z Anneleri biz de burada bulualm

kayra nasılsın............aynı yastamıyız acep.............evet ıkımız kalıcaz papatya ve aysede var..........ayse cok gırmıyo ama

kayra tatlım bazen insan korkuyor evet inanırmısın benim komşum üçüzdü ve bebişlerinden birini kaybetti ve akrabası bana seninkilerde ölür dedi yüzüme allahtan başka kimbilebilirki yarın kimin ne olacığını kim kestirebilir demirden korkan trene binmez bir yola çıktıysan teslim olup yürümelisin insanlar herşeyi diyebilir önemli olan senin itikadın eğer üçüzlerinle yola devam etmek istiyorsan güçlü ve inançlı olucaksın ki bebişlerinde senden güç alıp sana tutunsunlar aksinide yaşayabiliriz elbet herşey insanoğlu için ama bundaki hayır ve hasenatı (sevabı) yanlız allah bilir biz sadece başımıza gelene razı olarak teslim olmalıyız rabbim inş bize bu gücü ve inancı verir ve bizi üzerimizden kalkamayacağımız şeylerle imtihan etmez

nilcim zaten serviks boyu inmişti dikişler tutuyordu yolda üstüne eklenince olmuş olabilir bebişlerin durumu nasıl acaba
sen nasılsın bugün hiç konuşamadık

Kızlar bugün hepimiz uyuduk anlaşıldı :) Kimse uyumasa bile ben uyudum:kedi: Allah'a şükür bugünde akşam oldu kazasız,belasız,tabii gün daha bitmedi.Yaa ne kadar zormuş üçüz anne adayı olmak.Allah bize sabır versin.Hepimiz kazasız,belasız bebişlerimizi kucağımıza alalım inş.

:bbo: canım maşallah de ne güzel uyuyorsun ben dün gece hiç uyumadım desem yeri şimdide hiç uykum yokk üçüz annesi olmak zorr tabii ama çokgta güzelll

bencede güzel pitos cum. kendimi ikize hazırlamıştım başta. duyunca korktum. ama şimdi alıştım bu fikre 10 gündür planlarımı bile yaptım az çok kafamda.yatak odasını odalarını ne bileyim şimdide kendiliğinden bile gitse üzülürüm. rediksiyon fikri hiç aklımdan geçmedi. zaten ailelerimizde asla derdi.

sağol pitoşcum iyiym bende uzun zamandır gündüz uyumuyordum uyudum sersemleştim başım ağrıdı nedense birde bebişlerden birisi dönüyor sanırım bugun

sen nasılsın pitoş gece gel siteye ben uyumadımmı sitedeyim hatta sabah 5 de girdim :)))

papatya canım bu aralar boll bollll uyu uyuy uyuyabildiğin kadar bende ilk üç ay çok uyudum iyiki uyumuşum şimdi uyunmuyorrkii

kayra nasılsın............aynı yastamıyız acep.............evet ıkımız kalıcaz papatya ve aysede var..........ayse cok gırmıyo ama

el-muallim benim yaş 33 sen kaç yaşındasın. diğer arkadaşlarlada tanışayım . yarın birgün evden dışarı çıkamıcaz hiç anlaşılan. kimle konuşcaz. inşallah yeni adaylarda gelir.

Son düzenleme:
kızlar daha gelir merak etmeyin bizlerde burdayız ayrıca yaz oldugundan doğum yapanlarda şimdi kimisi tatilde oluyor kimisi bir yerlerde kışın herkes evine gelecek bol bol görürşz bende doğuram bende girerim inşş tabiii

kayracım aynen bende öyle üçüz dedi doktor acabamı bile geçmedi aklımdan sadece eşime tanıştığımıza sevindim artık beni unut dedim :) oyy kıyılırmı yaaa onlara
siz yeni yeni arkadaşlar bulursunuz bencede belki imakn oldukça bizde gireriz

kayra dıyosunkı bıde burdakılkere sızden buyugum..............kızkım sen kuçukmuşsun .........en boyuk benım................40.......................ben sızın ablanızım ben ne dersem o olur:umursamaz:
ya yok bulent ersoy gıbın .........ablan gurban olsun sana.........dıyım barım.........neysem ınş beraber ılerlerız..........ınş su fıstıklar bı doğursun bıze moral ols sonra sıra bızde ınş...........

maşallah bende çocuk doğurmak için yaşlandım diyodum. ama senden başka büyük yoktur heralde. yoksa bizim gibi 30 undan sonramı duble doğuran hatun ki hepsi.. önce doğurcak hepsi ama en azından tecrübe olurlar. bayağı şey öğreniriz heralde. tek çocuk var ikimizdede tek çocuğa benzemez sanırım.

önemli olan yaş değil kızlar icraat :)

buarada resmimi değiştim sanki bu resim bizim geleceğimizde halimiz sizce

Son düzenleme:
günaydın fıstıklarrrrrrrrrr çok erkenciyiz biz erken yatar erken kalkarız muhabbetiniz koyuymuş kızlar insana hayal gibi geliyo ya 3 çoçuk ben hala inanamıyorum nedense

Günaydınlarrr...
Pitos doğru diyorsun sanırım,gelecekteki tipik üçüz anne yani biz :)
Lotus inanması zor ama gerçek olan bir anda 3 tane küçük kuzumuz olacak.Gerçekten Allah'ın takdiri.Biz bir ararken o bize 3 tane nasip edicek inş.

selam..............herkese hayırlı cumalar.............pıtos resım guzel olmuş ama annenın yuzu nerden doğurdum bu kadar len der gıbıopuyorumnanaktan................rabbım tamamına ermeyı nasıp etsın.................................kayra bak yasım çok dıyosun................gostermesemde 40 oldum ben..............oğlum buyudu..............tek cocuk zor valla ben bılırım.............ama şimdide üç tane bırden...........bakalım ınş ıyı olur bakırkoye kacmayız dımılaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…