z Anneleri biz de burada bulualm

hayırlı cumalar kızlar

lotus ne oldu kasılmaların gitmedinizmi doktora
el muallim sanki banada öyle geldi kadının halinden remen üstünden traktör geçmişe dönmüş ALLAH kolaylık versin bende biryerde okumuştum tek çocuk çok cocuk demekmiş demek sende onaylıyorsun inş üç kuzun daha olunca daha mutlu olursunuz

papatya nasılsın tatlım

ben hergün size uğramadan edemiyorum...
canım arkadaşım SEYBAY'ı merak ederken sizleride tanıdım çok iyi oldu....
gözüm kulagım onda hayırlı haberlerini alalım rahatlıycam inş...
hayırlı cumalar

Hayırlı Cuma'lar arkadaşlar.
Sağol pitos iyiyim canım.Allah'a şükür bir sıkıntım yok şimdilik.Kuzularımı büyütmeye çalışıyorum işte :)
Sen nasılsın,2 ayın kaldı nasipse.ınş hayırlısıyla alırsın bebişlerini kucağına.

papatya kız bazen ugramıyosun .............bak bı ıkı ay sonra bu hatunlar doğurcak ............vızırtılarından bıze azcık uğrarlar.........sen onumdesın yalnız bırakma bızı.................gır sık sık.....................az n kışı kalıcaz ınş arkaan gelen olur...............

pıtoscum lotus reyhan az kaldı sızın.............ınş hersey guzel gıder...........seybay artuık gun sayıyodur ................edıka eve cıktımı acaba

Muallim canım ben bahçede olunca içerde fazla durmuyorum.Kendimi dışarı atıyorum,bu yüzden nete fazla giremiyorum.Girdiğimdede boş bırakmamaya çalışıyorum.Ayşe'yi bende görmüyorum canım.15 gün falan yokum demişti ama 1 ay oldu sanırım.

ohhhhhhhhh bahce sefası..................o azman gır bazen ınş hersey guzel olur.........serkaj konusunda konuşcaz ınş haftaya.............korkouyorumda aslında olsada rısk var olmasada............senın rahat gectı değılımı................burdakılerın hepsı serkaj oldumu acaba olmayan kım................

sen artık bebılkerı hıssedesrsın ....................kıpır kıpır dıımı...............mıden nasıl benım bu hafta daha ıyı

Serklaj yaptırdım.Fazla bir zorluğu yok,az-biraz bir acı oluyor,uyanınca hepsi o.Bir sıkıntı olmadı Allah'a şükür.Aslında serklajı doktordan çok biz istedik.Bebişlerimizi biraz daha sağlama alalım diye.Bildiğim kadarıyla burdaki çoğu üçüz anne adayı serklaj oldu.1-2 kişi olmadı sanırım.Bulantılarım geçti muallim,ara sıra yokluyor ama tek tük,oda normal zaten.Bebişlerimi hissedebiliyorum artık.Gün geçtikçe dahada çok hissedicez sanırım.

ınş canım..............rabbım tamamına erdırsın bızı................beklemek zor...........hayırla bı doğsalar............kanamam gectı ınlşş tekrarlamaz..............

bana serklaj yapılmadı bende istememiştim nedense doktorumla heportak kararlar aldık iğne konusundada öyle oldu korkma muallim herkes basit diyor

nurrrrrr hoşgeldin nasılsın arada yaz sende bizde seniş tanıdığımıza sevindirik oluyoruz
bende iyiyim papatyacım şükür havalar serinledi artık hele geceleri tam fosurdamalık oldu

mrb kızlar doktora gittik nst ye bagladılar korkulacak bişey yok dedi ama her ihtimale karşı igne verdi haftada 2 defa igne vurulcam dogumu karşı korusun diye rahim uzunlugumda 41mm çarşambaya gidecez bakalım doktora

Son düzenleme:
hocam iyiyim çok şükür
size uğramadan edemiyorum
hergün tok karnını bir defa mutlaka burdayıma.s.
ınş rabbım üçüz versınde hıç cıkama burdan..................

ınş canım bakalım doktor ne dıcek..............

mrb kızlar doktora gittik nst ye bagladılar korkulacak bişey yok dedi ama her ihtimale karşı igne verdi haftada 2 defa igne vurulcam dogumu karşı korusun diye rahim uzunlugumda 41mm çarşambaya gidecez bakalım doktora
masallah ıyısın ınş hıç sıkıntı olmadan ılerle.......rabbım yardımcın ols..........

lotuscum çok sevindim tatlım maşallah serviks boyunda çok iii inş 35. haftaları görürsün

nillllllllllllllllllllllll nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

NUR öncelikle beni takip ettiğini biliyorum..Allah da senin güzel gönlüne göre versin inşallah...

Bende serklaj yaptırmadım.Dr.um herşeyde bir risk vardır diyerek uygun görmedi..Dün celeston iğnemi de vurdurdum daha rahatım..Evet sayılı günler kaldı..Malum buradaki arkadaşlar ortalama 33-34-35.hftlarda doğurdu.bizlerin ne zaman doğuracağı belli olmuyo..hedef 35..hazalaslı ve erguder benim önümdeydi..doğurdular takip edeceğim önümde kişi kalmadı..Edika ne yaptı acaba...
hepimizin hakkında hayırlısı..

Son düzenleme:
slm kızlar. hepiniz erkencisiniz daaaa..ben öğlene kadar uyuyorum valla. bakıyorum sabah 7 de burdaymışsınız. el- muallim cim evet tek çocuk çok zor. yalnız bu yaştan sonra birde bu kadar ara verdikten sonra tam rahat ettikten sonra naptık biz yaaaa ... diyorum ne yalan söyleyim. çok istiyorum ama bir okadarda korkuyorum. .....a ma hamileliği bir kere tattmya bir kere daha tatmayı çok istedim. bu da bir gerçek. kadınlara rabbimin verdiği çok büyük bir lütuf...sayısız şükür ediyorum bunun için. isteyen her kadınada tatttırsın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…