z Anneleri biz de burada bulualm

ınşşşşşşşş edıka saglıkla evıne doner bebışlerıde cok ıyı olur...........gozunuz aydın çok gecmış ols ınş rabbım saglık versın kısa zamanda evınıze donun beraber...............bol selam ve dua

nılcım ınş canım rabbım mahcup etnmesın bızler ınş kuycağımıza nasıp etrs..................o herseye kadır

Edika eşinle seni tebrik ederim.Allah analı,babalı büyütsün ve inş. en kısa sürede bebişlerin ve sen sağlığınıza kavuşursunuz.Tabii bunları okuyamıyorsun ama dualarımız seninle.
Nil bebişlerinin iyi olmasına sevindim canım.Kilolarıda gayet iyi maşallahınş. tahlil sonuçlarında iyi çıkar.

edikacım tebrik ediyorum allahın izniyle bebişlerinle evine dönüceksin ualarımız seninle

nil tatlım çok sevindim kuzularının iyi olmasına maşallah gramlarıda iyi inş tahlil sonuçlarında iyi çıkar
KAYRA tatlım çok geçmiş olsun inş birdaha sorun yaşamazsın dikkat et ve bol sıvı tüket rediksiyon konusunda inş hayırlısı neyse onu yaşarsın seçim yapmak çok zor

cesur ve güçlü annelerin bebekleride cesur ve güçlü oluyorlar
sizler Rabbimin nazarında doğru kararı verdiniz Rabbimde sizleri ödüllendirecektir
edika bunun en yeni örneği
Allah hepinizi saglıkla bebeklerinize kavustursun inş

opuyorumnanaktan teşekkürler nur güzel sözlerin ve güzel duaların için rabbim herkesin evladını korusun

SIRA BENDE DERKEN..EDİKANIN BEBEKLERİ ERKENCİ ÇIKTI..

EDİKA

Eşini ve seni canı gönülden tebrik ederim..sen de yavruların da allahın izniyle sağlıkla kavuşacaksınız birbirinize..

Artık son anlara yaklaşmış bizler için de her an herşey olabilir..hepimiz allaha emanetiz..ALLAHIM bizleri de sevindirir inşallah..

üçüz güzelleri tşk ederim edikanın süpriz doğumu çok duygulandırdı nur canım güzel sözlerinlede çok etkilendim tşk ederiz allah gönlüne göre versin

eeh seybay bu gidişle sen bizide doğurtturacan :roflol: maşallhhhhhhhhhhhh

edikacım geçmiş olsun canım ayrıntıları bebişlerinle eve geldiginde bize yazarsın canım öptümm

:CüvCüv: maşallah seybaycım nilin dediği gibi sen bizide doğurtucan bebişlerine isim düşündünmü peki

edika geçmiş olsun, inş. bebişlerini sağlıklıca kucağına alırsın, hep beraber eve dönersiniz.
dualarımız sizinle...

edika tebrikler. allah analı babalı büyütsün inşallah. iyi dilekleriniz içinde teşekkrler kızlar. rediksiyon düşünmüyorum ben. doktorlar söylüyor ama. ben allah kararlamıştır diyorum. benim ilk hamileliğimde üçüzdü. ikisi tek yumurtaydı. doktorlar ikisini alalım dediler. ben izin vemedim. kendiliğinden öldüler tek kızım kaldı. o nedenle bunları da allah verdi alacaksa gene o alsın ben değil. karar onun takdir onun. tek duam bana hayırlı evlat sağlıklı evlat versin. tabiiii cümlemizle beraber..

a.s.banada herkes tehlikeyi atlattın şimdi doğsalar bile bişey olmaz diyor.bende evet diyordum.ama iş ciddiye pinince öyle olmuyormuş.eşinin yazısını okuyunca göz yaşlarıma hakim olamadım canım.inşaallah dördünüzde iyisinizdir.dualarımız sizinle.ALLAHAemanet olun hepiniz.

reyhancım inş bebişlerin 4 hafta daha sabreder ve sende kolaylukla atlatırsın bugünleri evet insanlar öyle diyor ama ben kucağıma alıp onların nefeslerini hissetmeden tatmin olamıyorum o günleride görürüz inş

kızlar hadi aklınızdaki isimleri yazınnnn

hepinize günaydın arkadaşlar .nil pitos geçmiş olsun.biz boşunamı dışarı çıkmıyoruz her türlü tehlike bizi bekliyor.kontrole giderken bile ödüm patlıyor araba sallandıkça.bebişler büyüdükçe daha çok etkileniyorlar.aman sıkın biraz daha dişinizi kızlar.hayırlısıyla sağ selamet kavuşalım kuzucuklarımıza.sonra o keşkeler mahfediyor insanı .

kızlar ben oğluşlarıma( ahmet eymen)erdem prensesime tuğsem istiyorum.kafiye süper oluyo.eşim erdemi istemiyor ama başkada bulamıyor yerine

öbür üçüzleriminde gülfem eslem eymen koymuştuk.meleklerim benim.eymen olmaz dedim şimdikine eşim istedi başına ahmet koyarız aynı olmaz dedi.aslında kendi adı ve babamın adı ahmet sizce nasıl olur

tiroit kontrolüm vardı bugün.babam gitti doktora.verirlerse tüp getircek evden göndercez kanı.dışarı çıkmaya korkar oldum.cumtesi de bebişleri grmye gidcez.geçen asansör bozuktu 5katı indim çıktım.gerçekten sakınılan göze çöp batıyor.gelde sakınma bu kıymetlileri.

nasıbecım ısımler cok guzel............nıye eymen olmasın..............ama ahmetr de olur ben baba adını almasını severım ..........ahmet eymen koy yada...........aman dıkkat et az kaldı rabbım yardımcımız ols................ınşşşşşşş bebışler vaktınde gelır...............a e o

trouıdın kac..........benım de bıraz yuksek ılac alıyorum her sabah........gecen ay 5.6.............cıktı .....ınş bı sorun olmaz................senın az kaldı ınş sırayla doğutup gıtcenız............bırakmak yok amna bızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…