z Anneleri biz de burada bulualm

Pitos üzme canım kendini.Normaldir belki.Doktor bişey demeden kafana takma.Nilin dediği gibi önemli olan organ gelişimleri.Üzülürsen onlarda üzülür bak.

haa şöyleee kuzuuuu vereliniortak papiş napıyon bahçedesin yine oranı buranı büyütüyon demiii :roflol: :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile2 ohhh papişin keyfi yerinde iki ağaç böcek görse yeter ben evdeki laminantları sayıyorum artık

bende kırmızı ışıkta geçen dengesiz sürücülere sövüyom burda pencereden stres atıyom kızlarrr

pitos inan artık dr.a gitmeye korkuyorum acaba problem varmı diye sorun yok deyince rahatlıyorum..kilo alımı değişebilir hem sorun görseydi dr. söylerdi di mi sıkma canını lütfen...

evet kızlar ben erken oldum celestonu 17 haftalıkken acil serklaj oldum ya herhalde o yüzden işi sağlama almak istiyor..sonra tekrarlayacak galiba..ben de pek yan etki yapmadı..ama 2 gündür hiç keyfim yok..kasılmalar devam ediyor...gittiğimde kendi de gördü ...olması normal diyor...ama benim yine de canım sıkılıyor...

bi de bugün blogcu da bazı üçüz hikayeleri okudum iyice keyfim kaçtı..biri cp li olmuş falan...bazen acaba yanlış mı yaptık üçüz e deva kararıyla diye düşünmeden edemiyorum...sonra hemen uzaklaştırıyorum bu fikri kafamdan...beni en iyi siz anlarsınız...

kaydirigubbakcemile5 nilcim sıradaki tükürüğünü hayvanlara eziyet edenlere sokaklara çöp atanlara ormanları yakanlara gelsin

nehircim bende mümkün olduğunca o tür şeyleri okumayay gayret ediyorum inadına inadına önüme çıkıyor vallahi bende diyorumki acaba yanlışmı yaptım diye beynimi kemirir duruyordum sonra hemen kendimi toparlamaya çalışıyorum doğum yapan üçüz annelerini sağlıklı gördüükçe mutlu oluyorum ama diğer annelerede inan yüreğim parçalanıyor çok derin mevzular rabbim korusun böyle aklımıza gelen kötü şeylerden ne diyim seni çok iyi anlıyorum

pitoşcum ayyyıpppsıınn yaaaa en kralından hahahaha klava:

Y CEYLAN HOŞGELDıN TATLIM daha iyiyim evet grmlardan çok sağlıkları önemli küçük kalıyorlar diye kıyamıyorum bücürlerime ondan sanırım sen nasılsın

NıL NEHıR kızlar bunlar hep kader kısmet işte nil sana anlattım bugünki kadın tek gebelik yaşadığı halde neler çekmiş ilk bebeği 30 diğer bebişi 29 haftada doğğmuş artı zor bir gebelik dönemide geçirmiş demek hakkımızda hayılrısı buymuş deyip güzel şeyler düşüncez rabbim ve melekleri bizimle olsun

siz gitmişiniz ben gelmişim. pitos ultrasondaki ölçülere inanmıyorum ben. benim kızımda güya obez olcaktı. bende şeker var diye. en az 4,5 kilo doğacak dedi doktor. gele gele 2,950 gr geldi. yeğenimede 3 kg geçmez dediler. 4 doğdu. daha da çok örneği var.yazamıyorum pek çok. inanmıyorum ben o tartı sistemine.

hoşbulduk nilcim, pitoscum
ben de iyiyim, ama günler geçtikçe çok stresli olmaya başladım, çok korkuyorum bebişlerime bişey olacak diye. hayırlısıyla atlasaydım 30 haftayı.
kontrolüm de 14ağustosta, bakalım kuzularım nasıl, dr neler dicek, çok merak ediyorum.
Allah ım hepimizi, bebeklerimizi korusun, onları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn...

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn.

kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:kontrolüm vardı dün iiii geçti çok şükür.bebişler 1.350 civarındalar.dokt iii dedi.2hafta daha evde geçsin sonra hastaneye müşahede altına alırız dedi.bende tamam diiyorum.fiyatın bukadar uçuk olduğunu tahmin etmemiştim.günlük yatış 400müş. pazarlık yapılmış hali 2oo oldu.15 gün kalsam 3milyar.bende sancım falan olmadıkça erken gitmesem mi diyorum.hele ogüne bir gelelim mecbur kalmayız inşş.ben okaaa parayla bebişlerimin bütün ihtiyaçlarını alırım yaaaa.özellerin nerden kazandığı belli oluyo.sizce napiiim.:sinifsinif:

seybaycım seninliler baya büyümüş maaşaallah.benim haftamda kaç kilolardı.sanada hastaneye yatıralım diyen varmı canım.A.E.Oluna.s.

reyhancım ınş gerek kalmaz yatmana hastane cok pahalı dedığın gıbı..............bende kanamam oldu bı gece yattım üç yuz verdım..............dedığın bebışın tum ıht alınır valla.........enazından üç gun ıkı gun kalsan................ınş hayırla doğurun hepınız..........sıkıntın olmazsa bemnce o kadar yatman gerekmez hastanede

kılolar net cıkmıyo valla.............kafanızı takmayın.....ınş hersey guzel gıder kızlar sız ıytuı olun bızde olalım sızden guç alıyoruz..............ınş saglıkla doğurun hatunlar sıkıntılı kısmı gectınız az kaldı............ınş bol dua................gunaydın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…