z Anneleri biz de burada bulualm

reyhancım maşallah kuzularına evet özeller çok pahalı bende iki gece yattım dünyanın parasını bayılıp geldim bence kontrolleri sıklaştırmak daha mantıklı olur açıkça söyleyin bu fiyatın sizi sarsıcağını az para değilki

el muallim evet bende araştırdım doğru çıkmıyormuş sonuçlar zaten haftaya tekrar gidicem ozmanda aynı çıkarsa yinede konuşurum dr içim rahatlar bugün 4 te tekrar iğnem var haftaya bir tane daha size kaç tane vurdular kızlar toplamda

reyhan orda ünv hastanesi yokmu yani sosyal güvenceniz varsa özele gitme en azından sancın gelene kadar gitme ben bu sisteme çok kızıyorum inş gerek kalmaz sadece doğurmaya gideriz yaaa bu ne böylee yaa bu fiyatlar ne kimbilir sezeryana ne kadar alıcaklar benim..ben ünv hastanesine gidiyorum ama özel muayneye doktorum bana şaka takılıyor arada çocuk başına 1,5 milyar alacam diye ciddimi bilmiyoruz yaniii eğer öyleyse ayvayı yedik

pitoş canım iğne yan etki yaptımı sen herkese soruyordun artık yedin bitane şimdi ben sana sorayım herhangi bir şey yaptımıııı

inş büyüdükçe insan daha heyecanlanıyor valla
nillll benim şekerim 131 çıkmış seninki 120 dimi ben sollamışım seni ama dr normal dedi CADIARZU demekki normal çoğul gebelikte tatlım

tatlım yapmadı şükür ne çarpıntı nede bebeklerin hareketlerinde azalma demek herkesin farklı oluyor şahsen bugün iki ampul vurulcam bakalım ozaman yine yazarım iğne acımasada ürperiyorum yaa elimde değil :bbo:

canım benim 162 çıktıydı ama ben biraz tedirginim fakat doktorumda eşimde önemsemiyor boşver bişi olsa belli olur diyorlar bakalım ama şeker stresten de çıkarmış

hayırlı olsun bebeklerin ciğerlerine yarasın inşşşşş:):):):):)

yok kalçadan olunuyor demek 160 senin hımm bencede bir sorun olsaydı sana derdi ama sen yinede tatlıyı çok kaçırma istersen amin canım bal şifa olsun kuzucuklarıma erkeklerden diğeride baş aşağı dönmüş nasıl başardıysa çıkmak istiyor bunlar anlaşıldı

seybaycım seninliler baya büyümüş maaşaallah.benim haftamda kaç kilolardı.sanada hastaneye yatıralım diyen varmı canım.A.E.Oluna.s.

canım benimkilerin senin haftanda kiloları seninkiler gibiydi..normal yani..endişe etme..
Ben acıbadem sigortalıyım dilersem yatabilirim hst..doktor önerisiyle..o zaman zaten para vermiyoruz..ama benim dr.başından beri sıkıntı olmadığı sürece yatırma taraftarı olmadı..şükür bu zamana kadar hiç bi sıkıntım olmadı hastanelik..Evdeyim yani..35i hedefliyoz bakalım..olursa sanırım ağustos ortası alınır bebekler..hakkımızda hayırlısı olsun..
özel demişsin nereye gidiyorsun sen..doğum nerde olacak...

Son düzenleme:
seybay hadı az kalmış ramazana bebışlerle gırcen ınş................
pıtos kız nınnıye sımdıden alıştırma kıs cok ugrasırsın sonra.....................
kayra nasılsın.................

delikafadulden ben bu sesle doğduklarında söylersem zaten kendilerinden geçerler şimdik tadını çıkarsınlar

seybay bizde seni konuşuyorduk gelmedi acaba doğummu yaptı diye neyseki daha iyisin dayan canım maşallahhhhhhhhhhhhh sana

selam kizlar.Ücüz yazisini görünce baliklama daldim blogunuza.Allah hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Benim 3 tane cocugum var ama ben hepsini teker teker dogurdum.Bir seferde hepsini halletceniz insallah.Tek hamilelikler olmasina ragmen hepsinide hastahanede gecirdim.serklaj da olmak zorunda kaldim.hepside erken dogum riskliydi,bir sürü problemim vardi.Yani demem o ki problemolacaksa tek hmileliklerde de oluyor.Siz moralinizi yüksek tutun,Allahin izniyle hic bir sey olmaz.bebekleriniz görünce tüm cekilen sikintilar unutuluyor inanin bana.Ben hastahaneden hic cikamayacagimsanmistim.Sükür heüsi geride kaldi.Allah insana unutma gibi muhtesem bir kabiliyet vermis.Sayili gün nasilsa bu da gecer.sizleri hamilelikte bir cok problem yasamis birisi olarak cok iyi anliyorum.Hic üzülmeyin morallerinizi yüksek tutun,doktorunuzun her söyledigi seyle moralinizi bozmayin.eger is doktorlarin dedigine kalsa ben bugun cocuk sahibi olamazdim.Hepnize allah kolaylik versin.

iyiyim muallimcim sen nasılsın. benim bu sefer zor geçecek sanırım. çünkü ben çok çabuk yoruluyorum. üstümde hep bir halsizlik. dün kıza okul için çıktık. 2 saat soonra bacaklarım titremeye başladı. ağırlaşınca nolcak bilmem. azıcık iş yapsam başım hiç kalkmıyor. 15 gün sonra randevum var doktora söyleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…