlar yaaa bugün acaip belim ağrıyor ve birazcık da sanki kasıklarım. adet olacakmışım gibi hani. belime yastık filan koyuyorum ama rahatlayamıyorum çok korkuyoruuummm. bu doğum belirtisimi????

Tubacım , bana yapılmadı o dikişten.Sen de benim gibi çok dinemeye başlamışsın kendini:) ben de de tuhaf şeyler oluyo.
Özlemcim, tadını çıkar diyosun ama tad falan kalmadı ki.Çileye dönüştü benim hamilelik.Özellikle son 1 haftadır çok kötüyüm.Birden çatlamaya başladı karnım ve çatlayan yerler yatarken ço acıyo(( Annem geldi yanımda kalıyor artık.Çok tuhaf ağrılarım oluyor.Herkes heran gözümün içine bakıyor, beni doğuma götürmeye hazırlar.Ama ben sıkıyorum dişimi.Daha ne kadar dayanırım bilmiyorum.Bugün 30+3 olduk yetmezmi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama
Aynur, nasıl dayandın canım 35 haftaya kadar,inanamıyorum maşallah sana.ben ölmek üzreyim

dayanın üçüz hamişleri ben ikizlerimle zor başa çıkıyorum allah sizlere bol sabır versin.
birisi uyuyor diğeri uyanıyor.birbirinin sesine uyanıyorlar derken yemek yemeyi bile unutuyorum inanın..
ama tarifi zor ve bir o kadarda güzel duygu bu annelik..
ben 33+3 te doğum yaptım..1,630 ve 1,890 olarak doğdu kızlarım.
bugün 25 günlük olduk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…