z Anneleri biz de burada bulualm

kayra daha dur ben bu hafta ıyıyım..............cekecen azcıkın................ama zor valla.............bakıyorum sıkıntıdan ne varsa yatak besık.............bazıları çok guzel...........benım bı odam musaıt oraya almak ıst bakalım kısmet.............bakmak bedava...............

beşikler güzelmiş ama canım park yatak daha kullanışlı galiba bir düşün derim ....

kayra 3 ay bitsin düzelirsin inşş....

nehir sen nerelerdesin nasıl gidiyor hamişlik edika doğum yapmış eşi bilgi verdi şu an nasıllar bizde bilmiyoruz inş iyilerdir 30 haftalık doğum yaptı....

park yataklarda cok guzel ya baktım...............aslında onlarıda duşunuyorum her rengınden alırız kraftın kılerde cok hoş.............o zaman bı dolap almak gerek..............

biz park yatak aldık çok kullanışlı gözüküyor şimdilik.. daha sonra odalarını ayırıp genç odası almayı planlıyorum..daha mobilya filan bakmadım ama..zaten evden çıkmam yasak olduğu için hiç bir şey alamıyorum..

merhabaaaaaaaaaaa canlar dr gitmeden uğruyim dedim heyecanlıyım herzamanki gibi celeston iğnemide olup gelirim herhalde
buarada ben park yatak aldım çok geniş ve güzel eğer lazım olursa bir tane daha alırım bu ev bizim değil inş ev almayı düşünüyorum oyüzden oda yaptırmıycam herkesi mucukladım dua edin bizeeeeeee

sağol nehircim sende çarpıntı falan yaptımı iğne kimisine yapıyormuş bide iğneyi olur olmaz eve gelebiliniyor dimi istirahat falan gerek yok yani sana erken yapılmış iğne

pitoşcum inş güzelce haberlerle geliceksin bebişlerinide görüceksin hadi bakalımmmmmmmmmmm......

nehir sen gerçekten çok erken olmuşsun canım o iğneyi herkesin doktoru ne kadar farklı tedavi uyguluyor değilmi benim doktorumda gerek görmüyor 26, haftadan itibaren ciğer gelişimi başlıyor diyor 30 larda tamamlanır diyordu ... bizde duruma göre bakıcaz a rtık inş bende birşeylere geç kalmam ama 28, haftayı geçtiğimde doktorumu bu konuda sıkıştırabilirim

muallim canım evet bu yataklar...kesinlik artk bunlar çok kulllanışlı kullananlardanda biliyorum aralar tahta açık olanlar çok tehlikeli olabliyor çocuk biryerlerinin sıkıştırabiliyor ama bunda file koruması çok iyi ve oyun alanı rahat olucak

Kizlar park yatak oneriyorum sizlere ben mecburen karyola aldim cunku burda park yataklara gore yatak yoktu.ama olsaydi hic dusunmeden park yatak kullanirdim.Katlayip her yere goturebiliyorsunuz gerektiginde.Birde Turkiyede yasayan bazi ikiz anneleri cekmeceli karyolalardan kullanip memnun olmadiklarini soylemislerdi soyleki cocuklar biraz buynce cekmeceye cikip ordan disariya kacabiliyorlarmis.Hatta gecen videosunu izeldim bir arkadasin ikizleri oun yapiyordu cekmeye cikip yataga tekrar atliyorlardi.

:gitme: merhaba kızlar çok üzgün olarak geldim çünkü kuzularımın iki tanesi nerdeyse hiç kilo almamışlar biri 4 diğeri 7 gr almış ilginç olan diğeride 310 gr birden almış nasıl oluyor aklım almadı bende tongaya düşüp dr demedim neden diye eve gelince şok oldum haftaya muaynem var ozaman sorarım inş bir sorun yoktur iğnelerden biirini oldum diğeri yarın ötekide haftaya kontrol zamanı vurulcak ben yine kilo almamışım pekmez ceviz kuru üzüm bol su bunları aksatma dedi başkada bişey yok bebişleri göremedim sayılır iki bebişte başaşağı duruyordu

mafoldumben bilmiyorum nil 4 gr şaka gibi ya eşim pzrtsi uğrarım dr diyor benimde içim rahat etmiycek zaten inş normal der

bebeklerde kilo önemli değil önemli olan organ gelişimleri merak etme iki gün sonra tekrar git farklılık görürsün için rahat etmesi için

aslında haklısın ciğer gelişimleri iyi olsa süper olur tabii ne biliyim işte hep iyi olsunlar istiyoruz rabbim başka dert vermesin tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…