z Anneleri biz de burada bulualm

ben geldim kızlar hepinize selam hayırlı cumalar geç oldu ama temiz olsun
pitoşcum canım kuzzum o resim beniii çoookkkk ürküttüüüü kadın hiçde halindne memnun gibi görünmüyor şekerim ayyyyy kaydirigubbakcemile3

lotus iyi olmana sevindim bir ara bende panikleyip giitmiştim bişicikler çıkmadıydı şimdi daha rahatım olsada görmemezlikten geliyom belkide

kızlar ben bugun tahlil sonuçlarımı almaya gittim karaciğer enzimlerim düşmüş çok sevindim hamilelikte benim gibi karaciğer enzimleri yüksek çıkan arkadaşlar özellikle serklaj öncesi bazı tahlillerde çıkabilir korkmayın ben çok sıkıntılı günler geçirdim bana gebeliği sonlandırmaktan bahsedip korkutmuşlardı meğer o kadar büyültülcek bişi değilmiş bazı ilaçları kesmem ve gebeliğin devamında ilerleyen zamanlarda hormonların düzene girmesiyle düşüyor...

kızlar birazcık şekerim çıktı ama doktorum önemsemiyor bu çoğul gebelikte olabilir ikinci tahlili gerek duymadı bile ... bunun için diyet filanda önermedi kanım 9 a düşmüş yaa ... 50 lik şker ölçümüm 162 çıktı :bbo:

Nil hiçbir sorun çıkmaması çok sevindirici canım.Artık sende bebişlerinin doğacağı en azami günü beklemekten başka yapacak bişeyin kalmadı.Hayırlısyla inş. 35-36ları görürüz hepimiz.

kayra serklaj işlemi için bir geceden 12 den sonra hiç bişicikler yemiyorsun sabah gidiyorsun ama bir gün önceden bir takım tahliller veriyorsun ve anestezi doktoru ile görüşüyorsun 10 dk bir anestezi veriyolar bebekleriçin zararsız merak etmee işlem için o dikiş ipliği özel ben paketini açıp bakamadım bozulur diye dışardan alıyorsun 75 YTL di en son o ipliğini götürüyorsun ameliyathanede işlem 10 dk sürüyor sende 20 dk uyamanla ayılman bir oluyor merak etme acısız ağrısız fakat uyanınca hafif bişi hissediyorsun ama önemsiz bir acı birde kasılma olmasın diye serum takabilirler .....dikiş derken bildiğimiz dikiş işlemi gibi eğil rahim ağzını torba gibi büzüyorlar

inş papatyam yaa inş hepbirlikte bu gece bir rüya gördüm 30. haftada doğurmuşum ama benim 4 haftam daha var diye ağlıyorum beşikte bir tane çocuk vardı diğerleri yoktu oda oğlanlardan biriydi çok hareketliydi herkes bu yeni doğdu çok hareketli bu diyordu bende nazar boncuğu taktım beşiiğine..... hayırlara çıksın inş bizlerr hepimiz
sağlıkla 34 35 leri görürüzzz

valla benım burası serın kızlar rahatım..............kayra çıktı gobuşum kız yatıyom bıde bıseycık olmuyo neredeyse...............şışko olmaya ıyıce yolaldım...............napcam bakalım hayırla doğsunlarda sonra vermekle uğrasırım.............

amin cingaane................

nil cim peki serklaj dan başka erken doğmasın yada risk olmasın diye yapılan bişey varmı.

muallimcim benide gören 4 aylık sanıyo ama acık kendi göbüşüm acık ta kabız olduğu için bugün 3 gün oldu. wc ye çıkmadım. tık yok yaaaaa.

kayra sen gıne ıyısın kız........hele ben tam rahata alışmıştım...........oğlum ıyıce buyudu bakalım napcam .................bu yastan sonra sıl bastan hayırlısı ınşşşşşşşşşşşş.............

sımdı ılacların da etkısı var gaz cok oluyo..........ama sımdı tam cıktı...............üç tane olunca...............bak kabız olma ya...........dıkkat et

kayracım erken doğum olmasın diye yapılcak pek bişi yok sanırım varsada ben bilmiyorum ama ben magnezyum içiyorum onun prfpektüsünde erken doğum riskini en aza indirir yazıyordu....

Son düzenleme:
aminnnnn cingane sağolasın güzel dualar içinnn allah gönlüne göre versin kabızlık sorunu ilk aylar bende yaşadım ama sabahları aç karnına ılık su ve mumkunse aynı sattlerde wc gidin bağırsak sisteminiz düzeliyor tabi ilk bir kaç gün ilaç yardımı alabilirsiniz ilaç emilim yapmıyormuş bebeklere zararı yok ben kullanmak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…