z Anneleri biz de burada bulualm

nilcim tahlillerin iyi çıkmasına sevindim kanın düşük çıkmasıda normal ama ben hep üzüm pekmezi kan yapıcı şeyler yedim normal çıkmış

seybay maşallah diyorum senin yazını okumadan daha celestonu bende yarın vurulcam inş sende çarpıntı falan yaptımı

valla tatlım üzümü karpuzu eti baklagilleri çok tüketiyorum onlarda kan yapıyor ama dr daha iyi bilir istersen ona sor bide

onu denemiştim kayra çok fena gaz yaptı sanırım bir daha yiyemem :)) ben pekmeze ve ilaca devam o zaman

Son düzenleme:
edikayı merak ettim hazal aslıyı birde ergüderi nerdesiniz bir bilgi verin inanın çok merak ediyoruz sizleri inş iyisinizdir bebişlerinizde inş iyidir

nılcım gunaydın...................evet o sezeryan bandı ıyı oluyo..............kullanmıştım..........sıkıntılı bı donem....................ınş .........ama eczanelerde oluyo zaten............hatta bana hastaneden vermışlerdı................gecelık gıymek daha rahat ama gıyemıyorum enmzırmek ıcınde zor..........ama bı bakım dedığın yere..............bu lınkı nasıl kouyuyosun canım ya.............

Günaydın kızlar.Nil gecelik güzel ama dediğin gibi banada biraz pahalı geldi.Araştırmak lazım aslında.Bizim zaten pijama giyme şansımız zayıf,yani sezeryan olacağı için.Güzel gecelikler bulursan ekle canım bizde bakalım,sen bu konuda(link ekleme)daha iyisin bizden :)

kızlar günaydın link ekleme olayı o sayfanın üstündeki linki sağ tıklayıp kopyalayıp buraya yapştırıyorsun o kadar deneyin sizde bu tarz gecelikler emzirmek içinde ideal önü açılabilen yeri var iyiyimiş yada düğmeli almak lazımmış

benim doğumumu daha var ama cocukların odası yetmiiyeceğinden ilk aylarda çekyatı serip üçünü yanyana yatırmayı düşünüyorum kıyafetleri yerleştircek dolabını ben yaptırtıyorum hazırlar bize yetmez malum üçüz kıyafetleri çok olucak birde komidinide diğer bebek odalarının komidiinlerinden büyük yaptırtıyorum ....ilerleyen zamanlarda ihtiyaçlara göre beşik vs alırız alacağım en son şey beşik

papatya nasılsın...............fıstık hamışler nasılsınız...........................

Sağol muallim,iyiyim Allah'a şükür.Bir günü daha kazasız belasız bitirip,yeni bir güne başlıyoruz işte.Her daim böyle olalım.Sen nasılsın?
Nil düşünce olarak çok güzel düşünmüşün.Dolap ve komidin olarak zaten ihtiyacımız var.Dediğin gibi büyük olması bizim için bir avantaj.

papatyacım çok sukur ıyıyım..............ınş ıyı gıderız hep kahvaltımı yapım gelıyoom..........
nılcım sapğol denıcem ınş............

kızlar zaten bebek odasını anne baba kendine yaparmış şuncacık şeyy ne anlasın dimiii :ecrin_bebek:

aaaaaaaa tabı canım kendımızı mutlu edıcez.............
ben kısmet olursa herbırıne dolablı yataklar var ondan ıstıyorum...............onu camlı ........ama gercek cam değıl tabı............içinde bebeği goruyosun herbırının esyasını kendı yatagının dolabına koyarım..............ınş hayırlı bı sekılde gelsınlerde.............

slm kızlar nasılsınız bugün. benim midem çok kötü. kız bebişlere yatakmı alıyonuz. ben almıcam. kızıma özel oda yaptırdım. onlarada öyle yaptırcam 1 yaşına gelsinler hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…