z Anneleri biz de burada bulualm

reyhan ahmet eymen süper aynı zamanda benim kuzularımdan birinin ismi önce ahmet emindi sonra ben eymen istedim çok klas geliyor kulağa bence aynı olunca komiğime gitti tuğsemin anlamı ne çok hoş geldi kulağıma
dediğin gibi dayanma vakti ne kadar ayakta kalırsak okadar kötü bebişlerde zorlanıyor bence

günaydın arkadaşlar

dün doktora gidemedik doktor tatile çıkmış haftaya inşallah dün habar veremedim netimizde bi sorun vardı o yüzden ama kızlar birden kalbim sıkışıyo ondan sonra karnım kasılıyo bebekler toplanıyo resmen korkuyorum vede alta çok baskı yapıyolar yürüyemiyorum resmen artık

edikacım çok evindim canım allahım sag saglim kucanıza almayı nasip etsin çok duygulandım nedense agladım bu aralar çok hassasım zaten

nilcim senin bebişlerinde iyi olmasına seindim tatlım

lotus tatlım eğer kasılmaları çok sık hissediyorsan bence doktorunun gelmesini bekleme allah korusun haberci olabilir çünkü orda seni nst ye bağlayııp gerekli müdahaleyi yaparlar yürümekte zorlanman normal benimde vajende çok ağrım oluyor o genişlediği zaman çatı kemikleri yapar ayakta kalma bol su iç soluna yat kasılmalar geçmezse git bence

canım lotus dıkkat et..........eger duzenlı olursa bu kasılmalar mutlaka hastaneyr gıt..............ıçın rahat eder...........beklesın ınş bebışler azcık daha

selam üçüz dubleee güzelleriiiii ooo bebişlere isim düşünüyonuz ahmet ismi güzel klasik ve eskimeyen bir isim ....

eymen isminde hoş bu aralar moda galiba

birde tuğsem nedir anlamı ben ilk defa duydum merak ettim ...

lotus canım pitoşun dediği gibi bir nsty girde ihmal etme nolur nolmaz birşeylere geç kalınmasın ben bu doktorların iizne ayrılmasına sinir olmaya başladım yaa benimkide her hafta sonu ya yurt dışında ya seminerde allah sonumuzu hayır etsin bakalım

günaydın kızlar.... yazdıklarınızı okudukça artıyor korkularım. çevremdekilerde çok korkutuyor.

canım zaten varya ne yapıyorsa bize çevre yapıyor valla ben kafayı yicektim bi ara bu çevrenin laflarından Alnımızda ne yazdıysa o olur...

Kızlar merhaba...sizlerde 30.haftalara ulaştınız artık..sağlıkla herbirimiz vakitlice doğururuz inşallah..Ben de zorlanıyorum artık..Uyumakta..yürümekte...bi de sizler gibi vajen ağrısı çekiyorum arada..Acaba diyorum gelmek istiyorlar da belirti mi veriyorlar..Ayaklarım çok şişti..Tahlillerimi ..nst mi yaptırıyorum..Şimdilik bi sorun yok..şükür..Dün sürekli görüştüğüm ikiz annemiz açelya doğum yaptı..nst de kasılmaları çıkmış..sezeryana aldılar..ıkizlerini almış kucağına..34+3 te...2200-2300 doğmuşlar..Daha vakti vardı..14 ağustostu sezeryan tarihi..ama onlar erken gelmiş..
Benim cetveli 5 gün geriden takip edin..
Ben de dün muayenedeydim..NST de kasılma çıkmadı..Bebeklerim 2000gr a yakın..Ancak doğum sonrası ölçülen gibi olmuyor genelde 200 belki 300 gr..az da olabiliyor.Bu arada hst.ye gittiğimde üçüz annesiyle tanıştım..kk dan tesdüf bu ya..Daisy16..35.haftada doğurmuş..Küvözsüz..2400 iki kızı..diğer kızı 1800 sanırım..minnacıklardı..
Allahım herbirimizi ve bebeklerimizi sağlıkla kurtarsın inşallah..
Bebeklerimin isiminleri...erkekler arhan ve ferzan..kız seza..isimleriyle yaşasınlar inşallah..

Son düzenleme:
seybaycım rabbım ınş cumlemızı o bayan gıbı kısmetlı eyler ınşşşşşşşşş canım...........bol dua

ya şimdi topik kalabalık sabak akşam topiği en baştan okuyorum valla. neler yaşamışsınız diye. çevremdekiler moralimi bozuyor. ancak sizin yazdıklarınız geçirdikleriniz rahatlatıyor içimi. bazen kiloma boyuma takılıyorlar. topikte ona bile bakıyorum. benim kiloma boyuma yakın varmı diye. gerçi zayıf değilim ama minyonum. ne güzel şimdi hepiniz burda sohbet ediyorsunuz. ama farkındaysanızız 2 hafta arayla hepiniz nerdeyse seybay nasibereyhan. xxnilxx pitos lotus hepiniz bir süre sonra doğurup ayrılacaksınız topikten bebişelden vakit bulamayacaksınız . biz kiminle konuşcaz bi el muallim bi ben

canım 48 kilo ile başladım ben bu gebeliğe doktorlar boya ve kiloya bakmıyorlar hatta az kilolu olması tercihleri ...

seybay canım ne güzel haberler getirdin açelyanın sağlıklı şekilde doğum yapmasına sevindim
ben daiist tanımıyorum ama bu topikte okumuştum ve merak etmiştim ses çıkmamıştı onunda sorunsuz şekilde doğum yapmasına sevindim yaa maşallhh inş sende sorunsuz şekilde atlatırsın bu günlerini darısıda bize gariii

bak gördüünmü kayra sorun yok işte içini ferah tutttttt

canııııım saol. aslında hepinizden büyüğümdür eminim. çünkü benim ikinci çocuğum. hepinizin ilk galiba. bir kere doğum yaptım ama tek nede olsa. sen yurtdışındamısın. hastane açısından sordum nerde yapacaksın doğumu diye....

kızlar aklıma bişi takıldı edika yolculuk yapmıştı çorumdan ankaraya gerçi fazla yol yok arası ama acaba doğumu tetikledimiki yaa:uhm: ben artık yolculuk yapamıyorum zaten iki defa yapmıştım biri 4 saatlikti biri 1 saatlik ama 20, haftamda zorlanmıştım şimdi ise zaten gitmem cesaret edemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…